Assalamualaikum..... Hai! Kebiasaanya bila fara beli pampers tak pernah lagi ada masalah. Kali ni, masa beli ada sedikit rasa terkilan ...

Aduan Mengenai pampers Pet Pet Malaysia

/
4 Comments
Assalamualaikum..... Hai!

Kebiasaanya bila fara beli pampers tak pernah lagi ada masalah. Kali ni, masa beli ada sedikit rasa terkilan sebab pampersnya cuma ada pelekat sebelah sahaja. Fara pon buat la aduan di page facebook pet pet Malaysia dan dapat maklumbalas on the spot dari pihak pet pet.  Bagus pet pet ni bertanggungjawab bila pengguna ada masalah begini. Good job!! 


Sebelah pelekat je ade... 






Pihak pet pet minta fara sedikit maklumat diri mungkin untuk rujukan meraka.


Bersambung.........











You may also like

4 ulasan:

Shahida Dzulkafli berkata...

Wah!! baguslah kalau macam tuh...
Sha pun pernah dapat pampers sama mcm nie..
Jenama yg sama.. kalau tau aritu, sha complaint gak kat Pet pet...
Thanks fara for sharing this nice info..

Cik Mun berkata...

bagus2..efisyen..hehe

amir zahari berkata...

ada peluang dapat stok pet pet ni...hehehe

DUNIA AZLINDA berkata...

PROMOSI MENARIK DAN TERHEBAT PAMPERS MAMMY POKO DI LAZADA.COM . PAMPERS MURAH MURAH. TAWARAN TERHAD. SILA KLIK LINK INI
http://oursmartdream.blogspot.my/2015/12/promosi-menarik-dan-terhebat-pampers.html

Dikuasakan oleh Blogger.