Assalamualaikum... Im Back !! Mesty ade yang rindu dengan kehilangan fara beberapa minggu ni kan? Fara xhilang kemana pon... Saje Dok...

My Little Princess Was Born

/
12 Comments
Assalamualaikum...

Im Back !! Mesty ade yang rindu dengan kehilangan fara beberapa minggu ni kan? Fara xhilang kemana pon... Saje Dok menyepi... hee... Xlah... gurau je... Ade cerita menggembirakan fara nak share... Tengok tittle mesty korang dah dapat agak kan? Yes ! its about my little princess... Excited ni taip... :D

IM_BACK600450q50.jpg


Syukur Alhamdulillah tanggal 10/4/14 jam 9.00 am fara selamat melahirkan cahaya mata yang amat bernilai... Genap 40 minggu 2 hari baru baby nak keluar dari perot... Lame taw kite tunggu... Overdue 2 hari baru lah benar-benar jadi Seorang ibu... Terharu, gembira xterkate saat baby dilahirkan... ;'D

Oh ye.. Sebelum terlupa... Fara dengan suami namakan little princess kami Noor Aimi Damia Binti NoorAzuan... Nama yang lembut dipanggil... Dan dah pasti mempunyai maksud yang baik... Kami panggil Aimi

Jom layan gambar-gambar Mia...

















Semoga Menjadi anak yg solehah syg :)


You may also like

12 ulasan:

Sha berkata...

Salam Fara,

Tahniah dah bergelar ibu. Comel Princess Mia. Semoga Fara & baby sihat dan sentiasa dalam rahmatNya, aamiin.

Fariehan Ibrahim berkata...

ya Allah comel nyee baby gurl akak!
tahniahhh, moga baby jd anak yg solehah :)

Nadhirah Afiqah berkata...

wah tahniah ya kak Fara. baby girl yg comel sesangat. Mia comel macam ibunya. :D

Fatin Alya Huda berkata...

Comelnya Baby Mia. Bibir dya pink. Suka-2. Tahniah kak Fara =D

Liyliz berkata...

first time bw sini. tgk je gmbr atas tu pttla mcm knl, rupanya da selalu berbalas komen dkt fb. hihihi

ecah khalili berkata...

tahniah dear..comel mia..baby ecah pon insyaAllah gurl doc ckap..jadi anak yg solehah yer mia.. =)

Nur Haziqah Mohd Rosli berkata...

kak Fara, tahniah yer. baby comel sangat ! semoga akak dengan baby ihat selalu =D

CCTVideatechnosolutions berkata...

I am not much into reading, but somehow I got to read lots of articles on your blog. Its amazing how interesting it is for me to visit you very often...
fingerPrint Plus Card provider in bhubaneswar

Nory Zoulkefle berkata...

sama dengan rizqy, masa lahir rambut lebat , nurse yang mandikan siap buat spike lagi..hehe...tapi yg peliknya masa ngandung takde plak perut gatal..hee

Aisyah Az berkata...

Ecah baru baca entryy ni. Rasa terlepas citer hot. TahniAh kak farah n husben!! Mia comel comelllll.

cik lisa berkata...

alahaaiii comelnya si diaa! bibir merekah merahhh hehe

fina krischtein berkata...

Congratz you! ^^

Dikuasakan oleh Blogger.