Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Tamar Cocoa

Assalamualaikum...

Tamar Cocoa produk minuman yang sangat terlaris kerana rasanya yang lebih memukau daripada Milo... Fara sendiri mengamalkan Tamar Cocoa.. Fuuhhh !! memang terbaik rasanya... Milo pon x sesedap Tamar Cocoa cube bayangkan sedapnye tu... Haaa... xterbayang bukan? :D


inilah dia Tamar Cocoa yang fara maksudkan tadi... Koko pracampur dengan kurma berat 900g...



Selain minuman yang MasyaAllah sedap, tamar cocoa juga mempunyai khasiat seperti masalah anemia, cegah pembekuan darah, menurunkan tekanan darah tinggi, bantu proses pembesaran kanak-kanak, merangsang minda, anti oksida, anti penuaan, dan anti keradang.... (Tengok gambar kalau malas baca..ngee ) 


Khasiatnya juga sesuai untuk ibu yang sedang Hamil atau menyusukan bayi kerana ia boleh dijadikan sebagai "Milk booster"... Alhamdulillah susu fara meriah sangat sejak amalkan Cocoa Tamar ni... :D


Selain Cocoa Tamar banyak lagi produk keluaran Al-Haddad Marketing.. Contoh boleh lihat pada gambar di atas...

Harga Tamar Cocoa

Rm19.10 ahli
Rm22.30 bukan ahli

COD area Klang, Shah Alam, Meru, Kapar. Sebarang pertanyaan boleh je whatsapp Pn Suhana untuk Order dan lebih details.



Cara Order :
HP : 011 2851 2176 ( Puan Suhana )







7 ulasan:

Mad Parihh berkata...

blogwalking jap . nice blog . jemput singgah blog parihh :) http://blogparihh.blogspot.com/

Norhasniza Khalid berkata...

nampak packing macam sedap je.. hihi

sofie adie berkata...

Pernah minum dan sangat sedap rasa dia...tapi, sayang susah sikit nak dpt kan...

Fadzi Razak berkata...

serius lagi sedap dari milo?

onlajer berkata...

oh belum lagi try produk yang ini

Noraihan Qusyairi berkata...

Ahkak dah order dr Fara.
Servis terbaik. Sedap sangat tamar cocoa ni :D

zakiah zakaria berkata...

macam mana nak order?