Assalamualaikum... hi !  Sejak Aimi lahir fara dengan suami selalu tertanya Aimi ni ikot muka siapa... Yela sape x excitedkan nak t...

Fara VS Aimi

/
11 Comments
Assalamualaikum... hi ! 



Sejak Aimi lahir fara dengan suami selalu tertanya Aimi ni ikot muka siapa... Yela sape x excitedkan nak taw permata hati ikot wajah siapa... Bile tanya pada family semua xsebulat suara... ade kate ikot muka suami... ade kate ikot muka fara... Al maklumlah muka baby baru lahir memang sukar nak tahu bila semakin membesar barulah nampak irasnya. Ye dok? 


So, untuk menyelesaikan masalah.... fara pon try la buka album zaman fara baby dulu.... ini lah keputusannya.... Sekali pandang ade jugaklah iras fara bila senyum... Tapi, sebulat suara mengatakan aimi ikot muka suami... Yezzaaa! aimi memang ikot muka suami.. MANDATORI!! hehe





Anak bapak katakan, mandi nak bapaknya, makan nak bapaknya suap, kalau nak tido barulah teringat nak cari maknya. Memang betollah kata orang anak perempuan manja dgn bapaknya. But, its okay Bermanjalah sepuasnya dah besar nanti dah xboleh kena jaga batas. 









Bile gambar bertiga nampak pulak muka Aimi Mix muka fara+suami... Boleh ea camtu? :P




















You may also like

11 ulasan:

msredcheesecake berkata...

ada muka mama papa sekali...hhee

Anis Ifham berkata...

ikut dua-dua :D

Mazni Munawar berkata...

muka sama sikit mcm mama ngan papa dia :D

Sura Mohd berkata...

laki bini comey..ikut dua-dua la..
nanti Aimi besar sikit lagi..lagi senang nampak ikut saper..:)

mujahidah maisarah berkata...

ahaha.. muka dedua lebih kurg sama

Liza Licha berkata...

comelnya baby :) ok jgk kalau ikut both sides. tak de sesiapa terasa. hihi

Cik Yaya berkata...

alolo..omeinya aimi..semoga besar nanti jadi anak yang solehah ^__^
yaya ni bila pula nak dukung baby an? suami pun tak ada lagi..hehe

Lea Azleeya berkata...

Uik dah beso dia... shomel sgt... ikut muka fara + suami... tp mirip fara masa kecik laa...

Hafizah Alsa berkata...

eeehhh... comelnyee... muka baby fara tu ikut muka fara. mirip ngan fara time kecil

Nieyna Zainal berkata...

tak tau ikot sape .. mix .. haha

Tanpa Nama berkata...

I really like it when folks get together and share ideas.
Great site, keep it up!

My site ... after effects particles download

Dikuasakan oleh Blogger.