Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Riadah petang

Assalamualaikum....

Waktu dan masa yang paling sesuai dimanfaatkan ketika cuti adalah bersama keluarga dan waktu cutilah peluang terbaik untuk merehatkan minda, tolak tepi segala masalah yang ada untuk menggembalikan kekuatan fizikal dan mental untuk hadapi rutin harian seperti sedia kala.

Tiap kali hari minggu atau ada masa terluang disinilah menjadi tempat riadah fara sekeluarga iaitu di Padang Setia Citi Mall. Tempat yang sangat besar ditambah pula ada pelbagai aktiviti menarik yang boleh dilakukan disini seperti berbasikal, bermain belon, skateboard, dan pelbagai lagi.

***** Ayat atas tu Intro karangan skolah jee.. Kehkehkeh ***




Mana lagi nak lepak kalau bukan dekat padang setia mall. Tempat paling best nak duduk bersantai sambil makan uncle bob dan tengok gelagat manusia yang pelbagai karenah.



Memandangkan Aimi pon dah boleh berjalan memang waktu terbaik la bawak kat sini sebab boleh latih diri aimi jangan terlalu takot bile berjumpa dengan orang. Xtaw lah sebesar mana kebenaran yang diperkatakan orang untuk melatih anak agar xtakot jumpe orang tu. Huhuhu




Ambil masa dalam 20 minit untuk aimi warm up barulah dia ok dengan keadaan sekeliling.




Tuuu dia dah start jalan tapi mata dok perhati sekeliling. Nampak benau nakotnye.




Aimi says : Tangan saya memang berketak start umur sebulan hingga la setahun sekarang ni. Saya hanya minum susu badan + Nasi dan kawan mommy saya semua gelar saya "Dak Mok Michelin". 

Tiada ulasan:

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di mrs.fara92@gmail.com [PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.