Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Raysha Perfumes - Aroma Memikat Hati

Assalamualaikum.....


BELI PERFUMES MAHAL TAPI SEJAM PON X TAHAN !! 
SAKITNYA TUHHH DISINI !!
Pernah anda membeli perfume sebelum ini? Baik lelaki mahupun wanita, masalah yang sering dihadapi mereka ialah kesukaran memilih minyak wangi sesuai disebabkan kemunculan pelbagai jenis aroma di pasaran dalam perisa berbeza. Ditambah pula bentuk botol yang menawan sehingga menyebabkan pelanggan terkeliru mengenai wangian yang sesuai dengan personaliti dan bau badan mereka.
Jika dilihat di dalam pasaran terdapat pelbagai jenama dan jenis yang dikeluarkan, pilihan fara minyak wangi dari Raysha Perfume. Fara memilih minyak wangi Raysha Perfume disebabkan beberapa faktor yang sangat menarik tentangnya antara contoh, aroma yang tahan sepanjang harimesra solat, dan mesra pengguna. 3 perkara ni sangat penting untuk fara kekal berkeyakinan apabila berinteraksi di luar. 

Setiap minyak wangi akan mencetuskan aroma berbeza apabila terkena kulit. Kali pertama fara mencuba Raysha Perfumes terus jatuh cinta dengan aroma Floral by GucciAromanya yang sangat lembut sememangnya memukau hati fara. Cara fara pakai dengan semburan pada kulit dan bukannya baju bagi memastikan aroma yang sesuai dengan tubuh. Jika sebelum ni fara cuba pelbagai minyak wangi ada yang hanya tahan selama 2/3 jam memang terasa kerugian duit dan masa untuk sembur perfumes di badan apabila wangian telah hilang. Ciri-ciri long lasting pada perfumes amat sukar dicari tapi sejak kemunculan Raysha Pefumes ianya menjadi pujaan hatiku selamanya!Jangan hanya membeli disebabkan terpengaruh dengan jenama mahal sebelum benar-benar yakin wangian itu sesuai dengan diri kita. Ya! ramai dikalangan kita yang mudah terpengaruh dengan beranggapan perfumes yang mahal itu lebih bagus dan kekal lama tanpa memilih haruman yang bersesuaian dengan personaliti dan gaya hidup kita. Pastikan kita memilih minyak wangi beraroma segar yang mempunyai bau mengesankan. Ketika membeli, pastikan kita meminta pandangan rakan (sebaik-baiknya wanita) mengenai minyak wangi sesuai. Biasanya rakan akan memberikan pandangan berbeza mengenai apa yang sesuai dengan personaliti diri kita.


Bahan dan aroma Minyak wangi boleh dipilih berdasarkan bahan serta aroma digunakan. Misalnya, minyak wangi berperisa kayu, buah-buahan, bunga-bungaan, lautan, sayur-sayuran dan wangian Timur. Biasanya, setiap wangian mempunyai pengkelasan berbeza sama ada sesuai untuk lelaki atau wanita. Bagaimanapun, pilih haruman dari Raysha Perfumes yang sesuai dengan personaliti dan gaya hidup kita.Tip memakai minyak wangi :

Bagi mengekalkan ketahanan aroma wangian yang dipakai, terdapat beberapa teknik yang boleh diamalkan. Sebaiknya letakkan minyak wangi pada nadi, pergelangan tangan, siku dan belakang telinga.  


Kelebihan Raysha Perfumes yang ramai tidak tahu : 
Kenapa perlu berbelanja lebih sedangkan Raysha Pefumes mempunyai segala jenis Wangian yang berkualiti tinggi yang diimport dari UK dan di aspirasikan daripada jenama terkenal antarabangsa. Kekal wangi sepanjang hari, sesuai untuk apa jua kegunaan termasuk solat. Sebanyak 13 jenis perfumes untuk lelaki, 20 jenis untuk wanita dan 5 jenis penyegar udara yang boleh didapati disini. Pilih sahaja wangian jenis mana dalam senarai dibawah yang bersesuaian dengan personaliti anda.Senarai Perfumes yang terbaik di dunia dari Raysha Perfumes :For Him

1. 1 Million by Paco Rabanne
2. Acqua di Gio by Giorgio Armani
3. Desire Blue by Dunhill
4. Desire Red by Dunhill
5. Eternity by Calvin Klein
6. Energise by Hugo Boss
7. Extreme by Bvlgari
8. I Am King by Sean John
9. Polo Blue by Ralph Lauren
10. Polo Sport by Ralph Lauren
11. Pure Instinct by David Beckham
12. Starwalker by Mont Blanc
13. Tommy by Tommy Hilfiger
For Her

1. Addict 2 by Christion Dior
2. Amor Amor by Cacharel
3. Apple Blossom by The Body Shop
4. Be Delicious by DKNY
5. Bright Crystal by Versace
6. Fantasy by Britney Spears
7. Floral by Gucci
8. Incanto Shine by Salvatore Ferragamo
9. Lady Million by Paco Rabanne
10. Live by Jennifer Lofez
11. London by Burberry
12. Luscious Pink by Mariah Carey
13. Midnight Fantasy by Britney Spears
14. Nina by Nina Ricci
15. Paris Hilton by Paris Hilton
16. Pretty by Elizabeth Arden
17. Ralph Lauren Blue by Ralph Lauren
18. Tommy Girl by Tommy Hilfiger
19. Vanilla by The Body Shop
20. White Musk by The Body Shop


Air Freshener

1. Lemonade
2. Sweetberry
3. Red Grape
4. Morning Fresh
5. Sparkling BlossomAir Freshener/Penyaman udara pula bukan sahaja boleh diletakkan pada kereta sahaja, malah boleh diletakkan di bilik tidur agar keadaan bilik sentiase segar dan nyaman ketika beradu. Selain untuk mendapatkan suasana tidur yang aman ianya juga boleh dibuat sebagai terapi ketika tidur kerana perfumes ini merupakan terapi yang mengandungi pati minyak bunga-bungaan dan tumbuhan untuk membantu memperbaiki kesihatan, membangkitkan semangat, membangkitkan keghairahan, menenangkan jiwa dan meransang proses penyembuhan.Keistimewaan UTAMA Raysha Perfume :
  Halal dan Suci
  Beraromaterapi
  Memberi Aura
  Tanpa lemak haiwan
  Berkualiti Tinggi
 Tahan lama (24jam)
  Tanpa bahan beracun (Methanol)
  Meninggkatkan keyakinan diri
  Mesra Pengguna
  Berkesan
  Harga berpatutan


Kandungan Raysha Pefumes

Jangan Risau... Jangan Risau.... Raysha Perfume Halal dan bebas Alkohol
Raysha Perfumes mengandungi rumusan pati dari khazanah semulajadi serta bebas dari penggunaan alkohol.

Jom bertukar kepada Raysha Perfumes sekarang! Order :


Website : http://rayshaperfumes.blogspot.com/
RAISHA RESOURCES Hotline : 010-2255 297 / 294
Tiada ulasan: