Assalamualaikum... Im Back !! Mesty ade yang rindu dengan kehilangan fara beberapa minggu ni kan? Fara xhilang kemana pon... Saje Dok...

Assalamualaikum...

Im Back !! Mesty ade yang rindu dengan kehilangan fara beberapa minggu ni kan? Fara xhilang kemana pon... Saje Dok menyepi... hee... Xlah... gurau je... Ade cerita menggembirakan fara nak share... Tengok tittle mesty korang dah dapat agak kan? Yes ! its about my little princess... Excited ni taip... :D

IM_BACK600450q50.jpg


Syukur Alhamdulillah tanggal 10/4/14 jam 9.00 am fara selamat melahirkan cahaya mata yang amat bernilai... Genap 40 minggu 2 hari baru baby nak keluar dari perot... Lame taw kite tunggu... Overdue 2 hari baru lah benar-benar jadi Seorang ibu... Terharu, gembira xterkate saat baby dilahirkan... ;'D

Oh ye.. Sebelum terlupa... Fara dengan suami namakan little princess kami Noor Aimi Damia Binti NoorAzuan... Nama yang lembut dipanggil... Dan dah pasti mempunyai maksud yang baik... Kami panggil Aimi

Jom layan gambar-gambar Mia...

















Semoga Menjadi anak yg solehah syg :)
Dikuasakan oleh Blogger.