Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Tamar Cocoa

Assalamualaikum...

Tamar Cocoa produk minuman yang sangat terlaris kerana rasanya yang lebih memukau daripada Milo... Fara sendiri mengamalkan Tamar Cocoa.. Fuuhhh !! memang terbaik rasanya... Milo pon x sesedap Tamar Cocoa cube bayangkan sedapnye tu... Haaa... xterbayang bukan? :D


inilah dia Tamar Cocoa yang fara maksudkan tadi... Koko pracampur dengan kurma berat 900g...



Selain minuman yang MasyaAllah sedap, tamar cocoa juga mempunyai khasiat seperti masalah anemia, cegah pembekuan darah, menurunkan tekanan darah tinggi, bantu proses pembesaran kanak-kanak, merangsang minda, anti oksida, anti penuaan, dan anti keradang.... (Tengok gambar kalau malas baca..ngee ) 


Khasiatnya juga sesuai untuk ibu yang sedang Hamil atau menyusukan bayi kerana ia boleh dijadikan sebagai "Milk booster"... Alhamdulillah susu fara meriah sangat sejak amalkan Cocoa Tamar ni... :D


Selain Cocoa Tamar banyak lagi produk keluaran Al-Haddad Marketing.. Contoh boleh lihat pada gambar di atas...

Harga Tamar Cocoa

Rm19.10 ahli
Rm22.30 bukan ahli

COD area Klang, Shah Alam, Meru, Kapar. Sebarang pertanyaan boleh je whatsapp Pn Suhana untuk Order dan lebih details.



Cara Order :
HP : 011 2851 2176 ( Puan Suhana )







Saguhati - Tq NQ

Assalamualaikum...

Aritu fara ade masuk contest kak noraihan salleh hudin dan alhamdulillah menang dpt saguhati... Alaa.. Yang gambar ni fara letak tu... Dah ingat kn?






Yayyy!! Dapat vita c chew... Saya suka saya suka... Haha.. Ok bye.. Aimi dah memanggil... 









makanan pertama Aimi (6Month)

Assalamualaikum..
Diumumkan Noor aimi damia sudah 6 bulan dan boleh start makan... Yippie!! :D sooo excited maa..tiap kali waktu makan aimi aq la paling excited nk suapkan.. Haha
Ha! Perlu diingatkan sebelum bg aimi makan fara byk jgk buat research ttg jenis2 pemakanan yg sesuai, jadual pemakanan, etc laa... Budak baru nak start makan so fara xberani nak bagi sebarangan.. Pape jadi kat anak kite jugak susah... X gitu?



Gambar amik kt mr google.



Antara contoh2 pemakanan yang sesuai untuk baby 6 bulan.. 




Untuk aimi fara bagi buah betik. Hancurkan betul2 betik tu smpai jadi macam jus. 


4 hari fara akan bagi aimi makan bende yg sama untuk tgk aimi ade alergik dekat makanan tu atau tidak. 4 hari berikutnya try pulak puri lain. Sambil aimi tengok tb time tu la fara suapkan... Suami tlg pegangkan.. Hehe.. Tiap kali aimi try telan makanan pejam2 mata die merase bende baru.. So funny anak mommy nie..






Xsah kalau x tomot.. Muka xde perasaan langsung syok sgt tgk tb sambil makan...



Yg ni bile aimi nak makan lagi die akan muncung2... Budak banyak perangai macam ni la.. Next time nak tggu aimi blaja makan sendri pulak.. Coming soon je.. Hehehe