Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Last Checklist Newborn Baby

Assalamualaikum....

Hari nie fara mood rajin cikit nak menaip-naip... hehe... Fuhhh !! debaran nak menunggu ketibaan cahaya mata dah semakin hampir... Tunggu tanda-tanda je ni... :D

Ok la dah malas pulak nak taip... Cepat je Malas datang.. Aisshhh... (-_-) 


Jom tgk checklist ni... Mana taw mommy to be yang lain boleh buat rujukan.... Fara CopyPastaa dari blog Akk Noraihan kesayangan... jgn marah ye kak... adik mu meminjam cheklist sebentar... :D






Checklist kat atas sebagai rujukan... Boleh je tambah jika rase kurang... Depends pada setiap individu... Harap ia berguna pada mommy to be... (^^,)


2 ulasan:

Aisyah Az berkata...

wish u all the best. semoga dipermudahkan oleh Allah. ecah pulak rasa eksaited smcm. hee !

Mama Darwiish berkata...

Wah....bayak nye he....mudahan dipermudah urusan ye..sihat2 selalu

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di mrs.fara92@gmail.com [PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.