Home My Story Travel Review Contest Tutorial

Boy ke Girl ?

Assalamualaikum...

Tup Tup!! sekejap je dah 27 minggu hamil... Alhamdulillah Ya Allah... Selama 27 minggu ni xde pape masalah pada baby kami... Perot makin memboyot... Makin terasa baby dok gerak2 kat dalam... aktif sayang ibu ni ye... Dok diam2 ye kt dalam... Nanti dah masa , baru boleh main dengan ibu dgn abah... :')

Selalu main teka-teka dgn suami ttg jantina anak kami... kejap2 rase macam boy sebb agk kerap baby bergerak... kejap2 rasa girl... hehe... Ada jugak baca artikel kt internet cara nak tahu jantina anak... Tapi fara x ikut 100% sgt sebab xkesah dapat baby girl or boy... Baca pon suka2 je...yang penting Anak kn.. :)

Tersentuh hati tengok proses perkembangan baby kt youtube... hebatnya kaum wanita yg bergelar ibu...


Sepanjang hamil pon fara xbanyak karenah... xde morning sickness... bersikap macam sebelum hamil... Makanan manis,masam,pahit semua dok telan je... hee... Mengidam pon kadang2 xde lgsg.. Makan je ape yg suami belikan... Alhamdulillah xbebankan suami dri segi pemakanan... terima kasih sgt kt suami sebab rajin layan perangai fara semasa hamil ni... love u syg... :p

Next opoiment  baru nak g KK check jantina... malas nak surprice sgt susah nak belikan barang baby... Excited nya... yang penting baby sihat2... :) 

15 ulasan:

Rubiatul Adawiyah berkata...

semoga sihat selalu si samping suami tersayang.. seronoknya. dah nak dapat baby pon.. (bila la nak kawin ni) heee :D

Rubiatul Adawiyah berkata...

semoga sihat selalu si samping suami tersayang.. seronoknya. dah nak dapat baby pon.. (bila la nak kawin ni) heee :D

Hafiza AizZawa berkata...

indahnya bila nak jd ibu kan... doakan Fiza dpt pengalaman yg sama mcm nie.. >_<

Leya berkata...

Congratulation! Hope anak yg dilahirkan tu tak banyak kerenah mcm ibu diaa kan. Hehehe, wishing you all da best! Amin :)

Aisyah azizon berkata...

Tahniahh. ecah pulak eksaited nk tgu baby lahir. btw, baby lelaki or girl, apa yang Allah dh tetapkan msti ada hikmah. Allah Maha mengetahui =)

Sop berkata...

tahniah
moga sihat selalu :)

Sally Samsaiman berkata...

cepat! cepat! sally nak jadi aunty gojes ni..hehehe

Jana Hazana berkata...

Alhamdulillah..tahniah. Take care ye, moga2 mommy & baby sentiasa sihat & selamat :)

Mama Darwiish berkata...

Alhamdulillah, semoga mummy n baby sihat2, semoga semua berjalan lancar

http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

FaRa berkata...

In sha Allah untie sally jd untie gojes buln 4 ni... hehe

FaRa berkata...

Terima ksh kak jana hazana... smoge akk pon sihat n bahagia d smpg fmly trcinta... :)

FaRa berkata...

Aminn... in shaa Allah... mama darwish pon take care ye... ceria2 selalu... :)

FaRa berkata...

Ye fiza... ble nk jd ibu ni bru fara btol2 fhm pengorbanan seorg ibu... Fara doakn fiza cpt2 timang baby... hehe

shahida rahim berkata...

tahniah! ^^
bestnya dah jadi ibu ;)

Sha berkata...

Fara, take care...semoga semuanya dpermudahkan olehNya...aamiin