Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Mengulau ke Putrajaya

Assalamualaikum...

Yay!! Agak terkejut arini sebb en suami tercinta tibe2 ajak ngulau kt putrajaya... Kite perempuan kalau dah ajak berjalan mmg laju je la... Hahaha...

Dengan sepantas kilat fara bersiap! Nmpk x excited gle fara bile suami ajk jln..  Selalu kite je yg ajak... Bile tbe2 en suami ajk sape hati x berbunga kn..  Fall in lop again gitu... Hihi...



Haa!! Pnt mengacah c aimi time ni.. Baru la nk gelak2 sakan... Nyanyikn lgu air pasang mlm,alif baa taa, mcm2 lgu fara nynyi bru la nk gelak besau... 













 





8 ulasan:

fina~chan berkata...

sporting habis husband you.. sy pn blm pnh g PutraJaya.. cntik je view ^^ , sesuai sgt bt Phootoshoot disitu . hehe..

adk dayah berkata...

bestnya :)

Mazni Munawar berkata...

comelnya anak akak :)

mujahidah maisarah berkata...

comelnya !

bridgeadvisorsllc1 berkata...

Have you been thinking about the power sources and the tiles whom use blocks
I wanted to thank you for this great read!! I definitely enjoyed every little bit of it and I have you bookmarked to check out the new stuff you post.
retirement income planner

Noraihan Qusyairi berkata...

makin lawa fara lepas bersalin :D

Lea Azleeya berkata...

lahai makin tomey c mia ni..

Nieyna Zainal berkata...

alahai sweet nye :'( macam pinang dibelah 2 .. kimsalam kat baby comel tuuu hehehe

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di mrs.fara92@gmail.com [PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.