Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Restoran Pak John Steamboat & Bbq

 Assalamualaikum...

Alhamdulillah, annivesary ke 2 kami sambut di restaurant Pak John Steamboat & Bbq di ecurve.




Pak john steamboat & bbq ade 2 tmpt di wangsa walk dengan e curve... Paling dekat dgn tmpt fara kat e curve... Kalau korang nak try or nak lebih details g je kat website die klik sini... Masa sampai kat sini, servis dieorang memang terbaik mesra pelanggan.




Muka kelaparan tunggu makanan... Order set seafood je.. Mkn berdua pilih set pon dah kyg... Buffet sesuai makan ramai boleh tambah air free je.. Mkn smpai meletop perot.. Haha




Ni la die set seafood kami... Sedap x.. Sedap x.. Jgn terliuq tgk... Kena cuba sndiri baru taw keenakan mkn kat sini... ;)



Ok,tu je... Cerita yg simple.. Sambut annivesary pon simple... Cukup sekadar masing-masing saling mengingati dan spend time together ketika sambut...



4 ulasan:

ezyra daniel berkata...

seronok nye tgk suami isteri ni.
young married couple ye??...wahhh sweet betul..baby pon comel..
:D

ecah khalili berkata...

sorry dear..first time masuk sini..nak tanya..umur u 22 yeah?comeinyeee dah ade baby..i 26 baru ade baby..hehe..hsband u pon nmpak muda..so sweet..

Faha Wan berkata...

Sweet couple!!! Mesti best kan mkn2..nmpk gaya kne foodhunting gk ni..thnx for your info dear..

myfreshvita.com

onlajer berkata...

young couple , semoga berbahagia hingga akhirnya :)