Home My Story Travel Review Lifestyle Parenting Foodies Beauty

Padang Setia City Mall (SCM)

Assalamualaikum.. Hai!!

Its a weekend yaw!! Hari yang paling fara excited nak lepak padang SCM.  Rumah fara dengan SCM pon jarak xjauh dalam 10 minit. SCM kat mana? Setia City Convention Center , Klang. 











Aimi buat gaya iklan syampoo. Tergelak kami masa tengok balek gambar ni. Perfect timing.




Dua orang ni entah pandang kemana pon xtaw. Oh ye, bubble fara jenis gun senang cikit nak main or simpan. Kalau refill bubble dah habis fara akan buat sendiri untuk main balek. Jimat duit xyah nak membazir sangat untuk buih! Cara buat bubble? Tnye sahaja en google semua jawapan ada.

Kalau korang nak sewa bubble small/medium/giant pon ade kat sini. Lepas habis guna just pulangkan balek kat tempat asal korang beli. Harga? Xtaw la berapa sebab xpernah beli. Hehe





Kurus kan fara? Alhamdulillah badan fara mainting selepas lahirkan aimi. Makan 3 pinggan pon badan xpernah lebih dr berat 50kg! Selain SCM dan Tasik Shah Alam mana lagi ye tempat best kt shah alam atau Klang? Ade cadangan?








Tiada ulasan: