Home My Story Travel Review Contest Tutorial

Convocation Day

Assalamualaikum....



Agak lama x update blog disebabkan Kehilangan LINE wifi beberapa minggu nie... Bulan ni pon agak sebok dengan aktiviti luar.... Maklumlah, nak sambut Hari Konvokesyen suami tercinta, nak bawak adik ipau jenjalan kt Melaka dan yg sewaktu dgnnye... Kita pulak yang Berdebar-debar dgn konvokesyen suami ... Suami pula rilex je muka... huhu.... ape pon, TAHNIAH diucapkan !! Plan lepas ni sambung belajar lagi ye wahai suamiku... WAJIB.... hee :D










Majlis Konvokesyen berlangsung di UITM Lendu, Melaka... Tarikh 12/11/13... Start masuk dewan pukul 1.30 habis pula dalam pukul 5.00 mcmtu.... Seronok sangat dapat tengok Suami amik konvo... Dulu masa abang konvo xdpt tgk pon.. kita ade hal cikit... skg dapat pon tengok dgn mata sendiri... hehe...


Syukur Alhamdulillah, Adik Beradik yg lain dapat hadir ke majlis suami. Terima kasih kerana hadir :')


...................................................................................................................................................................


Ini Kisah Sebelum hari Konvokesyen.....

Yeah !! Dapat pergi lagi Tasik Melaka bermain kayak.... Siapa yang singgah sane jangan lupa try segala aktiviti yang ade yee.... Harga pon agak murah.... Harga kayak RM3.00 sekepala..... waktu bermain UNLIMITED main la sampai penat tangan mengayuh.... Aktiviti lain pon ade gak cam pin ball, memanah, cycling dan macam2 lagi la... Majoriti datang sane bawak family... ade yang memancing... tapi xtaw la penah dapat ikan ke x.... ade yang dtg dengan style picnic pon ade....

Kita dengan Husband main kayak je... Malas nak try yg lain... kurang berminat dgn aktiviti lain yang ada....Dok depan kayak tapi xgayuh pon paddle... Malas yg teramat... Husband la tukang bawak kesana kemari... hehe...



Time ni ramai jgk yang tengah berkayak.... agak sesak tasik dengan kayak... berlanggau-langgau dengan orang lain... Memang enjoy and x rugi pon main... lebih seronok main kayak ramai-ramai.... Try la sendiri baru taw... :)









9 ulasan:

Sop Nama Saya berkata...

tahniah

Teena Tna berkata...

Saya pun pefnah main kayak kat tasik tu. murah jer kan. Btw, tahniah to your husband.

FaRa berkata...

yup2... mmg murah... puas ati sgt... thank you... :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

tahniah untuk suami adik.. wah.. bestnya berkayak.. dah lama tak berkayak..

Izzati Amira berkata...

wahh. sye student Lendu. heheh

Niesa berkata...

tahniah utk husband n your family sis..rinduu nya nak berkayak..last berkayak masa plkn..hehe

Azhafizah Md Nor berkata...

Tahniah! happy conv-ing

Cik Mun berkata...

tahniahhhh :)

FaRa berkata...

terima kasih semua... hee :)