Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

My Little Princess Was Born

Assalamualaikum...

Im Back !! Mesty ade yang rindu dengan kehilangan fara beberapa minggu ni kan? Fara xhilang kemana pon... Saje Dok menyepi... hee... Xlah... gurau je... Ade cerita menggembirakan fara nak share... Tengok tittle mesty korang dah dapat agak kan? Yes ! its about my little princess... Excited ni taip... :D



Syukur Alhamdulillah tanggal 10/4/14 jam 9.00 am fara selamat melahirkan cahaya mata yang amat bernilai... Genap 40 minggu 2 hari baru baby nak keluar dari perot... Lame taw kite tunggu... Overdue 2 hari baru lah benar-benar jadi Seorang ibu... Terharu, gembira xterkate saat baby dilahirkan... ;'D

Oh ye.. Sebelum terlupa... Fara dengan suami namakan little princess kami Noor Aimi Damia Binti NoorAzuan... Nama yang lembut dipanggil... Dan dah pasti mempunyai maksud yang baik... Kami panggil Aimi

Jom layan gambar-gambar Mia...

















Semoga Menjadi anak yg solehah syg :)
[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di mrs.fara92@gmail.com [PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.