Masih dibelenggu dengan masalah kesan hitam di ketiak dan hitam di celah peha!!  NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ mampu memutihk...

Masih dibelenggu dengan masalah kesan hitam di ketiak dan hitam di celah peha!! 




NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ mampu memutihkan kembali kawasan yang hitam dengan hanya sapu dan putih dalam masa 7 hari sahaja!!


KANDUNGAN BAHAN DALAM NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

Water, Glycerin, Propylene Glycol, Ceteth-20, Cyclopentasiloxane, Jojoba Oil, DL-Tocopheryl Acetate, Lactic Acid, Allantoin, Linoleic Acid, Titanium Dioxide, Kojic Acid, Caprylyl Glycol, Aloe Vera Extract, Sodium Polyacylates.




KEISTIMEWAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

✔ Kesan seawal 7 hari
✔ Memutihkan masalah utama wanita
✔ Sesuai untuk semua peringkat umur
✔ Digunakan di bahagian ketiak, celahan miss v, siku dan lutut (tidak di galakan sapu di bahagian dada) 
✔ Krim unik tanpa bahan kimia (perlu di simpan di dalam peti ais) untuk kekal lama. Jika tidak disimpan di dalam peti ais pon boleh tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna. 
✔ Selepas dibuka, krim perlu dihabiskan dalam masa 1 bulan maksima 2 bulan sebelum krim bertukar kehitaman (natural based memang begitu perlu dihabiskan segera)
✔ Tiada bau-bauan 
✔ Krim berwarna light purple
✔ KKM approved


CARA PENGGUNAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

✔ Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah (gelap)
✔ Tak perlu di bilas
✔ Boleh memakai deodorant selepas menggunakan krim ini
✔ Berat 10 gm

Testimoni :











MIKA SAKURA WHITE Anda Bersedia untuk PUTIH 1 BADAN?  Wow! Betul ke Hanya Kunyah & gebu? Memperkenalkan, Mika Sak...

MIKA SAKURA WHITE


Anda Bersedia untuk PUTIH 1 BADAN? 
Wow! Betul ke Hanya Kunyah & gebu?



Memperkenalkan, Mika Sakura White Supplement berbentuk tablet yg dirumus dgn bahan2 terbaik yang membuatkan kulit anda bersinar sepanjang hari. Mika Sakura White menjadikan kulit putih 1 badan, licin,gebu serta sentiasa nampak glowing & bertenaga. Peranan Mika Sakura White berfungsi untuk fokus pada kecantikan dan juga kesihatan kulit dari dalam.



Keistimewaan UTAMA Mika Sakura White

MEMUTIHKAN kulit muka
MEMUTIHKAN kulit satu badan
MENGHILANGKAN jerawat & parut jerawat
MENGHILANGKAN jeragat
MENAIKKAN seri muka
PUTIH SATU BADAN dengan cara PALING MUDAH iaitu KUNYAH sahaja!




Wow, best kan?!! 

Sedar tak sedar semua problem uolls mengenai kulit contohnya Kulit Kusam & gelap, parut jerawat, jeragat serta masalah lemah2 badan dapat di selesaikan dengan mudah dan pantas. Mika Sakura White merupakan penemuan terbaru yang direalisasikan melalui teknologi terkini hanya dengan menggunakan Formulasi terbaik antara agen anti penuaan yang paling berkesan dan terbukti digunakan oleh ramai pengamal kecantikan di Jepun dan Korea !!



Kandungan Mika Sakura White

 100% dari ekstrak semulajadi BUNGA SAKURA
 100% Tiada bahan kimia dan Tiada kesan sampingan
 Diformulasi oleh doktor perubatan bertauliah Malaysia dengan kepakaran teknologi Korea



      




Dirumus khas sesuai digunakan oleh lelaki dan perempuan pada semua peringkat umur (mengikut dos yang di tetapkan)


 Ekstraknya antara agen anti penuaan yg paling berkesan dan terbukti digunakan oleh ramai pengamal kecantikan di Jepun & Korea
 LULUS Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
 Sangat sedap untuk dikemam. Nyum nyum!




Cara pengambilan Mika Sakura White

Mika Sakura White hanya perlu diambil 1 biji sebelum sarapan, untuk kesan yang terbaik pastikan ambil ketika perut kosong. Hanya kemam atau kunyah dengan diikuti segelas air putih. Pastikan sepanjang hari uolls banyak minum air masak ye. Ini bertujuan untuk lebih cepat buang toksik dalam badan & memudahkan penyerapan khasiat Mika Sakura White. Jarakkan 4 jam sekiranya ingin mengambil kafein


Kandungan: 1 Botol 30 tablet




Siapa TAK LAYAK mengambil MIKA SAKURA WHITE???

 Ibu mengandung bawah 3 bulan. 
 Ibu menyusu baby bawah 3 bulan TAPI atas 3 bulan BOLEH. 
 Ada penyakit kronik seperti Darah Tinggi, Kencing Manis, Jantung, Buah Pinggang. 
 Bawah umur 12 tahun.






Cara ORDER 

 Whatsapp 0132037799 (Sis Ara dari Procrowd Holdings Sdn Bhd


Oh ye, sekarang Procrowd Holdings sedang mengadakan Promosi untuk 200 pelanggan terawal. Sebarang pertanyaan cepat whatsapp sis Ara dari Procrowd  0132037799


Testimoni Mika Sakura White :






















Cara ORDER :

 Whatsapp 0132037799 (Sis Ara dari Procrowd Holdings Sdn Bhd


 Cepat Dapatkan Promosi untuk 200 pelanggan terawal. Sebarang pertanyaan cepat whatsapp sis Ara dari Procrowd  0132037799










Assalamualaikum.. Hai!! Its a weekend yaw!! Hari yang paling fara excited nak lepak padang SCM.  Rumah fara dengan SCM pon jarak xjauh ...

Assalamualaikum.. Hai!!

Its a weekend yaw!! Hari yang paling fara excited nak lepak padang SCM.  Rumah fara dengan SCM pon jarak xjauh dalam 10 minit. SCM kat mana? Setia City Convention Center , Klang. 











Aimi buat gaya iklan syampoo. Tergelak kami masa tengok balek gambar ni. Perfect timing.




Dua orang ni entah pandang kemana pon xtaw. Oh ye, bubble fara jenis gun senang cikit nak main or simpan. Kalau refill bubble dah habis fara akan buat sendiri untuk main balek. Jimat duit xyah nak membazir sangat untuk buih! Cara buat bubble? Tnye sahaja en google semua jawapan ada.

Kalau korang nak sewa bubble small/medium/giant pon ade kat sini. Lepas habis guna just pulangkan balek kat tempat asal korang beli. Harga? Xtaw la berapa sebab xpernah beli. Hehe





Kurus kan fara? Alhamdulillah badan fara mainting selepas lahirkan aimi. Makan 3 pinggan pon badan xpernah lebih dr berat 50kg! Selain SCM dan Tasik Shah Alam mana lagi ye tempat best kt shah alam atau Klang? Ade cadangan?








Assalamualaikum... Hai!  Alhamdulillah... Dengan rasminya fara berpeluang untuk mengadakan giveaway sempena birthday blog fara yang...

Assalamualaikum... Hai! 





Alhamdulillah... Dengan rasminya fara berpeluang untuk mengadakan giveaway sempena birthday blog fara yang ke 2 Tahun. Fara start berblogging since September 2013. Masih mencari identiti blog dan masih hijau dalam berblogging. hehe



Syarat untuk join "giveaway sempoi" mudah sahaja.

1) Warganegara Malaysia
2) Follow  Blog mrsfara
3) Like Page Kosmetik Murah
4) Follow instagram Oh Farra
5) Jangan lupa buat 1 entry khas bertajuk "Giveaway sempoi by mrsfara" dan backlink banner diatas ke entri GA fara ye
6) Last sekali tinggalkan link URL giveaway yg korang join kat komen dibawah.









Hadiah??

Jeng jeng jeng..........



❤ Seorang pemenang akan memenangi babies blinks chocolate 




❤ Seorang pemenang akan memenangi babies blinks coffee 




Pemenang akan ditentukan secara 
Random.org




 Selamat Mencuba












Dikuasakan oleh Blogger.