Assalamualaikum... Hai! Berita baik bagi orang MERU, KAPAR, KLANG dan SETIA ALAM . Mesti ramai yang tercari-cari kosmetik murah tapi ta...

Assalamualaikum... Hai!


Berita baik bagi orang MERU, KAPAR, KLANG dan SETIA ALAM. Mesti ramai yang tercari-cari kosmetik murah tapi tak tahu dimana bukan? You are so lucky! Fara ada jual pelbagai produk kosmetik dan semestinya Original dan Termurah dipasaran.

Segala barang yang tersenarai dibawah kesemuanya telah masuk postage. Postage untuk Semenanjung adalah FREE, manakala di Sabah dan Sarawak hanya tambah RM5 sahaja. Nak beli borong pon dialu-alukan.




Jom cuci-cuci mata tengok barang apa yang ada :
untuk memudahkan pencarian, tekan "cntrl+F" dan type produk yang anda cari


AL RAZI - RM40
AMIRNA PLUS - RM40
AMMA WHITE SOAP - RM8 + POS RM7 (SM); RM11 (SS)
AMYERAH COFFEE - RM75
AMYERAH SKINCARE - RM125
AMYERA BEAUTY SKINCARE - RM60
ANGLE PINK - RM60
ANGEL CAPS - RM75
AZANIS V2 - RM50
AZ COSMETIC - RM50
AURORA SX - RM65
AURORA IBU KAPSUL MUTIARA - RM60
AURA BABIES SAKURA - RM50
AURAWHITE GOLD - RM125

BABIES BLINK 5in1 - RM50
BABIES BLINK TRIAL - RM35
BABIES BLINK COFFEE/CHOC - RM35
BABIES BLINK GOLD - RM100

BELVYA - RM70
BELLA FORMULA SINUS (LAMA) - RM40
BELLA FORMULA SINUS (BARU) - RM45
BEUTSKIN ESSENCE - RM200
BEUMAMA - RM60
BEAUTY SECRET - RM60
BEST SLIM - RM35
BLACK HEAD REMOVAL SERUM (RZN) - RM9 + POS RM7(SM) ; RM11(SS)
BLV FOUNDATION - RM55
BUST UP EXPRESS - RM110
BVR COLLAGEN - RM45
BVR SCRUB - RM50
BVRC ADVANCE - RM105

CALIPH - RM70
CATWALK SLIMMING PILLS - RM75


CHRISZEN MOIST CAKE (1/2/3) - RM39 + POS RM7(SM) ; RM11(SS)
CHRISZEN COLLA JELLY - RM36 + POS RM7(SM) ; RM11(SS)
CLEAN N SMOOTH(BARU) - RM29 + POS RM7(SM) ; RM11(SS)
COFFEE PINK - RM50
CMD - RM90

D'COLLAGEN - RM120
DOUBLE STEMCELL (PHYTOSCIENCE) - RM50
DIAN’Z VITAMIN C - RM80
DIMAZ KAPSUL HERBA - RM60
DERMANIC TRANSCAPS - RM50
DZ GARCINIA HERBAL PLUS- RM130

D'AURA (LIQUID) - RM60
D'AURA (SOFT GEL) - RM45

EGG WHITE - RM9 + POS RM7(SM) ; RM11(SS)
EPHYRA TRIAL - RM60
EPHYRA PREMIUM - RM140
EPHYRA SKIN BAR - RM39
ELAIKI SOAP - RM35
ELAIKI BARU(BIRU)- RM40
EMMA LOTION - RM35

FAZ FIT - RM90
FLORAL MASK - RM49

GARCINIA BURNER - RM75
GARCINIA CANDY - RM90
GARAM AURA - RM50
GC TEA - RM115
GC MAX- RM70
GC MAX (NEW) - RM70
GEL AMANI - RM90
GLUTA WHITE ANGEL - RM100
GLUTACAPS - RM130
GUMMI GENIUS - RM40

(GLOW GLOWING/DARA ANGGUN)

GG SKINCARE (4in1) - RM55
GG EKSLUSIF (5in1) - RM70

GG DAY PINKY BEAUTY - RM35
GG NIGHT GLOW - RM30
GG NIGHT GLOWING - RM30
GG SOAP - RM25
GG GOLD SERUM - RM40
GG TONER TREATMENT(kecil) - RM15 + POS RM7(SM) ; RM11(SS)
GG TONER TREATMENT(besar) - RM25 + POS RM7(SM) ; RM11(SS)
GG PUTIH COLLAGEN - RM38 + POS RM10(SM) ; RM16(SS)

HARUM MALAM - RM26 +POS RM7(SM) ; RM11(SS)
HALANG BAKAR MARVELLOUS - RM80
HEIGHT UP - RM125
HI-GOAT - RM31

IZEARA 6INCH BODY SERUM - RM70
IZEARA BODYTALK - RM120

JAMU SEDAP MALAM - RM35
JAMU SURUT AYU - RM35
JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG - RM45
JAMU YOUNG GOLD - RM80
JUS NUSANTARA - RM130
JUWITA FOUNDATION - RM50
JELITA PRO 5in1 - RM55

(JAMU SUSUK DARA)
JSD COKLAT HABIBI - RM58 
JSD MAGIC CLEAR SINUS - RM38
JSD MAGIC SERI CAHAYA SOAP - RM38
JSD MAGIC BODY SLIM - RM46
JSD GEL INTIM - RM66
JSD MASKER VAGINA - RM30
JSD MAGIC COLL KISS - RM30
JSD HERBARIUM COLL - RM89

K COLLY SWEET 17 - RM120
K COLLY WHITE BOOSTER - RM100
KOPI JERAT KANDA - RM45
KWHITE DAZZLING - RM35

LADY SECRET BUST UP (NEW) - RM60
LAFIA - RM75
L’AROME - RM50
LOLLY’S PINK - RM50
LYANAZ MAGIC PIMPLE ROLE - RM45
LAVAMUD - RM55

MASK GOLD 24K - RM25
MARSHMALLOW WHITE BIES - RM70
MAVELLOUS TRUE DETOX - RM50
MACHA HANDWAX - RM35
MANJA KASEH (COFFEE/CHOCOLATE) - RM55
MANJA SIREH - RM45
MASKER VIETNAM - RM6 +POS RM7(SM) ; RM11(SS)
MAN CANAK - RM50
MEKAR DARA - RM45
MZ SECRET SOAP - RM35
MUD FACE - RM60

NANO LIGHTENER DIANZ - RM50
NENHONG - RM35
NN SERUM VITAMIN C - RM40
NIKKO PLACENTA WHITE - RM55

OBUSE EYEBROW - RM10 +POS RM7(SM) ; RM11(SS)
OLI CANDY - RM50

PERLA COFFEE - RM50
PERLA CHOCOLATE - RM45
PERLA CAPSULE - RM50
PEARL COFFEE (RAHSIA WANITA) - RM45
PERLA JUICE - RM40
PERLA DUST - RM45
PERLA EXCLUSIVE - RM90
PERLA POTION - RM45
PEARL WHITE (JAMU JELITA) - RM50
PEN PEMUTIH GIGI- RM20 +POS RM7(SM) ; RM11(SS)
PEN VITAMIN KUKU - RM8 +POS RM7(SM) ; RM11(SS)
PEWIIT SOAP - RM45
POBLING - RM35
PURE SLIM 7D - RM65

PIL CHINA - RM35
PHYTO COLLAGEN - RM110
PYTO TREE CUCUMBER - RM35
PROKAS - RM90

QU PUTEH DRINK - RM170
QU PUTEH SKINCARE TRIAL - RM70
QU PUTEH SKINCARE SET BESAR - RM90

RADIANCE SIGNATURE - RM145
ROYAL EXPERT CLEANSER - RM40
ROYAL EXPERT SOAP - RM14 +POS RM7(SM) ; RM11(SS)
ROYAL EXPERT CREAM - RM120
RED BELLA - RM55

SATIN SKINZ PREMIUM - RM125
SATIN BOTANICAL SERUM - RM60
SATIN SKINZ FACIAL - RM80
SATIN SKINZ JULIET MANJA - RM90
SATIN SKINZ ACNE CREAM - RM55
SATIN SKINZ EVE FEMININE WASH - RM45

SALOMA SKINCARE - RM60
SECRET SKINWHITE KAWAII COLLAGEN SET JIHAN - RM150
SECRET SKINWHITE KAWAII COLLAGEN SET DR.HALINA - RM130
SECRET SKINWHITE PHYTO STEM CELL - RM90
SHISEIDO MASK (50pcs) - RM20 + POS RM10(SM) ; RM16(SS)
SIGNORAS SECRET - RM90
SLIM RICH - RM90
SNE KAPSUL - RM190
SURE KENCANG - RM70
SURE SLIM - RM50

SYMA BEAUTY SKINCARE(NEW) - RM65
SYMA ADVANCE - RM50 + POS RM7(SM) ; RM11(SS)
SYMA TONER - RM25 +POS RM7(SM) ; RM11(SS)
SYMA COFFEE - RM27 + POS RM7(SM) ; RM11(SS)

TABITA TRIAL - RM70
TABITA EXCLUSIVE (ORIGINAL MEDAN) - RM170
TATI SKINCARE NEW - RM65
TATI NIGHT CREAM - RM35 +POS RM7(SM) ; RM11(SS)
TATI DAY CREAM - RM34 +POS RM7(SM) ; RM11(SS)
TATI SERUM - RM49 +POS RM7(SM) ; RM11(SS)

TRIGOLD EYECARE - RM50
TOUJOURS ADVANCE - RM170
T'SYA SKINCARE - RM60
TROPIKA (CREAM) - RM45

VITAMIN C PAHANG PHARMA 1000mg - RM50
V-SIREH - RM35 +POS RM7(SM) ; RM11(SS)
VGRIP SERUM - RM60 + POS RM7(SM) ; RM11(SS)
VENE LOTION - RM55 + POS RM7(SM) ; RM11(SS)
VIMAX - RM55 + POS RM7(SM) ; RM11(SS)
VSIREH- RM30 + POS RM7(SM) ; RM11(SS)

WAK DOYOK KRIM - RM50
WIS PUTIH (BARU) - RM80
WIRA MALAM - RM26 +POS RM7(SM) ; RM11(SS)
WHITE N UP - RM90

WONDERGLOW GOLD (LAMA) - RM70
WONDERGLOW GOLD (BARU) - RM110
WONDERGLOW SILVER - RM90
WONDERGLOW DIAMOND - RM115

YUUME ROSESHIP - RM115

ZOFEA BEAUTY SECRET - RM125




FB PAGE : Kosmetik Murah

Whatsapp : 013 386 1404




Assalamualaikum... Haiiii!! Sangat tak sangka Aimi terpilih masuk majalah mingguan wanita edisi oktober dalam ruangan "Telah si ...


Assalamualaikum... Haiiii!!

Sangat tak sangka Aimi terpilih masuk majalah mingguan wanita edisi oktober dalam ruangan "Telah si Manja". Alhamdulillah rezeki aimi.


Asalnya, fara cuma suka-suka masukkan aimi dalam peraduan "telatah si manja" dan tak sangka pula terpilih dalam masa terdekat. Oh ye, fara send gambar Aimi melalui instagram sebab waktu ni majalah mingguan wanita tengah open contest di instagram.



"Telatah si manja" khusus untuk si kecil berusia bawah enam tahun yang suka bergaya dan melakukan aksi-aksi yang lucu.




Bagi mommies yang ingin mencuba, sangat dialu-alukan kerana Syarat untuk menyertai peraduan telatah si manja tidaklah sukar mana. Cara manual hanya perlu beli majalah mingguan wanita dan isikan borong tersebut besertakan gambar aksi lucu simanja dan pos kealamat yang tertera.




Alhamdulillah, bukan dapat masuk majalah je malah Aimi dapat hamper bernilai RM100 dari Lunatots Malaysia sebab gambar Aimi ada tanda "STAR". Rezeki Aimi mencurah-curah ke dalam gandum gitu. Hehe. Syukur alhamdulillah.




Terhibur hati melihat telatah manja yang lain dengan pelbagai ragam diruangan ni. Seronok tak terkata melihat senyuman anak lebih-lebih lagi dapat melihat anak membesar sihat depan mata.



Fara baca satu persatu details sicomel yang menyertai peraduan ni, tiba-tiba mata fara terpandang muka sicomel berbaju kuning. Lama fara tenung sebab muka familiar tengok details nama ibunya fadzillah A Razak macam nama blogger fadzi razak. Yesss!! Anak fadzi razak pon keluar majalah oiiii. Oh Aneeq glamour la u sayang. Hehe.







Hai kawan-kawan jomlah kita membaca. Nanti fara akan updates perkara menarik tentang majalah mingguan wanita yang fara suka baca k! Nantikan. 



AWAS!!! JIKA ANDA MENGALAMI KENTUT VARGINA. ITU TANDA-TANDA ANDA MENGALAMI KELONGGARAN DIBAHAGIAN SULIT!! Usah Risau kera...



AWAS!!!

JIKA ANDA MENGALAMI KENTUT VARGINA. ITU TANDA-TANDA ANDA MENGALAMI KELONGGARAN DIBAHAGIAN SULIT!!




Usah Risau kerana telah ada penyelesaian bagi masalah seperti ini....
Inilah dia V-TIGHT SENSUAL CREAM produk yang dikhususkan buat wanita (BERKAHWIN SAHAJA) yang mengalami masalah KEDINGINAN SEKSUAL, KEPUTIHAN BERBAU, KULIT GELAP serta KELONGGARAN bahagian SULIT.






KETAT dalam 5 minit – HARI PERTAMA PAKAI,DAH KETAT!!!


V-TIGHT SENSUAL CREAM mampu mengetatkan dan memulihkan otot-otot VAGINA hanya dalam masa  5 minit dan juga memberikan rasa kenikmatan semasa melakukan hubungan intim. Bukan sahaja mampu mengetatkan vagina tetapi turut mengurangkan rasa gatal atau sakit serta rasa tidak selesa semasa bersama. V-TIGHT juga bertindak sebagai pelincir selain melembab dan meningkatkan keanjalan bahagian faraj. Tiada lagi bunyi angin di saat bersegama. Menyegarkan dan meransang pasangan anda seakan-akan di malam pertama.  V-TIGHT telah membantu ramai pasangan menikmati perhubungan seperti baru berkahwin dan mengembalikan kenikmatan berahi.





V-TIGHT SENSUAL CREAM  khas untuk wanita yang berkahwin tidak kira tua atau muda. Sesuai digunakan setiap hari. Pemakaian yang konsisten akan membuat kulit di bibir FARAJ kelihatan lebih cerah hari demi hari selain mengurangkan masalah keputihan dan lendir berlebihan yang berbau. Menjadikan VAGINA lembab dan tidak terlalu kering, kesat, segar dan tidak berbau. Menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membuatkan tahap kemutan dan klimaks anda di tahap yang maksimum.

Kehebatan cengkaman kewanitaan seperti inilah yang sering didambakan oleh kaum Hawa dan akhirnya mereka akan merasa lebih percaya diri, tenang dan mantap, apalagi sewaktu melayani Sang Suami. Juga sesuai sebagai penjagaan harian untuk melambatkan kesan penuaan.






Bahan yang terdapat di dalam V-TIGHT SENSUAL CREAM  :


Aqua, Propylene Gylcol, Gilyceryl Stearate (and) PEG-100 Stearate, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Sodium Polyacryladimethyl Taurate, Hydrogenated Polydecene, Trideceth-10, Argan Spinosa Kernel Oil, Cyclopentasiloxane, Dl0Alpha Tocopheryl Acetate, Silk Amino Acids, Sodium Hyaluronate, Synthetic Fluorphlogopite, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Orchis Mascula Flower Extract, Ascorbyl Glucoside, Grapefruit Seed Extract (citrus Grandis), Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.



Kelebihan V-TIGHT SENSUAL CREAM  :

  Menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum.
 Menyegarkan dan meransang pasangan anda seakan-akan di malam pertama.
 Mampu untuk mengatasi masalah berbagai penyakit kewanitaan seperti keputihan dan lendir yang berlebihan sehingga menjadikan vaginanya lembab dan tidak terlalu kering, kesat, segar dan tidak berbau.
 Memudarkan kesan gelap pada kulit faraj serta menganjalkan kembali.
Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan kesan penuaan
 Merangsang otot-otot lingkar vagina untuk berkontraksi secara hebat. Gerakan yang dihasilkan mirip gerakan meramas dan mencengkam. Seorang wanita yang memiliki otot kewanitaan yang dahsyat seperti ini tentunya akan mampu memuaskan pasangannya.






Keadaan kewanitaan seperti inilah yang sering didambakan oleh kaum Hawa dan akhirnya mereka akan merasa lebih percaya diri, tenang dan mantap, apalagi sewaktu melayani Sang Suami 




Harga Vtight

Semenanjung RM45
Sabah/Srwk RM55

­čô«Postage RM7.00



Diluluskan kementrian kesihatan malaysia (KKM)
NOT150605686K




Whatsapp : 0133861404




" ini serius !!! Hanya 3 hari mampu membuatkan yang tersayang tidak tidur lena " Perubahan yang mengejutkan dalam masa 15jam saha...

" ini serius!!! Hanya 3 hari mampu membuatkan yang tersayang tidak tidur lena " Perubahan yang mengejutkan dalam masa 15jam sahaja 'Kulit saya makin lembut, makin cerah, dan berseri-seri Muka saya ni. Dah banyak dah cuba produk colagen tu la colagen ini lah tapi bila guna Glutacaps Pehhhh'-Testomoni pengguna





Kelebihan Utama GLUTACAPS 

1) Memutihkan satu badan (tgn,muka,kaki)
2) Melembutkan kulit Badan
3) Memutihkan muka dalam masa 3Hari sahaja
4) Menghilangkan Jerawat
5) Menghilangkan Jeragat
6) Menghilangkan parut degil dan lama
7) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi
8) Membuat kawan2 anda puji anda semakin putih, gebu dan flawless
9) Membuat anda bangga dengan diri anda Glutacaps hebat sangat kerana
10) Melembabkan kulit
11) Memudarkan parut jerawat
12) Mengenyangkan perut (boleh Kurus)




KEBAIKAN DAN KELEBIHAN GLUTACAPS
-Kulit semakin glowing & bertambah putih
-Jeragat & pigmentasi hilang
-Mensekatakan tona kulit muka
-Menghapuskan jerawat
-Menghilangkan parut jerawat
-Menegangkan kulit muka
-Antioksidan
-Memulihkan katarak & glukoma
-Membekalkan kandungan air
-Menghilangkan kedutan di wajah
-Mengekalkan kelembapan wajh
-Menggalakkan pembaharuan kolagen dlm badan
-Pencerahan kulit 1 badan

1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
3 hari untuk lihat jerawat kecut
7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
14 hari tangan leher badan dan kaki lebih cerah
28 hari lahir kulit beby terpancar seluruh badan


Cara Makan:
Disarankan ambil 2 biji pagi dan 2biji malam untuk 7hari pertama.. selepas 7hari makan 1biji pg dan 1 biji malam.. Makan glutacaps sebaiknya 20 minit sblm mkn berat..
Minum air kosong dengan banyak untuk menyah toxin dan untuk memastikan setiap nutrien diserap oleh badan.



PANTANG LARANG



  • Tiada pantang cuma banyakkan minum air 3-4liter sehari.
  • Caffein elakkan, susu elakkan, gula kurangkan..
  • Ibu mengandung 6bulan keatas..
  • Menyusu baby boleh ambil
  • Umur boleh ambil 15tahun keatas
  • Pesakit Cancer dilarang ambil
  • Pesakit Buah pingang kencing manis dan
  • sakit jantung yang tidak kritikal boleh ambil.

    Kalau ambil dgn ubatan/supplmnt lain mcm mana?jarakkan sahaja pengambilan 20minit


http://www.ashadee.net/go/51540/mrsfara

















Contoh gambar GLUTACAPS ORI DAN FAKE :















Sekali Makan dah Rasa. Jika anda isteri anda mesti paham. Rx Dara memberi kepuasan dan keyakinan anda! Setiap wanit...




Sekali Makan dah Rasa.








Setiap wanita ingin kelihatan dan rasa cantik. Walaubagaimanapun, ramai sedang menyembunyikan masalah dalaman yang membelenggu minda dan menghilankan keyakinan diri. Masalah-masalah seperti peredaran haid yang tidak teratur, masalah keputihan, dan banyak lagi memberi impak bukan sahaja kepada kecantikan batin tetapi juga zahir.


Serlahkan keanggunan anda dengan Produk RX DARA, pil penjagaan dalaman wanita tradisional yang menggabungkan herba-herba berkualiti bagi membantu memperbaiki masalah dalaman wanita. Di formulasikan khas untuk semua wanita yang ingin mengembalikan tenaga zaman remaja anda. Ya SEMUA WANITA!




Anak dara pun boleh ke?

Mesti lah boleh..keputihan, masalah miss v berbau, mis v gatal-gatal, senggugut teruk, yang belum berkahwin pun ada masalah ni kan..kita mesti la jada diri kita nanti dah kahwin takde la malu ngn suami. Kesan RX Dara Seawal 3 hari! Berkesan & disahkan oleh KKM
MAL20020069TC

 Membantu menyegar & menyihatkan badan.
 Mencantikkan & menaikkan seri wajah.
 Membantu menghilangkan bau badan & mulut.
 Melegakan panas badan.
 Menegangkan payudara.
 Memulihkan rasa rapat.
 Mengencang otot kewanitaan.
 Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
 Menambah keharmonian suami isteri.
 Menyihatkan rahim.
 Mencantikkan payudara agar sihat & montok.
 Memperbaiki sistem kitaran HAID




    



Mengatasi Masalah Keputihan
 Mengatasi Masalah Miss V Berbau
 Mengatasi Masalah Gatal-gatal Pada Miss V
 Meningkatkan keinginan hubungan intim
 Mempercepatkan Rangsangan Hubungan Intim
 Mengatasi Masalah Bahagian Intim Kering
 Membantu Mengetatkan Dan Menganjalkan Bahagian V
 Membantu Membunuh Bakteria Dalam Saluran Kencing
 Mengatasi Masalah Kencing Tak Lawas
 Menyihatkan Rahim
 Mengurangkan Tekanan Stress



Sesuai untuk semua wanita diluar sana yang ingin menjaga kecantikan dalaman dan luaran mereka, yang dah berkahwin, yang bujang semua boleh.






Siapa yang wajib mencuba RX DARA?

Mereka yang mempunyai masalah keputihan
Mereka yang mempunyai HAID yang tidak teratur
Meraka yang mudah berasa letih dan kurang bertenaga
Mereka yang mempunyai masalah bau badan
Mereka yang mempunyai masalah hubungan intim



Ramuan RX DARA

Kombinasi herba terpilih termasuk Akar Mengkunyit, Kayu Serapat, Akar Kayu Putih  dan banyak lagi membantu bertindak sebagai Agen Antibiotik, Anti Fungus dan Anti Oksida







Jamu Pilihan Utama PARA ISTERI :

Mengecutkan rahim dan mengetatkan otot Faraj
 Melancarkan haid dan menghilangkan segugut
 Menambahkan keinginan bersama suami
 Menghilangkan gatal gatal di faraj wanita
 Menghilangkan keputihan dan menghilangkan bau yang tidak menyenangkan
 Menyuburkan rahim 
 Meningkatkan tenaga dalaman & luaran membuang angin & toksik dalam badan 
 Memperbaiki sistem kitaran haid 
Membakar lemak berlebihan 
 Mengurangkan masalah bau badan 
 Mengatasi masalah tempat sulit yg berbau
 Menjaga peranakan dan sentiasa menjaga rahim dalam keadaan panas
 Ibu2 dalam pantang ( 2 minggu selepas bersalin ) juga sesuai menggunakan RX DARA utk memulihkan tenaga dalaman disamping mempercepatkan proses penyembuhan luka selepas melahirkan







Cara pengambilan RX DARA


­čŹüSebotol ada 60 biji . Makan 2 biji sehari , ambil pagi dan malam ya , time perut kosong..




Harga Pasaran RM89.90


Harga promotion RM85




Testimoni RX DARA :





























Dikuasakan oleh Blogger.