Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Photoshoot Family by Snappix studio

Assalamualaikum..


Hai! annivesary kali 2 tahun fara buat photoshoot family. Alhamdulillah potret pertama bersama cahaya mata pertama kami Noor Aimi Damia. 



 Ni alamat Snappix Studio:


D-2-2,Alam avenueJalan serai wangi h 16/hPersiran Selangor40000 shah Alam(Berhmpiran jpj shah alam / Padang jawa )
Or call En. Arezam 017-357 2223











Bagi orang Shah Alam yang tengah mencari photographer untuk shoot produk/Pakaian/Convo/ dan sebagainya fara sangat syorkan anda buat shoot disini kerana hasil tangan en azam sangat halus dan terbaik. Boleh lihat sendiri di IG atau FB en azam, mesti anda terpikat dengan hasilnya.



CALL En. Arezam 017-357 2223





2 ulasan:

Eimma FM berkata...

sweet je family korang ;)

sheda ucu berkata...

cntik2 gmbar cntik blog jugak kemas je tengok

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di mrs.fara92@gmail.com [PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.