Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Fara VS Aimi

Assalamualaikum... hi ! 



Sejak Aimi lahir fara dengan suami selalu tertanya Aimi ni ikot muka siapa... Yela sape x excitedkan nak taw permata hati ikot wajah siapa... Bile tanya pada family semua xsebulat suara... ade kate ikot muka suami... ade kate ikot muka fara... Al maklumlah muka baby baru lahir memang sukar nak tahu bila semakin membesar barulah nampak irasnya. Ye dok? 


So, untuk menyelesaikan masalah.... fara pon try la buka album zaman fara baby dulu.... ini lah keputusannya.... Sekali pandang ade jugaklah iras fara bila senyum... Tapi, sebulat suara mengatakan aimi ikot muka suami... Yezzaaa! aimi memang ikot muka suami.. MANDATORI!! hehe





Anak bapak katakan, mandi nak bapaknya, makan nak bapaknya suap, kalau nak tido barulah teringat nak cari maknya. Memang betollah kata orang anak perempuan manja dgn bapaknya. But, its okay Bermanjalah sepuasnya dah besar nanti dah xboleh kena jaga batas. 









Bile gambar bertiga nampak pulak muka Aimi Mix muka fara+suami... Boleh ea camtu? :P


















[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di mrs.fara92@gmail.com [PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.