Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Koleksi Syiling Lama

Assalamualaikum....

Saje nak share koleksi syiling lama yang fara simpan sejak zaman sekolah dulu.... Dapat syiling lama ni dari arwah atuk.. Arwah atuk dulu seorang polis masa zaman jepon... Teringat pulak arwah atuk suke bercerita saat arwah berperang dan bagaimana hidup pada zaman dahulu... Kenangan sungguh... 

Koleksi yang fara ada xde la banyak sangat dan xtaw details syiling ni dari mana sebab semuanya berbeza... Ada dari Malaysia, Singapura, British, Arab kalau x salah la... tengok la sendiri gmbar kat bawah ni... hehe..
















Inilah die tempat simpanan harta karun fara... Xbanyak pon koleksi yang ada... Ade cikit pon bersyukur dah... hee.... Dari awal dapat memang keadaan syiling ade yang baik dan tidak... Ade x kawan2 yang simpan syiling lama mcm fara? jom share... ;)


1 ulasan:

dEdEQ dE wIshEs berkata...

BANYAKNYE .. SIMPAN TAW .. TGGU ADA HARGA NANTI BRU JUAL . EKEKE .. BARU LA KAYOO

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di mrs.fara92@gmail.com [PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.