Home My Story Travel Review Contest Tutorial

Akibat Membuat Aduan Pet Pet

Assalamualaikum... Hai!!

Hari tu fara ade buat aduan kat pet pet sebab pampers aimi xde pelekat sebelah ingat x? Kalau x ingat baca dan  Tekan untuk lihat. Seminggu selepas fara membuat aduan di facebook fara dapat panggilan dari servis center pet pet dan pot pet pot pet fara ceritakan balek kerosakan pampers tersebut dan Pihak pet pet meminta maaf dengan kesilapan teknikal yang berlaku.

Pihak pet pet juga memberitahu jika ada kerosakan pada pampers pet pet jangan segan silu direct je email atau contact pihak sana agar mereka dapat memperbaiki kesilapan tersebut dan menggantikan dengan yang baru. Bagus pet pet ni sangat mengambil berat tentang kesilapan yang berlaku. So, masa korang beli pet pet dan ade kerosakan seperti pelekat xde, rosak mana2 bahagian, etc yang berkaitan just call je pihak sana nanti mereka akan handle.












Kakak sado suka pakai pet pet xmelecet xruam yang penting pet pet is the best!!









2 ulasan:

Fadzi Razak berkata...

whattt? dulu pernah kene jugak tak dek pelekat.rugi pulak tak komplen. :(

Sha berkata...

oh..customer service pet pet bagus..so bleh attract ramai pembeli...