Assalamualaikum.... Mencari tempahan baju pengantin, jubah, baju kurung, baju melayu,segala jenis tempahan mengikut citarasa anda? M...

Kedai Jahit Termurah

/
17 Comments
Assalamualaikum....


Mencari tempahan baju pengantin, jubah, baju kurung, baju melayu,segala jenis tempahan mengikut citarasa anda? Meh pakat ramai-ramai tempah di kedai jahit Safraa. Jangan lepaskan peluang terutamanya orang Klang, Meru, Kapar, Shah Alam untuk mendapatkan tempahan baju untuk hari bersejarah anda.


FB Owner Butik  : MASTURA ABDULLAH


Jom jenguk2 harga upah jahitan baju di Safraa' Tailor 


UPAH JAHITAN

KURUNG DEWASA : RM35 ( Leher jahit mesin )

KURUNG PAHANG/PESAK GANTUNG DEWASA  : RM35 
KANAK-KANAK Bawah 6thn : RM15-RM20 

KANAK-KANAK Umur 6thn-12thn : RM20 
KURUNG MODEN DEWASA: RM50 ++( Bergantung kepada Fesyen)

KURUNG PEPLUM + KAIN FESYEN KEMBANG PAYUNG BIASA : RM55 @ MERMAID CIRCLE CUT : RM65 

JUBAH BIASA : RM35 ++(Bergantung pada fesyen) 
JUBAH PANEL/PRINCESS CUT /DRESS LABUH : RM50++( bergantung kepada fesyen ) 

BLAUS : RM30++(Bergantung pada fesyen) 

KEBAYA :RM50 

BAJU KURUNG MELAYU JOHOR: Dewasa RM65 

BAJU MELAYU TRADISIONAL : Dewasa RM80 

BAJU MELAYU MODEN : RM80 

KEMEJA LENGAN PENDEK : RM40 
KANAK-KANAK: 6 tahun ke bawah RM35 Umur 13thn-17thn : RM 65-RM75

DRESS KANAK2 BAWAH umur 7tahun : RM25++ (Bergantung pada fesyen ) 

DRESS LABUH KANAK2 :RM30 

BAJU PENGANTIN : RM300++(Bergantung pada fesyen) 


Harga Tambahan

-Nursing RM15++( Bergantung pada fesyen) - Pasang Lengan Bergetah RM5.00 - Kaf RM 5.00 - RM8.00 -Tulang Belut RM10.00 - Mata Lalat RM7.00
*Remark : Material yang susah untuk dpotong dan dijahit seperti sutera dan lain2 akan di caj lebih (Mengikut fesyen)

Alamat
Jom kunjungi kami di ALAMAT :

no 8-2, jalan klang sentral 11/ku5
klang central
41050 klang selangor

SAFRAA' TAILOR juga menawarkan perkhidmatan mengambil ukuran pelanggan dirumah atau dpejabat mengikut masa pelanggan...bagi yg tidak sempat untuk ke kedai jahit jangan risau Safraa' Tailor dapat menbantu anda...

Lokasi Sekitar : shah alam, puncak alam , klang, meru, kuala selangor Putrajaya, Damansara dan lain2 lokasi akan dpertimbangkan untuk penghantaran atau COD. 



Perlu diingatkan harga diatas hanya harga ketika promosi sahaja. Sebarang harga jahitan bolehlah bertanya pada owner tersebut. 



PERHATIAN!!



Bagi yang ingin membuat tempahan atau pertanyaan harga baju sila hubungi :


Tel : 012 7713753 ( Mastura Abdullah)

Tel : 011 14215554 ( Mila Ramli)






You may also like

17 ulasan:

Cik Mun berkata...

boleh la mun gi sini..dekat dah dengan tempat mun belajar..

FaRa berkata...

Haa.. boleh2.. mun stdy kt ne?

MaSyGhuL OnLine berkata...

thanks for the info.. boleh la tempah baju raya nanti kat sini :) memang susah nak cari tempahan yang murah sekarang ni

Tanpa Nama berkata...

uapah jahit baju melayu kanak2 brp rm? kalau dtg ukur di putrajaya, ada charge ke?

Mrs FaRa berkata...

add fb nie ye https://www.facebook.com/mastura.abdullah.142?fref=ts...
Die Owner tmpt tu... Boleh tnye utk detail... :)

fatin aziz berkata...

wow murah..tapi jauhhhh..huhuhu. nak tmpah baju kena g kl...tol lgi mahal dari upah..hehe

Mek Onie berkata...

macam biasa tengok,nanti nak try pegi la :D

Zayanah Ya'akop berkata...

Assalamualikum..kalau saya tempah sekarang dan saya nak 21/2 ni sempat tak?boleh terima tak?

Zayanah Ya'akop berkata...

Assalamualikum..kalau saya tempah sekarang dan saya nak 21/2 ni sempat tak?boleh terima tak?

Mrs FaRa berkata...

waalaikumsalam.. akk try je call akk mastura ye... :)

cinta berkata...

boleh saya tahu area kedai tailor ni dekat mana sbb saya de msg owner but no respon...

zaharah sahlan berkata...

Dress bby 6 bln bole buat x? Harga brapa ya?

Mrs FaRa berkata...

Assalamualaikum,,,


Maaf ye saya hanya promote sahaja kedai jahit ini... Sebarang pertanyaan please direct no yg telah di paparkan di atas.

norr aza berkata...

Salam..saya aza..saya duk serdang kalo nk dtg tempah bole...dkt tak kdai ni dgn bus station klang tu?

norr aza berkata...

Salam..saya aza..saya duk serdang kalo nk dtg tempah bole...dkt tak kdai ni dgn bus station klang tu?

Mrs FaRa berkata...

bagi yang ingin membuat tempahan sila hubungi Mastura atau milah di nombor yang tertera diatas ye. :)

RoZaNnA AbD RaHiM berkata...

Sekaramg boleh tempah lagi x?

Dikuasakan oleh Blogger.