Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Help Me !!


Ade Sape-sape boleh tolong fara settle kan masalah x? Masalah xboleh nak follow blog... Dah try banyak cara dari kawan2 blogger tetap xboleh jgk... Masalah... Masalah... :(

Dah 2 cara fara try... Semua xmenjadi jugak.... Cara pertama macam kt bawah ni...

klik Join this site>Sign in with Google>We're Sorry blaa blaa blaa
yang peliknye, blog yang xpernah follow pon dye suruh Sign in with Google macam gmbr no 2 kt bawah ni... Aishh... Xsuke betullah bile problem xsettle...


1)

 Untitlede3ZW.png

2)
 UntitledY07tu.png
3)
Untitleda8Hxt.png



Yang ni satu lagi cara fara try... Xmendatangkan hasil jugak....

Add> Masukkan URL blog yang fara nak follow> Xboleh jugak hasilnye.... 

UntitledXsmRJ.png

UntitledmwxA.png



UntitleddSlu.png

Ade yang terer tu tolong-tolong la kite yang lemah ni... dah naik pening cari jln penyelesaian.... Ke blog sekarang dah ade limit nak follow?? Mustahil pulak...  Budi baik anda amat dihargai... :D



7 ulasan:

Lollipop Manis berkata...

try cara sy pulak. sbb skrg sy nak follow org pon jd mcm awk.
join this site--->more options--->follow (tepi dia tulis fewer options)
wish u luck! heee :)

Mrs FaRa berkata...

baru jap try.... bile klik "more option" trus pada gmbr 2 jugak la... gambar yang "You've previously signed into this site...

Saif HaQiem berkata...

sy jugak mengalami 'simptom' yg sama jugak...tak tau apa prob dgn google ni..dah berminggu2 tak boleh nk follow blog lain..seyes marah betol dgn google kali ni...

MiaLovetto ^^ berkata...

same problem happened ><

Sha berkata...

x pernah pulak jadi macam ni...anyway thanks fara share hal ni.. at least sha pun akan aware hal ni

tenku butang berkata...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 337
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Nurhazlin Hussein berkata...

Pernah kena mcm ni . Baru semalam boleh follow balik . Cuba akak guna 'more options' .
Tapi .. Kte guna pun xboleh jugak hritu . Tggu line internet okay kot . Around 2 3 minggu jugak lah tak boleh nak follow . Sabar ye kak , hehee .

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di mrs.fara92@gmail.com [PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.