Assalamualaikum.... Waktu dan masa yang paling sesuai dimanfaatkan ketika cuti adalah bersama keluarga dan waktu cutilah peluang terbai...

Riadah petang

/
0 Comments
Assalamualaikum....

Waktu dan masa yang paling sesuai dimanfaatkan ketika cuti adalah bersama keluarga dan waktu cutilah peluang terbaik untuk merehatkan minda, tolak tepi segala masalah yang ada untuk menggembalikan kekuatan fizikal dan mental untuk hadapi rutin harian seperti sedia kala.

Tiap kali hari minggu atau ada masa terluang disinilah menjadi tempat riadah fara sekeluarga iaitu di Padang Setia Citi Mall. Tempat yang sangat besar ditambah pula ada pelbagai aktiviti menarik yang boleh dilakukan disini seperti berbasikal, bermain belon, skateboard, dan pelbagai lagi.

***** Ayat atas tu Intro karangan skolah jee.. Kehkehkeh ***




Mana lagi nak lepak kalau bukan dekat padang setia mall. Tempat paling best nak duduk bersantai sambil makan uncle bob dan tengok gelagat manusia yang pelbagai karenah.



Memandangkan Aimi pon dah boleh berjalan memang waktu terbaik la bawak kat sini sebab boleh latih diri aimi jangan terlalu takot bile berjumpa dengan orang. Xtaw lah sebesar mana kebenaran yang diperkatakan orang untuk melatih anak agar xtakot jumpe orang tu. Huhuhu




Ambil masa dalam 20 minit untuk aimi warm up barulah dia ok dengan keadaan sekeliling.




Tuuu dia dah start jalan tapi mata dok perhati sekeliling. Nampak benau nakotnye.




Aimi says : Tangan saya memang berketak start umur sebulan hingga la setahun sekarang ni. Saya hanya minum susu badan + Nasi dan kawan mommy saya semua gelar saya "Dak Mok Michelin". 


You may also like

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.