Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Syawal Pertama Noor Aimi Damia

Assalamualaikum...

Woot.. Wooottt... Yeahhh!! Hari raya dah menjelma masa utk kutip duit... Perasan kecik je aq ni pdhl dah ade ank sorg... Haha...

Firstly, fara nk ucapkn Selamat hari raya pada yg mengenali diri fara.. Dah seminggu beraya baru fara berkesempatan nak update... Busy nye aku... Haha... 



Syukur kehadrat Illahi tahun ni beraya dgn si kecik bulat Aimi dengn perasaan yg sgt gembira xterkate... Seronok si Aimi dpt jln2 jauh... Senyap dan xbanyak ragam bile dalam kereta... Kalau dalam rumah bersilat fara dgn aimi... Anak... Anak...

Ok,tanpe membuang mase. Raya tahun ni tema fara sekeluarga warna oren.. Pilihan warna suami yg pilih... Baju fara dgn Aimi pon suami pilih... Excited suami aq shopping time ni... Hihi...



Aimi senyum tu... Pat balas senyuman aimi... Hehe


Bersilat fara nk pakaikn aimi bju ni... Berjaya jgk akhirnye... 


Kami sepasang!! Blink2 gitu bju c bulat ni... Raya 1st fara raya pontion kt sblh suami... Raye ke 2 dlm tgh hari terus pecut balek melaka... Raya sblh fara pulak...










Selamat hari raya maaf zahir dan batin dr fara dan keluarga... :)





4 ulasan:

mujahidah maisarah berkata...

hihi. comelnya korg

Aisyah Az berkata...

aimiiiiiii.... hakak aisyah rinduu bangat nak tgk muka comel aimi..

hehe dah raya bertiga.. coming soon beraya berempat pulak.. muehehe.

selamat hari raya kak farah. peluk cium aimi utk ecah boleh?? salam kosong2 =)

Lollipop Manis berkata...

tembamnyaaaaa baby. comel aimi.
selamat hari raya farah :)

Mrs FaRa berkata...

Slmt hari rye jgk kwn2... :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di mrs.fara92@gmail.com [PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.