Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Aduan Mengenai pampers Pet Pet Malaysia

Assalamualaikum..... Hai!

Kebiasaanya bila fara beli pampers tak pernah lagi ada masalah. Kali ni, masa beli ada sedikit rasa terkilan sebab pampersnya cuma ada pelekat sebelah sahaja. Fara pon buat la aduan di page facebook pet pet Malaysia dan dapat maklumbalas on the spot dari pihak pet pet.  Bagus pet pet ni bertanggungjawab bila pengguna ada masalah begini. Good job!! 


Sebelah pelekat je ade... 






Pihak pet pet minta fara sedikit maklumat diri mungkin untuk rujukan meraka.


Bersambung.........









4 ulasan:

Shahida Dzulkafli berkata...

Wah!! baguslah kalau macam tuh...
Sha pun pernah dapat pampers sama mcm nie..
Jenama yg sama.. kalau tau aritu, sha complaint gak kat Pet pet...
Thanks fara for sharing this nice info..

Cik Mun berkata...

bagus2..efisyen..hehe

amir zahari berkata...

ada peluang dapat stok pet pet ni...hehehe

DUNIA AZLINDA berkata...

PROMOSI MENARIK DAN TERHEBAT PAMPERS MAMMY POKO DI LAZADA.COM . PAMPERS MURAH MURAH. TAWARAN TERHAD. SILA KLIK LINK INI
http://oursmartdream.blogspot.my/2015/12/promosi-menarik-dan-terhebat-pampers.html

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di mrs.fara92@gmail.com [PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.