Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Bayar bil online

Assalamualaikum....
Haii korang. Fara saje nak share langkah-langkah bayau bil TNB memandangkan fara sendiri pon dah mula berjinak nak bayar bil secara online.
Orite, malas nk buang masa kt bawah ni fara share cikit la langkah-langkah bayar bil guna Cimb
Image result for online shopping



Firstly,korang mesti taw no acc TNB contoh macam yang fara bulat dibawah.





After that, Log in kt Acc Cimb Klik "Pay--->Bills"



Kemudian masukkan bill Acc dan Amount dan klik submit


Klik Proceed to payment untuk langkah seterusnya




Last sekali die akan kate sukses menandakan korang dah berjaya membayar secara online. Senang je kan. Lepas ni xperlu lah dok beratur panjang kat pejabat pos.


Selamat Mencuba :)

Tiada ulasan: