Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Koleksi Syiling Lama

Assalamualaikum....

Saje nak share koleksi syiling lama yang fara simpan sejak zaman sekolah dulu.... Dapat syiling lama ni dari arwah atuk.. Arwah atuk dulu seorang polis masa zaman jepon... Teringat pulak arwah atuk suke bercerita saat arwah berperang dan bagaimana hidup pada zaman dahulu... Kenangan sungguh... 

Koleksi yang fara ada xde la banyak sangat dan xtaw details syiling ni dari mana sebab semuanya berbeza... Ada dari Malaysia, Singapura, British, Arab kalau x salah la... tengok la sendiri gmbar kat bawah ni... hehe..
















Inilah die tempat simpanan harta karun fara... Xbanyak pon koleksi yang ada... Ade cikit pon bersyukur dah... hee.... Dari awal dapat memang keadaan syiling ade yang baik dan tidak... Ade x kawan2 yang simpan syiling lama mcm fara? jom share... ;)


1 ulasan:

dEdEQ dE wIshEs berkata...

BANYAKNYE .. SIMPAN TAW .. TGGU ADA HARGA NANTI BRU JUAL . EKEKE .. BARU LA KAYOO