Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Restoran Sri Osna


Assalamualaikum

Jemput singgah ke RESTORAN SRI OSNA yang terletak di Jalan Batu 3 Klang... Restoran melayu yang menyediakan Sarapan pagi, Nasi Campur, Ala-Carte dan juga menerima Tempahan Katering.

Isnin-Khamis :
Free Bubur

Jumaat :
Free Pisang





Antara Menu Nasi Campur yang disediakan  :









Sarapan pagi  :










Alamat Kedai

No 21, Jalan Batu 3, 41300 Klang Selangor
( Berhampiran SRJK Kong Hoe dan Kolej Hafiz )


Bangkit Sagu Kelapa RM15

Tart nenas rm45 sebalang




Contact No

HP : 016 6813 702 ( Puan Samsiah )
HP : 011 2851 2176 ( Puan Suhana ) 




Waktu Perniagaan

Isnin - Sabtu
7 Pagi -5.30 Petang
Ahad/Cuti am 
(TUTUP)







Tapak Iklan utk Di Sewa

Assalamualaikum....



Image result for for rent sign

Ade perniagaan atau produk tapi tak tahu nak promote dimana? Kurang mendapat sambutan sebab kurang mendapat review dari customer? Mencari-cari tempat untuk promote iklan anda?

Meh sini fara sedia membantu... Xkisah awak nak promote iklan insurans,  Tamar Cocoa, Kereta Sewa, Baju Nursing, Produk kecantikan, Homestay dan banyak lagi semua boleh dipromotkan.

Seperti yang anda lihat di sebelah  kiri blog ini ade iklan "tapak utk disewa" besar itulah iklan yang akan ditayangkan... Harga Rm10 sebulan dan minimum untuk menyewa sekurangnya 3 bulan.

Sebarang pertanyaan untuk menyewa tapak iklan boleh direct 

WhatsApp fara :  013 386 1404





Koleksi Syiling Lama

Assalamualaikum....

Saje nak share koleksi syiling lama yang fara simpan sejak zaman sekolah dulu.... Dapat syiling lama ni dari arwah atuk.. Arwah atuk dulu seorang polis masa zaman jepon... Teringat pulak arwah atuk suke bercerita saat arwah berperang dan bagaimana hidup pada zaman dahulu... Kenangan sungguh... 

Koleksi yang fara ada xde la banyak sangat dan xtaw details syiling ni dari mana sebab semuanya berbeza... Ada dari Malaysia, Singapura, British, Arab kalau x salah la... tengok la sendiri gmbar kat bawah ni... hehe..
















Inilah die tempat simpanan harta karun fara... Xbanyak pon koleksi yang ada... Ade cikit pon bersyukur dah... hee.... Dari awal dapat memang keadaan syiling ade yang baik dan tidak... Ade x kawan2 yang simpan syiling lama mcm fara? jom share... ;)


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di mrs.fara92@gmail.com [PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.