Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Restoran Pak John Steamboat & Bbq

 Assalamualaikum...

Alhamdulillah, annivesary ke 2 kami sambut di restaurant Pak John Steamboat & Bbq di ecurve.




Pak john steamboat & bbq ade 2 tmpt di wangsa walk dengan e curve... Paling dekat dgn tmpt fara kat e curve... Kalau korang nak try or nak lebih details g je kat website die klik sini... Masa sampai kat sini, servis dieorang memang terbaik mesra pelanggan.

Muka kelaparan tunggu makanan... Order set seafood je.. Mkn berdua pilih set pon dah kyg... Buffet sesuai makan ramai boleh tambah air free je.. Mkn smpai meletop perot.. Haha



Ni la die set seafood kami... Sedap x.. Sedap x.. Jgn terliuq tgk... Kena cuba sndiri baru taw keenakan mkn kat sini... ;)


Ok,tu je... Cerita yg simple.. Sambut annivesary pon simple... Cukup sekadar masing-masing saling mengingati dan spend time together ketika sambut...