Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Ephyra Skin Bar - part ||

Assalamualaikum...

Hai again! Masih ingat lagi Part | fara ada ceritakan serba sedikit tentang kebaikan ephyra skin bar? Hari ini, fara nak share pula hasil setelah fara menggunakan ephyra skin bar. Masalah kulit muka yang fara hadapi adalah kulit cepat berminyak, kusam dan Tona kulit tidak sekata! Al maklumlah bila keadaan cuaca tidak menentu kulit pon jadi terok bila terdedah dekat luar.



Apabila kite mencuba sesuatu produk untuk mendapatkan hasil yang awesome "Sabar dan Rajin" itu perlu untuk memastikan keberkesanannya. Tak bolehlah kejap pakai kejap tidak! ingat ye... Ok, untuk sabun ephyra ni fara bahagikan kepada 4 bahagian untuk lebih jimat lagipon fara cuma pakai dekat muka sahaja. Kalau korang nak pakai untuk 1 badan pon boleh tapi jangan dipotong pula takut susah nak guna nanti.




Kelebihan Ephyra Skin Bar

• merawat & mencegah jerawat
• kesan bekas jerawat & parut hilang
• jeragat di kawasan bawah mata turut pudar & hilang
• lebam bawah mata tiada lagi
• kulit jadi lebih cerah & glowing
• menghilangkan jeragat degil
• menghilangkan bintik -bintik hitam
• melembapkan kulit & naikkan seri wajah ( glowing )
• merawat kulit berminyak





Seperti yang korang lihat gambar diatas, kulit muka fara nampak kusam dan berminyak kn? Bila bangun pagi lagi nampak kusam. Dekat keliling mata gelap dan kawasan hidung agak berminyak di situ. Bila berjemur lama kat matahari bahagian pipi dan dagu fara mudah sangat kering.

Seminggu fara menggunakan ephyra skin bar alhamdulillah memang puas hati dengan kulit muka. Hari pertama, kulit muka rasa kurang berminyak. Hari kedua pula, kulit rasa tegang disamping sel sel kulit mati hilang masa mencuci. Hari berikutnya pula muka semakin cerah, bekas jeragat semakin hilang dan kulit semakin lembut dan bersih. Semakin lama semakin hilang masalah kulit muka fara!







Nampak x betapa banyaknya perubahan apabila fara menggunakan ephyra skin bar? Kulit semakin cerah sekata, tidak berminyak dan tidak kusam lagi. Yang bestnya, bekas hitam jerawat pon dah hilang! Masih xjelas? Tengok gambar dibawah untuk lihat perbezaan.




Perubahan yang sangat ketara bila fara mencuba ephyra skin bar. kulit lebih nampak cerah sihat dan anjal. Suami pon puji kulit fara nampak sihat terutamanya lepas bangun pagi tetap nampak berseri macam anak dara katanya.. haha



Ephyra SkinBar sesuai utk semua lapisan umur, lelaki dan perempuan dan terbukti berkesan dalam memberikan hasil kepuasan maksimum utk kecantikan kulit anda.










JOM sertai Ephyra Skin Bar Before & After Contest dan berpeluang menang iPhone 6


Instagram: @ephyraskin



Baca disini untuk kelebihan Ephyra SKin Bar : TEKAN SINI

5 ulasan:

Normi Nieza berkata...

wah dah buat review..cik nor guna tak sampai seminggu lg..:)

Mrs FaRa berkata...

fara dah seminggu guna... malas nak lambat2 kan.. takut terlupa nak update... hehehe

Athirah berkata...

assalamualaikum.. athirah datang melawat sini kejap!! :)

Mrs FaRa berkata...

JOm join contest EPHYRA SKIN BAR dan boleh menang IPHONE6 :)

YieN berkata...

kite baru masuk ari ke-2 guna ni arini, hehehe~~