Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Noor Aimi Damia "Turn 1"


Assalamualaikum...


Haiiii korang... Fara baru perasan dah lama xupdate pasal Aimi. Sape yang rajin follow kt Fb dapat la tgk perkembangan aimi... Patutnya 8/4 haritu birthdaynya xsempat nak upadate sebb asik lupe.. haha







Alhamdulillah Aimi xde sebarang masalah kesihatan dan sangat senang nak jaga. Demam 2 kali je sepanjang umur setahun dan Aimi pernah kena HFMD selama seminggu masa umur 9 bulan. Masa kena HFMD fara mandikan aimi 3 kali sehari, kerap bagi susu, dan jaga persekitaran supaya sentiase bersih sahaja.












Now dah setahun lebih sudah.... Misi seterusnya nak ajar aimi memahami arahan yang diberi, kenal haiwan, objek, abjat dan yang seangkatan dengannya...








2 ulasan:

Mila Hilas berkata...

alaa muda nye mama aimi..aimi ikut muka ayah dia ye? hehe..

hepi belated besday syg.

Normi Nieza berkata...

comelnya dia..:)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di mrs.fara92@gmail.com [PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.