klik banner untuk join FUYOOO !!! GIVEAWAY  by Mama Darwiish Hadiah  : 1x Leonovo A560 + 8Gb SD Card  1x Ca...


klik banner untuk join
FUYOOO !!! GIVEAWAY 
by Mama Darwiish
Hadiah  :
1x Leonovo A560 + 8Gb SD Card 
1x Cartoon Power Bank 8800 mAh 
1x Mini MP3
1x Neesya Serum
1x Cash RM50
Tempoh :
28 Sept 2015 - 28 Okt 2015
Pengumuman Pemenang 31 Okt 2015
Syarat-syarat :
1. Blogger yang beralamat di malaysia
2. Wajib mempunyai akaun instagram
3. Follow, Add, Like semua blog, fanpage, G+, instagram penaja
4. Copy Code yang disediakan dan paste di ruang html blog anda
5. Tag minimum 3 rakan  anda yang lain dan pastikan mereka tahu
6. Tinggalkan link penyertaan & emel di kotak komen entri ini
Pemilihan pemenang :
1. Kesemua pemenang akan dipilih menggunakan random
2. Penyertaan akan terbatal jika gagal ikut syarat terutama No.2
3. Pemenang akan dihubungi melalui email
Follow Blog  : http://mamadarwiish.blogspot.my/ http://sharingiscaring-fiza.blogspot.my/ http://unclezuan.com/ http://mrspuex.blogspot.my/ http://mekzumbie.blogspot.my/ http://www.hafizhafizol.my/ http://aderakukeysah.blogspot.my/ Follow G+ :  : Khalid Kyle Blurrydino
Like Page Penaja :
Mama Darwiish
SuperMom With SuperKids
Blog Uncle Zuan
MrsPuexDotBlogspotDotCom
Gloxina17
Acacia Beauty Care HQ
Qyra Beauty Care
Follow Instagram :

Assalamualaikum..... Masa yang di tunggu telah pon tiba siapakah yang bertuah memiliki hadiah Babies blinks coffee & babies blinks...

Assalamualaikum.....



Masa yang di tunggu telah pon tiba siapakah yang bertuah memiliki hadiah Babies blinks coffee & babies blinks chocolate? Jeng jeng jeng....





Sebelum itu, Fara ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang menyertai 1st Giveaway fara. Sangat tak sangka ramai yang meriahkan giveaway fara. Tq so muchhhhh !!  
Dan maaf juga agak lewat membuat pengumuman pemenang.


Oklah, tanpa membuang masa jom kita lihat siapa yang kena! 





Hadiah Babies Blink Coffee dimenangi oleh :



URL BLOG : http://sotskirt.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html







Hadiah babies Blink Chocolate :



URL BLOG : http://www.irrayyan.com/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html



Tahniah diucapkan pada pemenang! 
Sila tuntut HADIAH Dengan kadar segera ok.
just PM di FB FARA.
Tempoh tuntut hadiah selama SEMINGGU.
Lambat claim hadiah BURN






Sekian Terima Kasih 


Drypers Baby Club! Hai! Selalu mommies beli pampers pernah claim mata ganjaran dari drypers tak? Jom ambil peluang beli pampers sambi...


Drypers Baby Club!


Hai! Selalu mommies beli pampers pernah claim mata ganjaran dari drypers tak? Jom ambil peluang beli pampers sambil kumpul mata ganjaran di Point Shop Drypers. Bila mata ganjaran dah cukup boleh redeem pelbagai hadiah menarik! yang penting Sentiasa kekal aktif dan nikmati manfaat daripada keahlian anda di Drypers Baby Club.


Bagi pengguna drypers yang belum mendaftar diwajibkan dahulu mendaftar. Daftar di website drypers  https://www.drypers.com.my. Sorry fara tak tunjukkan cara daftar/sign up. Sign up melalui fb adalah lebih mudah.




Selepas daftar, sila log in kembali ke dalam website drypers dan masukkan email dan password yang telah didaftarkan.





Untuk masukkan code mata ganjaran klik pada drypers point shop dan klik pula register a new code to earn point. Kemudian, masukkan code anda untuk register code. 





Dan taraaaa!! Mata ganjaran telah siap di masukkan... 


Mana nak dapatkan point drypers?

Terbalikkan sahaja pampers yang telah habis diguna seperti contoh dibawah. Cari code drypers di tepi bahagian dalam.






Nikmati keistimewaan anda Drypers Point Shop

Kumpullah mata ganjaran untuk menebus hadiah menarik yang dipilih khas berdasarkan prinsip perkembangan menerusi permainan. Antara hadiah yang ditawarkan adalah :






Hadiah yang sangat menarik! Jom kumpul mata ganjaran untuk nikmati kelebihan dan hadiah dari drypers. 








Assalamualaikum.... Bila ada kecil terutamanya anak perempuan sudah semestinya para ibu excited untuk mencuba pelbagai pakaian untu...

Assalamualaikum....



Bila ada kecil terutamanya anak perempuan sudah semestinya para ibu excited untuk mencuba pelbagai pakaian untuk sikecil anda termasuklah tudung. 


memperkenalkan TudungSiComel.com merupakan antara Pembekal Utama Tudung Kanak-kanak di Malaysia dengan hasrat untuk memudahkan terutamanya rakyat Malaysia bagi mendapatkan tudung kanak-kanak yang berkualiti dengan nilai hebat.






Antara Contoh koleksi daripada Tudung sicomel




TELEKUNG : 

Telekung kanak-kanak Rania yang ringkas dan selesa dipakai. Materiel lycra lembut yang tidak terlalu tebal kerana kita tahu, kanak-kanak tidak selesa dengan telekung yang tebal dan panas.


Telekung kanak-kanak


JUBAH :







INSTANT SHAWL :

Intants shawl untuk kanak-kanak dari saiz bayi hingga 17 Tahun juga turut dijual disini. 
Pelbagai koleksi yang ada di tudung si comel. Boleh klik link dibawah untuk lihat lagi. Bukan tudung untuk sicomel sahaja yang ada, malah telekung, tudung sekolah, aksesori, dan pelbagai lagi ade jual disini. 















Assalamualaikum.... Diminta semua peserta yang join " Giveaway Sempoi by Mrs Fara " check URL korang ye. Kalau ade yan...




Assalamualaikum....


Diminta semua peserta yang join "Giveaway Sempoi by Mrs Fara" check URL korang ye. Kalau ade yang teringgal sila komen URL anda semula dikomen bawah. Yang masih belom join masih sempat lagi untuk menang hadiah Babies Blinks Coffee & Babies blinks Chocolate. 





Senarai Peserta :

  1. mimirheem.blogspot.com/2015/08/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html?m=1 
  2. http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2015/08/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  3. http://nazirahnyerr.blogspot.com/2015/08/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  4. http://adna2029.blogspot.com/2015/08/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  5. http://norminieza.blogspot.com/2015/08/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  6. http://giveawayblog2015.blogspot.com/2015/08/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  7. http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2015/08/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  8. http://jombercontest.blogspot.com/2015/08/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  9. http://kaktusoren.blogspot.com/2015/08/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  10. http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/08/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  11. http://itsanissyasminn.blogspot.com/2015/08/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  12. http://pemilikcintahati.blogspot.com/2015/08/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  13. http://www.noraihanqusyairi.com/2015/08/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  14. http://aleiyamustaffa.blogspot.com/2015/08/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  15. http://hasritasahaja.blogspot.com/2015/08/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  16. http://narumihuda.blogspot.com/2015/08/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  17. http://theyanaonly.blogspot.com/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  18. http://hafzhanrauf.blogspot.com/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  19. http://farahanasharif.blogspot.com/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  20. http://hikayathidupseorangaku.blogspot.com/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  21. http://www.sayidahnapisah.com/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  22. http://www.nurfuzie.com/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  23. http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  24. http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  25. http://nonasani.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  26. http://www.azhafizah.com/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  27. http://www.kakgojes.com/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  28. http://vithebat.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  29. http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  30. http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  31. http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  32. http://gadeez-dec.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  33. http://awesomesr.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  34. http://kenny977.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  35. http://www.akifimtiyaz.com/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  36. http://lolarash.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  37. http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  38. http://miminadam.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  39. http://www.yoorinmelacolea.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  40. http://izatie91.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  41. http://www.irrayyan.com/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  42. http://juraidahrahman.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  43. http://lyalee.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara_6.html 
  44. http://www.sheilainspire.com/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  45. http://www.radinaden.com/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  46. http://khatyaiman.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  47. http://missdae.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html 
  48. http://www.nooratikahramli.com/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  49. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  50. http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  51. http://eyjapunyebelog.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  52. http://sigilerceloteh.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  53. http://cikcandysour.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  54. http://naframedina.blogspot.com/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  55. http://www.mialiana.com/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  56. http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  57. http://loadingendup.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrs-fara.html 
  58. http://eiraaikawa.blogspot.com/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  59. http://akutechikmolek.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  60. http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara_23.html 
  61. http://www.azlinamy.com/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  62. http://akuyangpostkauyangpanas.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  63. http://sotskirt.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  64. http://norshamimi.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 
  65. http://ceritahatiputriayu.blogspot.my/2015/09/giveaway-sempoi-by-mrsfara.html 


    



Tarikh Tutup pada 23/9/2015








Anda Teruja Nak Letupkan Jualan Anda Melalui Facebook? Ini kisah benar! Ramai orang sekarang mampu cipta mesin duit sendiri hanya ber...

Anda Teruja Nak Letupkan Jualan Anda Melalui Facebook?



Ini kisah benar!


Ramai orang sekarang mampu cipta mesin duit sendiri hanya berniaga daripada rumah dengan menggunakan muka buku sahaja...Facebook. Ya! Dah lah FREE tak perlu bayar apa-apa. Hanya kos elektrik yang beberapa sen dan kos broadband untuk internet.

Itupun jika bijak boleh ke kedai mamak atau kedai-kedai sewaktu dengannya.

Guna internet...

Buat jualan dan balik rumah...


Cuma satu persoalan timbul...


Saya Hanya Tahu Guna Facebook Untuk Komen-komen Aje. Boleh Ke Saya Buat Duit?



Jawapannya :


  • YA - Boleh buat duit jika anda komen-komen ke ruang facebook jualan anda bukannya komen-komen rakan untuk suka-suka.
  • YA - Boleh buat duit jika anda tahu formula 'RAHSIA'nya. Kami selongkarkan KHAS untuk anda!
  • YA - Boleh buat duit jika anda bijak mengepung bakal pelanggan anda sampai mereka teruja nak membeli. Ya...sampai anda yang meronta-ronta nak membeli!
  • YA - Boleh buat duit jika orang percayakan anda. Ramai orang membeli sebab percaya kepada si penjual.
  • YA - Boleh buat duit jika anda yakin kami boleh, anda juga boleh! Anda pasti rasa boleh jika anda tahu apa yang kami tahu.








selepas anda menonton keseluruhan VIDEO ini, banyak persoalan yang bermain-main di kepala anda akan terjawab. Bukan anda sahaja yang tertanya-tanya. Mereka diluar sana juga tertanya-tanya seperti anda juga.

Bukan cakap kosong!




Usah risau, anda hanya ikut satu per satu apa yang diterangkan dan buat!







Semoga Berjaya!









Assalamualaikum... Ta-daaa!! header baru fara cantik kan? Adik Leya buatkan FREE je. Alhamdulillah, akak suka sangat colourful macam ...


Assalamualaikum...



Ta-daaa!! header baru fara cantik kan? Adik Leya buatkan FREE je. Alhamdulillah, akak suka sangat colourful macam ni. Simple, cantik dan kemas je Leya buat dan siap ada butterfly lagi. Macam tahu-tahu je akak suka butterfly kn? hehe....



TQ soo much adik Leya. Really appreciate it! 



Blog Leya : http://leyastorymory.blogspot.my/







Pada mulanya saya juga turut berdepan dengan pelbagai cabaran untuk memulakan bisnes di Facebook seperti kebanyakkan orang di luar s...




Pada mulanya saya juga turut berdepan dengan pelbagai cabaran untuk memulakan bisnes di Facebook seperti kebanyakkan orang di luar sana antaranya ialah masalah PRODUK seperti...


TIADA IDEA NAK BISNES APA DI FACEBOOK – Nak mula bisnes di Facebook tapi STUCK dan tiada idea produk sesuai untuk bisnes di Facebook.


TAK TAHU PRODUK HOT – Bukan semua produk LAKU KERAS di Facebook, untuk berjaya hasilkan income yang banyak dari bisnes di Facebook anda mesti mempunyai produk yang mempunyai demand tinggi. Bukan senang nak tahu produk tu HOT ke tak!


UNTUNG MARGIN KECIL – Kalau untung setakat RM1-2, RM5-10 satu produk...bila anda betul-betul nak KAYA dan hasilkan income RM4-5angka sebulan dari Facebook! Untung kecik sangat!


PERLU MODAL BESAR
– Yang ni BAHAYA! Ramai orang bisnes di Facebook ada yang sanggup modal hingga RM10k. Kalau jadi takpe...tapi kalau tersilap langkah...masak dibuatnya!


STOK JAUH – Stok produk yang anda nak bisnes ni jauh kadang-kadang sampai luar negara. Kena fikir juga kos untuk ambil stok dan macam-macam lagi kos extra seperti hotel, makan minum dan sebagainya.


KENA HANTAR STOK – Dah ada order di Facebook, kena pula bungkus produk cantik-cantik. Lepas tu kena pula pergi ke pejabat pos nak hantar produk tu pada customer. Kalau anda dah ada pekerja ok, ni kalau baru nak start hari-hari anda kena pergi pejabat pos.


BUAT A-Z
– Anda lah BOS, anda lah tukang ambik stok, anda lah tukang bungkus produk anda jugalah yang merempit ke pejabat pos. Pendek kata dari A-Z anda kena buat semuanya. Alangkah indahnya kalau anda hanya fokus pada buat duit sahaja... kan enjoy!


ASYIK TUKAR-TUKAR PRODUK – Dah letih buat produk ni, rasa tak boleh pergi tukar pula buat bisnes produk lain di Facebook ni. Ingatkan nak selesaikan masalah TETAPI masalah yang sama juga berulang kembali. Dah letih jadi letih, dah penat jadi penat!


Itu baru masalah produk belum lagi pasal macamana nak jual produk di Facebook. Haaa ni pun cabaran BESAR juga ni, kalau produk je power tapi pemasaran hancur...lingkup juga! Biasanya nilah yang dihadap oleh kebanyakkan mereka yang baru nak start bisnes di Facebook, antaranya ialah...


TAK TAHU FACEBOOK MARKETING – Ni betul-betul ZERO, orang semua buat duit di Facebook mereka pun nak buat juga. Niat tu memang dah betul dah tapi kalau nak BERJAYA ni kena tahu caranya. Kena ada ILMU!


TEKNIK MARKETING FB SALAH – Ramai ingat cara betul Facebook Marketing ni dengan tag-tag gambar, mention nama, add dalam group iklan , pm ramai-ramai adalah teknik pemasaran yang betul. TETAPI sebenarnya teknik yang digunakan tu adalah teknik yang ramai orang MENYAMPAH atau lebih tepat lagi dilabelkan sebagai spamming. Dengan cara ni, nampak tak professional dan orang pun lari...tu yang tak pasal-pasal kena banned dengan Facebook sebab ramai orang report! ORANG DAH BENCI TEKNIK NI!


SALAH BUAT FB ADS – Memang betul ramai yang berjaya hasilkan income di Facebook menggunakan FB ads TETAPI ramai lagi yang TAK BERJAYA dan buang duit mereka pada iklan yang tak berikan hasil yang sepatutnya. Mereka jadi begini sebab tak faham betul-betul bagaimana nak promosi menggunakan FB Ads secara efektif kerana dalam FB Ads tu sendiri ada pelbagai function untuk promosi bagi menghasilkan result tertentu. Bukan semua ads bertujuan untuk terus buat sales, kena tahu yang mana satu!


TAK RETI JUAL KAT WALL POST – Ada juga yang cuba jual kat wall post Facebook, ada yang BERJAYA dan ada yang GAGAL! Yang GAGAL ni ada banyak sebab dan salah satu sebabnya adalah kerana kawan—kawan kita yang nampak wall post kita tu tak berminat dengan produk tersebut. Contohnya, kita promosi produk bayi, padahal kawan-kawan kita semuanya geng-geng bujang, memang susah la nak dapat sales kalau begini caranya. Benda ni pun kena ada skilnya.


AYAT TAK POWER - Kat facebook ni, gaya penulisan kitalah yang akan membuatkan orang beli produk kita. Kalau kita tak tahu macamana nak tulis AYAT POWER yang boleh beri keyakinan dan tukarkan mereka kepada pembeli, bisnes kita memang tak boleh pergi jauh dalam Facebook ni. Tak semestinya AYAT POWER ni kena berbunga-bunga dan pakai bahasa-bahasa tinggi...yang penting ada flownya. Benda-benda macam ni kena ada skrip jualan.


Ni sebahagaian sahaja dari cabaran biasa-biasa bisnes di Facebook, ada banyak lagi cabaran-cabaran lain. Haaa...sebab tu lah ramai orang masih tak berjaya hasilkan sebarang income atau dapat income pun kurang lumayan tak seperti yang di gembar gemburkan.


Namun begitu, sejak setahun yang lalu saya telah pun mencuba pelbagai produk dan teknik untuk hasilkan income melalui Facebook!


Akhirnya, saya telah jumpa produk serta teknik berkesan dan berjaya lenyapkan semua cabaran-cabaran yang terpaksa dihadap oleh kebanyakkan mereka yang ingin mula bisnes di Facebook atau nak tambah lagi sumber-sumber income dari Facebook.


DAN, paling BEST cara ni TAK PERLU ADA PRODUK SENDIRI!




MACAMMANA NAK HASILKAN INCOME DI FACEBOOK?


Teknik ini lebih di kenali sebagai AFFILIATE MARKETING! Teknik promosikan produk orang lain dan hasilkan keuntungan atas angin sahaja! Bukannya sikit-sikit untung TETAPI disebabkan ianya produk digital yang boleh di download dari internet anda boleh dapat komisyen sehingga 50% - 75% dari nilai setiap produk.



JAWAPANNYA YANG ANDA CARI ADA DI SINI!


Mulakan bisnes facebook tanpa produk anda dengan mempromosikan produk digital melalui affiliate marketing SEKARANG! Langkah pertama ke arah KEJAYAAN bisnes Facebook anda adalah dengan dapatkan panduan ini SEKARANG...



Mereka Semua Ketawa Bila Saya Katakan Saya Menjana Pendapatan Sepenuh Masa Melalui Google AdSense TETAPI Bila Saya Tunjukkan Strateginya Me...

Mereka Semua Ketawa Bila Saya Katakan Saya Menjana Pendapatan Sepenuh Masa Melalui Google AdSense TETAPI Bila Saya Tunjukkan Strateginya Mereka Semua Terdiam!...



Dimana-mana Sahaja Mereka Sibuk Memperkatakan Tentang Pakej Lengkap JWA (Adsense &Trafik) Yang TERBUKTI Membantu Mereka Menambah Pendapatan Secara Online... Saya Sendiri Tidak Menduganya!


"Cek Pertama RM350 Dari Google Inc "


Assalamualaikum,

Saya berharap agar pihak JWA Team berada dalam keadaan sihat dan sejahtera di samping keluarga.

Tujuan saya menghantar email ini adalah untuk mengucapkan terima kasih kepada Team JWA diatas bimbingan dan tunjuk ajar yang diberikan dalam menghasilkan blog berkualiti dalam mempromosikan adsense.

Disini saya ingin mengucapkan terima kasih banyay-banyak kerana tengahari tadi saya mengambil hasil adsense pertama saya melalui Western Union yang berjumlah RM350.

Terima Kasih Team JWA atas segalanya.

Asalamualaikum
Muhammad Azril Hamzah

Pernahkah anda tertanya-tanya didalam hati, adakah benar orang biasa seperti anda ini boleh menghasilkan pendapatan atau duit melalui internet?

Duit untuk anda membayar sewa bulanan kereta dan rumah anda. Duit yang membolehkan anda membuat home business secara sepenuh masa. Duit yang membolehkan anda pencen dengan lebih awal. Saya percaya anda telah berkali-kali mendengar tentang mereka yang telah berjaya menjana duit atau menambah pendapatan melalui internet tetapi anda tidak pasti dan keliru bagaimana untuk anda melakukan perkara yang sama!

Anda mungkin terfikir bahawa ini mungkin hanya untuk mereka yang tertentu sahaja? Dan anda merasakan SUCCESSFUL home business ini hanya satu mimpi atau angan-angan untuk anda.

Percayalah, saya sangat memahami keadaan itu! Saya pernah berada di dalam keadaan yang sama seperti anda suatu ketika dahulu! Saya yakin dan saya boleh buktikan NEWCOMER,orang biasa seperti anda juga boleh menghasilkan pendapatan atau duit dari internet secara online. Sesuatu yang benar...SESIAPA sahaja boleh menjadi internet marketer yang berjaya.




 KLIK



TERBUKTI! Lihat Bagaimana Anda Juga Mampu Menghasilkan 
Pendapatan Tambahan Secara Online.



Pakej JWA ini akan menunjukkan kepada anda bagaimana mendapatkan niche market yang menguntungkan dan juga cara bagaimana blog anda dapat menguasai muka depan enjin pencari Google. Anda tidak akan dapat menjana pendapatan Google Adsense sekiranya blog anda tidak mendapat trafik dari pengunjung.

Oleh kerana itu sangat penting kepada anda menguasai teknik bagaimana mendapatkan blog anda boleh berada di muka hadapan Google apabila pengunjung mencari maklumat berkaitan dengan kandungan blog anda.

Lihat blog  magnetic-jewelry-clasp.blogspot.com berada dimuka hadapan Google hampir 3 tahun.




Walau bagaimanapun, kejayaan anda ditentukan oleh anda sendiri. Saya hanya menunjukkan anda cara dengan berkongsi teknik dan strategi yang terbukti berkesan. Adakah Anda sudah bersedia untuk mendapatkannya?


Berilah peluang pada diri anda untuk mencuba! Anda tidak akan menyesal. Sekali lagi, anda tidak akan kehilangan apa-apa bahkan anda akan mendapat panduan dan strategi yang lengkap dengan memiliki ebook Ini.


Fikirkan lah! Anda tidak lagi perlu menghadapi kepayahan dan kesusahan cuba untuk menjana pendapatan secara online - sekarang anda boleh memiliki panduan yang terbukti yang akan menunjukan anda bagaimana melakukannya - langkah demi langkah.

Anda boleh memuat turun panduan tersebut sekarang juga!

Sekiranya anda tidak tahu langsung tentang Google Adsense, jangan risau, ia mudah. Gunakan panduan dan strategi yang saya berikan sebagai road map anda. Bila sahaja anda memiliki panduan dan strategi ini, anda akan mengetahui bagaimana menjana pendapatan online melaui Google Adsense.





 KLIK SINI

KLIK SINI UNTUK JANA DUIT USD!!

" Saya pernah menangis kerana di ejek GEMUK… . Malah saya juga pernah disisihkan…. Berbelas jenis produk telah saya cuba, beribu-r...

" Saya pernah menangis kerana di ejek GEMUK….
Malah saya juga pernah disisihkan….
Berbelas jenis produk telah saya cuba, beribu-ribu duit saya habis, tapi hasilnya SEMENTARA
Apa lah salah saya, mana silapnya ????????
Kemudian, saya tersedar pada suatu hari……
" Menurunkan berat badan adalah pelan diet yang perlu difahami dan dipelajari, bukan bersandarkan produk semata-mata"…
DAN di saat itulah hidup saya mula berubah, saya telah belajar untuk kurus TANPA membayar produk walau dengan 1sen pun duit saya ………………………… "




" JIKA SELAMA INI ANDA TERCARI-CARI PELAN DIET IDAMAN YANG MENJAMIN PENURUNAN BERAT BADAN SECARA SEMULAJADI SEHINGGA 4 KG SEMINGGU, MEMBAKAR LEMAK DENGAN PANTAS, TANPA BERLAPAR, TANPA PENGGUNAAN SEBARANG PRODUK, JADI MUNGKIN INILAH PELAN DIET YANG PALING LUAR BIASA BERKESAN PERNAH ANDA JUMPAI "






Pelan Diet kesayangan saya ini, TAK PERLU :


----> KELUAR DUIT BELI PRODUK KURUS YANG MAHAL-MAHAL
----> MEMBELI PRODUK BERULANG SETIAP BULAN DAN DAPAT MENJIMATKAN DUIT ANDA
----> MENAHAN LAPAR DAN NAFSU MAKAN
----> TUNGGU LAMA UNTUK LIHAT KESANNYA. BAGI MASA 3 HARI CUKUP LAH !
----> MAKAN PRODUK ITU INI YANG MEMPUNYAI KESAN TAK PASTI PADA BADAN
----> MELALUI RUTIN PEMAKANAN DAN RESIPI YANG MEMBOSANKAN


Malah, pelan diet yang kami akan ceritakan sebentar lagi ini mempunyai KESAN YANG SANGAT EFEKTIF DAN PANTAS MEMBAKAR LEMAK !!! Mana lagi anda boleh jumpa pelan diet yang berkemampuan untuk TURUNKAN SEHINGGA 5 KG SEMINGGU TANPA BERLAPAR ?? Tak payah makan produk apa-apa ok ! Melalui cara pemakanan sahaja....Betul i

JADI, sekarang anda boleh simpan duit anda. Simpan penat anda. Simpan kekecewaan anda. Simpan kesedihan anda ...Simpan semua itu dan mari kami ceritakan bagaimana anda masih boleh kurus, bakar lemak yang degil serta mempunyai berat badan yang ideal....mari rapat...........!!!!





 KLIK SINI
BACA SELEBIHNYA KLIK SINI UNTUK TIPS

Disebabkan pertukaran blogsopt dari dot.com ke dot.my menyebabkan semua iklan adsense tidak keluar dari blog bukan? Jangan risa...








Disebabkan pertukaran blogsopt dari dot.com ke dot.my menyebabkan semua iklan adsense tidak keluar dari blog bukan? Jangan risau sudah ada penyelesaian bagi masalah tersebut.


Cara-cara kembalikan Adsense :



Step 1:

Blogger Dashboard > Template > Edit HTML



Step 2 :

Ctrl F  > Cari kode <head> dan pastekan code dibawah ini DIATAS code <head>


<script type='text/javascript'>
var blog = document.location.hostname;
var slug = document.location.pathname;
var ctld = blog.substr(blog.lastIndexOf(&quot;.&quot;));
if (ctld != &quot;.com&quot;) {
var ncr = &quot;http://&quot; + blog.substr(0, blog.indexOf(&quot;.&quot;));
ncr += &quot;.blogspot.com/ncr&quot; + slug;
window.location.replace(ncr); }
</script>


Contoh code selepas dipastekan 



Step 3 :

Save dan Lihat hasilnya



TQ to  Roy Junaidi Nasution  ilmu yang sangat membantu menyelesaikan masalah adsense ini






Selamat Mencuba

Adakah saat indah ini yang ditunggu-tunggu? "15% Pasangan di Malaysia Mengalami Masalah Sukar Hamil Dan Sukar Dapat Zuriat. ...



Adakah saat indah ini yang ditunggu-tunggu?





"15% Pasangan di Malaysia Mengalami Masalah Sukar Hamil Dan Sukar Dapat Zuriat.
Kadar Kesuburan Di Malaysia Juga Semakin Menurun Sejak 1990an"


Kenalpasti Segala Punca Sukar Hamil Dan Atasi Masalah Kesuburan Dengan Strategi Mudah Untuk Dapat Zuriat


Strategi 1:Bagaimana Mengenalpasti Dengan Tepat Hari-hari Subur Anda Untuk Meningkatkan Peluang Kehamilan.

Kaedah 1: Mengenalpasti hari-hari subur dengan kaedah kalendar. Ah..ini semua orang dah tahu. tapi adakah anda benar-benar faham kaedah ini? Tanpa pemahaman yang betul, ia bukan dapat membantu meningkatkan peluang kehamilan, tetapi merendahkan lagi pelang anda untuk hamil. Tapi, kami ada formula kami sendiri. Melalui formula ini, salah faham tersebut dapat dielakkan.

Kaedah 2: Kaedah BBT. Kebanyakan anda baru dapat tahu teknik ini melalui ebook percuma kami. Kami sudah terangkan langkah demi langkah.

Kaedah 3: Pada hari-hari subur, terdapat sejenis cecair yang dirembeskan dari faraj. Kami tunjukkan langkah demi langkah secara praktikal bagaimana untuk mengenalpasti cecair ini.

Kaedah 4: Hanya masukkan jari ke faraj dah boleh tahu bila hari-hari subur. Bagaimana tu? Ia perlu dilakukan dengan teliti. Apa yang perlu diperhatikan? Bila? Kami jelaskan dengan terperinci secara praktikal.

Kaedah 4: Tahukah anda, dari air kencing juga kita boleh dapatkan petunjuk hari-hari subur?

Kaedah 5: Bagaimana mengenalpasti tahap kesuburan dari air liur. Air liur? Ini kaedah dapat dari bomoh ke? Oh..tidak. Ini adalah satu penemuan saintifik yang terkini.

Kaedah 6: Orang Jerman memanggilnya sebagai Middle Pain.

Kaedah 7: Tanda ovulasi juga boleh dikesan dari payudara? Bagaimana tu?

Banyak lagi....



Strategi 2:Kaedah Pemakanan

Pemakanan Yang Baik Untuk Kesuburan

Pemakanan Seimbang

4 jenis vitamin yang baik untuk kesuburan. Tetapi ada salah satu satu jenis vitamin dengan cara pengambilan yang salah, ia memberikan kesan sebaliknya.

Ais krim untuk kesuburan. Satu kejutan terhadap pakar pemakanan seluruh dunia, hasil kajian dari Universiti Harvard.

3 jenis vitamin untuk kesuburan lelaki. Juga akan memberikan kesan yang tidak baik tanpa pengambilan yang betul.

Vitamin E, baik untuk kesuburan lelaki dan wanita. Tetapi ada banyak jenis vitamin E di pasaran. Yang paling berkesan adalah dari sumber X. Macam mana nak kenalpasti? Kami jelaskan dengan terperinci.

Dah baca report Ubat Batuk Untuk Kesuburan? Anda sudah dijelaskan bagaimana ia dapat meningkatkan kualiti mukus serviks yang penting untuk pergerakan sperma ke arah ovum. Oh..ia bukannya dari kaedah cuba jaya dan ia bukan mitos seperti yang didakwa oleh sesetengah orang. Report tersebut berdasarkan Kajian dari jurnal 'Fertility dan Sterility'. Kami sudah buat penerangan dengan jelas ubat batuk jenis yang macam mana. AWAS! Bukan ubat batuk biasa. Tapi persoalannya, berani ke nak cuba? Kami sendiripun tak berani cuba walaupun ada kajian terhadap keberkesanannya. Kami dedahkan 6 cara lain yang lebih selamat untuk meningkatkan kualiti mukus serviks. Ia terdiri dari 3 vitamin, 1 herba, 1 minuman, 1 produk

Susu Anmum untuk ibu hamil sahaja? Oh..tidak. Mereka yang dalam cubaan untuk hamil juga digalakkan meminumnya. Kenapa? Ia juga dibincangkan.

30% dari masalah kesuburan berpunca dari pihak lelaki. Rawatan bagi lelaki agak terhad berbanding wanita. Salah satu jalan keluar bagi masalah ini adalah kaedah IUI dan ICSI yang melibatkan kos yang tinggi. Yang paling susah adalah untuk memujuk pihak lelaki membuat diagnosis dan rawatan. Apa kata cuba kaedah pemakanan. Kami dedahkan 3 jenis vitamin, 2 unsur dan 4 jenis herba untuk kesuburan lelaki. Semuanya boleh didapati dari farmasi, juga kami nyatakan sumber2 semulajadi bahan-bahan tersebut.

Pemakanan Yang Tidak Baik Untuk Kesuburan

2 jenis minuman yang popular di kalangan rakyat malaysia...

Sejenis kacang...

Sejenis buah-buahan tempatan...

Sejenis ikan...

2 benda manis yang beri kesan kepada kesuburan...

Sejenis perisa makanan popular...



Strategi 3:Faktor2 Berkaitan Hubungan Kelamin

Pemilihan posisi memainkan peranan penting. Berdasarkan anatomi sistem pembiakan manusia. Kami dapati terdapat satu teknik masyarakat melayu yang bertepatan dengan anatomi sistem pembiakan manusia. Pernah dengar posisi tok janggut? Posisi macam mana tu?

Kesan kekerapan hubungan kelamin terhadap kesuburan sentiasa menjadi perdebatan. Ada yang kata lebih kerap adalah lebih baik sebab lebih banyak peluang. Ada yang kata kena jarang-jarang supaya kepekatan air mani lebih tinggi. Yang mana satu? Kami ada penyelesaiannya. Salah satu di atas adalah betul. Kami bincangkan secara terperinci berdasarkan laporan yang telah dikeluarkan oleh NCCWCH(National Collaborating Centre for Women's Children's Health) pada tahun 2004.

Suatu lagi perdebatan. Seks ketika ovulasi atau seks sebelum ovulasi? Kami juga ada jawapannya.

Elakkan beberapa tabiat ini ketika hubungan kelamin....

Cecair pelincir boleh membunuh sperma? Cecair yang macam mana?

Elakkan 'douching'? Apa tu?

6 perkara perlu dielakkan setelah hubungan kelamin.



Faktor-faktor Lain yang Biasanya Kita Ambil Ringan

Umur - 7 langkah untuk mengurangkan risiko umur terhadap kesuburan/kehamilan. Langkah-langkah ini dicadangkan oleh ACOG (American College of Obstetricians Gyncologists)

Obesiti - menjejaskan kesuburan, juga mengganggu proses rawatan kesuburan. Terlalu kurus pun menjejaskan kesuburan. Adakah wanita obes sahaja terlibat? Oh.tidak. Lelaki obes pun sama. Bagaimana mengatasinya?

Rokok....ini tak payah ceritalah. Tidak ada satupun kebaikan padanya, lebih-lebih lagi terhadap kesuburan.

Kesan alkohol terhadap kesuburan. Berdasarkan laporan dari NCCWCH pada tahun 2004.

Stress dan kesuburan.


Penyakit-penyakit Ketidaksuburan

9 penyakit dibincangkan dengan terperinci. Adakah Ini punca anda sukar hamil? Bagaimana mengenali simtom-simtom penyakit-penyakit ini. Di mana boleh dijalankan diagnosis dan kaedah-kaedah rawatan yang ditawarkan? Semuanya dibincangkan satu per satu.

Ketidaksuburan Lelaki

Isteri perlu berikan suami baca tentang ini. 30% masalah kesuburan disumbangkan oleh lelaki. Kenalpasti puncanya, cara diagnosis dan bentuk rawatan yang ada. Dibincangkan dengan mendalam sebanyak 9 mukasurat

Ketidaksuburan Sekunder

Ketidaksuburan Sekunder bermaksud ketidakupayaan untuk hamil setelah berjaya megandung seorang atau lebih anak. Golongan ini terperangkap dalam dua dunia, subur dan tidak subur. Seringkali tidak mendapat simpati seperti mana golongan Ketidaksuburan Primer. Jadi bagaimana penyelesaiannya bagi golongan ini.

Baca satu laporan khas dari HFEA tentang punca-punca ketidaksuburan sekunder. Apa yang perlu dilakukan? Anda perlu bertindak segera.

Tanda-tanda Mengandung

Ini adalah sebagai persediaan. Penting..sebab peringkat awal kehamilan paling kritikal. Langkah berjaga-jaga. 15 cara kami dedahkan. banyaknya...yang biasa kita tahu ialah UPT. Ya, kami dedahkan 14 cara lain selain dari stik ujian kehamilan. Cara-cara ini tidak perlu keluarkan sebarang kos.



Memang lengkap bukan? Intro pun sudah detail, apa lagi ebooknya. Cukuplah intro tentang ebook ni! Nak baca ebook ini sekarang?


 KLIK SINI !!!




KEPUASAN TERJAMIN 100%


Rahsia Mudah Hamil adalah dalam bentuk ebook, bukannya buku fizikal. Jika selama ini anda hanya mengharap agar suatu hari nanti anda dikurniakan zuriat, maka sudah tiba masanya untuk anda bekalkan diri dengan ilmu-ilmu tentang kesuburan agar suatu ikhtiar yang terancang dapat dilakukan dengan harapan ia dapat membuahkan hasil.






Dikuasakan oleh Blogger.