Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Aimi masuk Majalah Mingguan Wanita 2015


Assalamualaikum... Haiiii!!

Sangat tak sangka Aimi terpilih masuk majalah mingguan wanita edisi oktober dalam ruangan "Telah si Manja". Alhamdulillah rezeki aimi.


Asalnya, fara cuma suka-suka masukkan aimi dalam peraduan "telatah si manja" dan tak sangka pula terpilih dalam masa terdekat. Oh ye, fara send gambar Aimi melalui instagram sebab waktu ni majalah mingguan wanita tengah open contest di instagram.



"Telatah si manja" khusus untuk si kecil berusia bawah enam tahun yang suka bergaya dan melakukan aksi-aksi yang lucu.




Bagi mommies yang ingin mencuba, sangat dialu-alukan kerana Syarat untuk menyertai peraduan telatah si manja tidaklah sukar mana. Cara manual hanya perlu beli majalah mingguan wanita dan isikan borong tersebut besertakan gambar aksi lucu simanja dan pos kealamat yang tertera.




Alhamdulillah, bukan dapat masuk majalah je malah Aimi dapat hamper bernilai RM100 dari Lunatots Malaysia sebab gambar Aimi ada tanda "STAR". Rezeki Aimi mencurah-curah ke dalam gandum gitu. Hehe. Syukur alhamdulillah.




Terhibur hati melihat telatah manja yang lain dengan pelbagai ragam diruangan ni. Seronok tak terkata melihat senyuman anak lebih-lebih lagi dapat melihat anak membesar sihat depan mata.



Fara baca satu persatu details sicomel yang menyertai peraduan ni, tiba-tiba mata fara terpandang muka sicomel berbaju kuning. Lama fara tenung sebab muka familiar tengok details nama ibunya fadzillah A Razak macam nama blogger fadzi razak. Yesss!! Anak fadzi razak pon keluar majalah oiiii. Oh Aneeq glamour la u sayang. Hehe.







Hai kawan-kawan jomlah kita membaca. Nanti fara akan updates perkara menarik tentang majalah mingguan wanita yang fara suka baca k! Nantikan. 



Cara ketatkan Faraj |V-TIGHT SENSUAL CREAM|



AWAS!!!

JIKA ANDA MENGALAMI KENTUT VARGINA. ITU TANDA-TANDA ANDA MENGALAMI KELONGGARAN DIBAHAGIAN SULIT!!




Usah Risau kerana telah ada penyelesaian bagi masalah seperti ini....
Inilah dia V-TIGHT SENSUAL CREAM produk yang dikhususkan buat wanita (BERKAHWIN SAHAJA) yang mengalami masalah KEDINGINAN SEKSUAL, KEPUTIHAN BERBAU, KULIT GELAP serta KELONGGARAN bahagian SULIT.






KETAT dalam 5 minit – HARI PERTAMA PAKAI,DAH KETAT!!!


V-TIGHT SENSUAL CREAM mampu mengetatkan dan memulihkan otot-otot VAGINA hanya dalam masa  5 minit dan juga memberikan rasa kenikmatan semasa melakukan hubungan intim. Bukan sahaja mampu mengetatkan vagina tetapi turut mengurangkan rasa gatal atau sakit serta rasa tidak selesa semasa bersama. V-TIGHT juga bertindak sebagai pelincir selain melembab dan meningkatkan keanjalan bahagian faraj. Tiada lagi bunyi angin di saat bersegama. Menyegarkan dan meransang pasangan anda seakan-akan di malam pertama.  V-TIGHT telah membantu ramai pasangan menikmati perhubungan seperti baru berkahwin dan mengembalikan kenikmatan berahi.





V-TIGHT SENSUAL CREAM  khas untuk wanita yang berkahwin tidak kira tua atau muda. Sesuai digunakan setiap hari. Pemakaian yang konsisten akan membuat kulit di bibir FARAJ kelihatan lebih cerah hari demi hari selain mengurangkan masalah keputihan dan lendir berlebihan yang berbau. Menjadikan VAGINA lembab dan tidak terlalu kering, kesat, segar dan tidak berbau. Menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membuatkan tahap kemutan dan klimaks anda di tahap yang maksimum.

Kehebatan cengkaman kewanitaan seperti inilah yang sering didambakan oleh kaum Hawa dan akhirnya mereka akan merasa lebih percaya diri, tenang dan mantap, apalagi sewaktu melayani Sang Suami. Juga sesuai sebagai penjagaan harian untuk melambatkan kesan penuaan.






Bahan yang terdapat di dalam V-TIGHT SENSUAL CREAM  :


Aqua, Propylene Gylcol, Gilyceryl Stearate (and) PEG-100 Stearate, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Sodium Polyacryladimethyl Taurate, Hydrogenated Polydecene, Trideceth-10, Argan Spinosa Kernel Oil, Cyclopentasiloxane, Dl0Alpha Tocopheryl Acetate, Silk Amino Acids, Sodium Hyaluronate, Synthetic Fluorphlogopite, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Orchis Mascula Flower Extract, Ascorbyl Glucoside, Grapefruit Seed Extract (citrus Grandis), Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.



Kelebihan V-TIGHT SENSUAL CREAM  :

*Menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum.

*Menyegarkan dan meransang pasangan anda seakan-akan di malam pertama.

*Mampu untuk mengatasi masalah berbagai penyakit kewanitaan seperti keputihan dan lendir yang berlebihan sehingga menjadikan vaginanya lembab dan tidak terlalu kering, kesat, segar dan tidak berbau.

*Memudarkan kesan gelap pada kulit faraj serta menganjalkan kembali.

*Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan kesan penuaan

*Merangsang otot-otot lingkar vagina untuk berkontraksi secara hebat. Gerakan yang dihasilkan mirip gerakan meramas dan mencengkam. Seorang wanita yang memiliki otot kewanitaan yang dahsyat seperti ini tentunya akan mampu memuaskan pasangannya.






 Keadaan kewanitaan seperti inilah yang sering didambakan oleh kaum Hawa dan akhirnya mereka akan merasa lebih percaya diri, tenang dan mantap, apalagi sewaktu melayani Sang Suami 




Harga Vtight

Semenanjung RM45
Sabah/Srwk RM55

­čô«Postage RM7.00



Diluluskan kementrian kesihatan malaysia (KKM)
NOT150605686K




Whatsapp : 0133861404




GLUTACAPS

" ini serius!!! Hanya 3 hari mampu membuatkan yang tersayang tidak tidur lena " Perubahan yang mengejutkan dalam masa 15jam sahaja 'Kulit saya makin lembut, makin cerah, dan berseri-seri Muka saya ni. Dah banyak dah cuba produk colagen tu la colagen ini lah tapi bila guna Glutacaps Pehhhh'-Testomoni pengguna


Kelebihan Utama GLUTACAPS 

1) Memutihkan satu badan (tgn,muka,kaki)
2) Melembutkan kulit Badan
3) Memutihkan muka dalam masa 3Hari sahaja
4) Menghilangkan Jerawat
5) Menghilangkan Jeragat
6) Menghilangkan parut degil dan lama
7) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi
8) Membuat kawan2 anda puji anda semakin putih, gebu dan flawless
9) Membuat anda bangga dengan diri anda Glutacaps hebat sangat kerana
10) Melembabkan kulit
11) Memudarkan parut jerawat
12) Mengenyangkan perut (boleh Kurus)




KEBAIKAN DAN KELEBIHAN GLUTACAPS
-Kulit semakin glowing & bertambah putih
-Jeragat & pigmentasi hilang
-Mensekatakan tona kulit muka
-Menghapuskan jerawat
-Menghilangkan parut jerawat
-Menegangkan kulit muka
-Antioksidan
-Memulihkan katarak & glukoma
-Membekalkan kandungan air
-Menghilangkan kedutan di wajah
-Mengekalkan kelembapan wajh
-Menggalakkan pembaharuan kolagen dlm badan
-Pencerahan kulit 1 badan

1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
3 hari untuk lihat jerawat kecut
7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
14 hari tangan leher badan dan kaki lebih cerah
28 hari lahir kulit beby terpancar seluruh badan


Cara Makan:
Disarankan ambil 2 biji pagi dan 2biji malam untuk 7hari pertama.. selepas 7hari makan 1biji pg dan 1 biji malam.. Makan glutacaps sebaiknya 20 minit sblm mkn berat..
Minum air kosong dengan banyak untuk menyah toxin dan untuk memastikan setiap nutrien diserap oleh badan.



PANTANG LARANG



  • Tiada pantang cuma banyakkan minum air 3-4liter sehari.
  • Caffein elakkan, susu elakkan, gula kurangkan..
  • Ibu mengandung 6bulan keatas..
  • Menyusu baby boleh ambil
  • Umur boleh ambil 15tahun keatas
  • Pesakit Cancer dilarang ambil
  • Pesakit Buah pingang kencing manis dan
  • sakit jantung yang tidak kritikal boleh ambil.

    Kalau ambil dgn ubatan/supplmnt lain mcm mana?jarakkan sahaja pengambilan 20minit


http://www.ashadee.net/go/51540/mrsfara























RX DARA - Serlahkan Keanggunan Luaran & Dalaman




Sekali Makan dah Rasa.








Setiap wanita ingin kelihatan dan rasa cantik. Walaubagaimanapun, ramai sedang menyembunyikan masalah dalaman yang membelenggu minda dan menghilankan keyakinan diri. Masalah-masalah seperti peredaran haid yang tidak teratur, masalah keputihan, dan banyak lagi memberi impak bukan sahaja kepada kecantikan batin tetapi juga zahir.


Serlahkan keanggunan anda dengan Produk RX DARA, pil penjagaan dalaman wanita tradisional yang menggabungkan herba-herba berkualiti bagi membantu memperbaiki masalah dalaman wanita. Di formulasikan khas untuk semua wanita yang ingin mengembalikan tenaga zaman remaja anda. Ya SEMUA WANITA!




Anak dara pun boleh ke?

Mesti lah boleh..keputihan, masalah miss v berbau, mis v gatal-gatal, senggugut teruk, yang belum berkahwin pun ada masalah ni kan..kita mesti la jada diri kita nanti dah kahwin takde la malu ngn suami. Kesan RX Dara Seawal 3 hari! Berkesan & disahkan oleh KKM
MAL20020069TC

 Membantu menyegar & menyihatkan badan.
 Mencantikkan & menaikkan seri wajah.
 Membantu menghilangkan bau badan & mulut.
 Melegakan panas badan.
 Menegangkan payudara.
 Memulihkan rasa rapat.
 Mengencang otot kewanitaan.
 Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
 Menambah keharmonian suami isteri.
 Menyihatkan rahim.
 Mencantikkan payudara agar sihat & montok.
 Memperbaiki sistem kitaran HAID




    



  • Mengatasi Masalah Keputihan
  • Mengatasi Masalah Miss V Berbau
  • Mengatasi Masalah Gatal-gatal Pada Miss V
  • Meningkatkan keinginan hubungan intim
  • Mempercepatkan Rangsangan Hubungan Intim
  • Mengatasi Masalah Bahagian Intim Kering
  • Membantu Mengetatkan Dan Menganjalkan Bahagian miss V
  • Membantu Membunuh Bakteria Dalam Saluran Kencing
  • Mengatasi Masalah Kencing Tak Lawas
  • Menyihatkan RahimM
  • MengurangkanTekanan Stres


Sesuai untuk semua wanita diluar sana yang ingin menjaga kecantikan dalaman dan luaran mereka, yang dah berkahwin, yang bujang semua boleh.






Siapa yang wajib mencuba RX DARA?

  • Mereka yang mempunyai masalah keputihan
  • Mereka yang mempunyai HAID yang tidak teratur
  • Meraka yang mudah berasa letih dan kurang bertenaga
  • Mereka yang mempunyai masalah bau badan
  • Mereka yang mempunyai masalah hubungan intim




Ramuan RX DARA

Kombinasi herba terpilih termasuk Akar Mengkunyit, Kayu Serapat, Akar Kayu Putih  dan banyak lagi membantu bertindak sebagai Agen Antibiotik, Anti Fungus dan Anti Oksida







Jamu Pilihan Utama PARA ISTERI :

  • Mengecutkan rahim dan mengetatkan otot Faraj
  • Melancarkan haid dan menghilangkan segugut
  • Menambahkan keinginan bersama suami
  • Menghilangkan gatal gatal di faraj wanita
  • Menghilangkan keputihan dan menghilangkan bau yang tidak menyenangkan
  • Menyuburkan rahim 
  • Meningkatkan tenaga dalaman & luaran membuang angin & toksik dalam badan 
  • Memperbaiki sistem kitaran haid 
  • Membakar lemak berlebihan 
  • Mengurangkan masalah bau badan 
  • Mengatasi masalah tempat sulit yg berbau
  • Menjaga peranakan dan sentiasa menjaga rahim dalam keadaan panas
  •  Ibu2 dalam pantang ( 2 minggu selepas bersalin ) juga sesuai menggunakan RX DARA utk memulihkan tenaga dalaman disamping mempercepatkan proses penyembuhan luka selepas melahirkan








Cara pengambilan RX DARA


­čŹüSebotol ada 60 biji . Makan 2 biji sehari , ambil pagi dan malam ya , time perut kosong..




Harga Pasaran RM89.90


Harga promotion RM85




Testimoni RX DARA :





























One Drop Perfumes - Penaja Utama Anugerah Planet Muzik 2015










Kini anda tidak perlu menghabiskan wang beratus ringgit untuk membeli minyak wangi yang mahal. One Drop Perfumes memberikan anda pelbagai pilihan haruman yang diaspirasikan dari jenama terkenal antarabangsa, dalam bentuk pati tanpa campuran alkohol atau air. Harumannya lebih tahan lama berbanding kebanyakan minyak wangi dipasaran. Anda hanya memerlukan setitik sahaja untuk kekal harum sepanjang hari.










YA!! WANGIAN TERBAIK YANG TIADA BANDINGANNYA kerana : 

 Wangian asli tanpa alkohol, air ataupun campuran lain.
 Diinspirasikan daripada Wangian terbaik Antarabangsa.
 Wangian yang Tahan sepanjang hari.
 Perfume pelbagai pilihan aroma untuk anda
 Roll-On Bottles untuk kegunaan yang lebih selesa.
 Mudah disimpan dan dibawa
 Nilai terbaik untuk menyerikan diri anda tanpa perlu berbelanja lebih




Dengan lebih 100,000 pengguna One Drop Perfumes yang berpuas hati di asia dan semakin meningkat di seluruh dunia.



One Drop Perfumes di dalam Aura Jelita, Keluaran Khas Kosmo !






Pekk baharu dari One Drop Perfumes juga sangat menawan hati, lebih cantik dan nampak lebih mewah sekaligus menarik perhatian untuk lebih ramai membelinya. One Drop Perfumes juga didatangi dengan pelbagai set dan pembeli boleh membeli mengikut kemampuan masing-masing. Pek baharu yang lebih ekslusif dan elegen mudah dibawa kemana sahaja malah sesuai juga dijadikan sebagai hadiah buat yang tersayang. 



 WOMEN'S PERFUMES
 NORMAL SETS 
 MEDIUM SETS 
 MINI SETS 
 SINGLE BOTTLES 
 SPRAY BOTTLES




 MEN'S PERFUMES 
 NORMAL SETS 
 MEDIUM SETS 
 MINI SETS 
 SINGLE BOTTLES 
 SPRAY BOTTLES


 Pek EXCLUSIVE



Anda wajib memiliki One Drop Perfume jika : 

 Mahukan penampilan yang lebih elegan
 Mahukan personaliti tersendiri
 Ingin berasa lebih berkeyakinan
 Ingin menggoda pasangan anda
 Mahu meningkatkan hubungan suami isteri
 Ingin memberikan hadiah kepada pasangan anda
 Jika anda mahu Pasangan anda mengenangi anda



One Drop Perfumes adalah produk yang paling sesuai untuk mereka yang gemar bertukar wangian berlainan dalam sesuatu masa jangka pendek dan apa yang lebih PENTING ialah One Drop Perfumes merupakan perfumes yang tiada kandungan alkohol maka pengguna yang beragama Islam boleh menggunakan One Drop Perfumes tanpa was-was walaupun ketika menunaikan solat.






Anda turut Berpeluang menyaksikan konsert ANUGERAH PLANET MUZIK 2014 DI SINGAPURA!!





Berita baik buat peminat One Drop Perfumes. One Drop Perfumes, selaku satu-satunya syarikat tempatan yang telah mengembangkan sayap ke persada serantau dengan menjadi penaja utama Anugerah Planet Muzik 2015 (APM2015kali ke -14 yang bakal berlangsung pada 9 Oktober 2015 di Suntec Exhibition & Convention Centre di Singapura.


APM 2015 yang dianjurkan oleh One Drop Perfumes akan menyaksikan kongregasi para artis hebat dari Singapura, Malaysia dan Indonesia berentap untuk memenangi Anugerah tersebut. Artis no.1 Malaysia, Dato' Siti Nurhaliza yang tercalon dalam beberapa kategori seperti Artis Wanita Terbaik, Kolaborasi terbaik bakal menggegarkan Suntec dengan membuat persembahan pada malam anugerah tersebut. 








Pengagihan tiket percuma dengan hanya membeli minima 2 produk One Drop Perfumes iaitu set normal dan juga minyak wangi semburan 30 ml melalui laman web www.onedropperfumes.com ataupun call 011-1199 5535








Jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan artis kesayangan anda bersama One Drop Perfumes!




Garcinia Herbal Plus


Cara kurus Tanpa diet.. Tanpa Rasa Lapar..




Nahhh...
Kita nak kenalkan produk berkesan untuk membakar lemak badan...
Sure badan uolls slim-melim & mantopp lepas ambil DZ GARCINIA HERBAL PLUS

Dengan Hanya Sebotol Anda Bakal Lihat Perubahan Berat Badan!

DZ Garcinia Herbal plus dihasilkan untuk membantu mereka yg nak mengurangkan pengambilan makanan tanpa halangan seperti rasa lapar. DZ Garcinia membuat anda kenyang hingga ke malam walaupun anda makan sikit sahaja seharian.



Kelebihan DZ Garcinia HERBA PLUS ® :

✔ Kesan KETARA seawal 1 minggu
✔ menghentikan selera makan
✔ Menyekat pertambahan berat badan
✔membaiki sistem pengahadaman
✔Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi
✔ Tiada kesan sampingan yang memudaratkan anda
✔ Menghalang pembentukan lemak berlebihan
✔ Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak
✔ Membuang toksin dalam badan
✔ Tiada masalah kulit menggelebeh
✔ Tanpa perlu bersenam
✔ Membantu mengekalkan berat
badan secara sihat (untuk yang dah
kurus)

Diluluskan KKM (NO MAL15040029T)




Ingridient:

 Teh hijau
 Asam Gelugur (Garcinia)
 Guarana
 Aloevera
 Fructus Citrus (limau Nipis)



ATASI MASALAH OBESITI ! ! !


Garcinia herbal boleh menyelesaikan masalah seperti

1) menurunkan berat badan disamping membentuk tubuh badan yg langsing secara tradisional
2) menurunkan risiko sakit jantung
3) mengawal kolestrol
4) memberikan tenaga
5) meningkatkan kadar metabolisma dalam badan
6) Boleh melembutkan dan melicinkan kulit muka
7) melancarkan peredaran darah


dz garcinia herbal plus




CARA PENGAMBILAN


Sehari makan 2 kapsul ambil 1 biji pagi dan 1biji malam sahaja
1 botol untuk sebulan.




UNTUK KESAN OPTIMUM

Disarankan makan 2 biji pagi dan 2 biji mlm sebelum makan untuk seminggu pertama.
Selepas seminggu hanya ambil 1 biji pagi dan 1biji malam sahaja.

1 Botol Tahan Sebulan - Kandungan: 60 biji x 500mg




Siapa yang boleh ambil?

✔ DZ Garcinia Boleh diambil dari seawal umur 15 tahun
✔ Pesakit diabetes @ darah tinggi boleh ambil jika mengalami masalah obesiti
✔ Pesakit Fibroid & Kanser tak digalakkan utk ambil DZ GARCINIA
✔ Tak ada pantang tapi seelok-eloknya kurangkan oily food + caffein
✔ Ibu menyusu boleh ambil DZ Garcinia setelah umur bayi mencecah 6 bulan keatas
✔ Ibu mengandung tak dibenarkan sama sekali



Harga Rm130. free postage

Whatsapp : 0133861404


PANTANG

✔Digalakkan minum air 3-4 liter sehari..
✔Pastikan tidur cukup supaya hormon bdn stabil
✔Gula kurangkan
✔Makan 2 kali sehari
✔Kurangkan makanan berminyak.
✔Elakkan minuman bercafein & berais
✔Bersenaman 20minit sehari
✔Pesakit kencing manis / darah tinggi boleh ambil sekiranye mengalami masaalah kegemukan
✔Yang ada masalah Fibroid & Cancer tidak digalakkan mengambil
✔Ibu Mengandung TIDAK di Benarkan


TESTIMONI :


testimoni dz garcinia herbal plus





Photoshoot RX DARA & V-TIGHT




Assalamualaikum.... Hai ! 



Mesti ada yang tertanya-tanya fara haritu shoot produk ape kan? Alhamdulillah, rezeki fara untuk shoot produk RX DARA dari company SEJAGAT GLOBAL. 





RX DARA tu apa? Rx Dara kombinasi herba terpilih yg diilhamkan daripada jamu terbaik yg berkesan membantu mengatasi masalah dan kesuburan wanita. Produk KHAS untuk WANITA


Fara dah tulis review mengenai RX DARA boleh Klik Sini Utk Baca





Bagi yang ingin mencari MUA (make up artist) area Selangor/shah alam/klang fara suggest anda cuba hasil tangan dari sis Ida. Sangat Awesome!

MUA by Sis WAFIEDA whatsapp : 019 343 5330
Facebook :  Ida Wafieda




Founder of Snappix Studio iaitu En Azzam ade menyediakan photoshoot untuk apa jua keadaan seperti shoot pakaian, produk, wedding, maternity, indoor/outdoor shoot yang bertempat di Shah Alam. Gambar dan servis dari En Azzam memang 5 Bintang!


Photographer By  : En Arezam Rahman (IG)
Founder Of SNAPPIX STUDIO (IG)







Jubah Tiara Sponsor By Maa Suri
IG Maa Suri

Shawl Sponsor by  Zeez Boutique
IG zeez_zz


















Setiap wanita ingin kelihatan dan rasa cantik.Walaubagaimanapun , ramai yang menyembunyikan masalah dalaman yang membelenggu minda dan menghilangkan keyakinan diri. Masalah-masalah seperti peredaran haid yang tidak seimbang, masalah keputihan, kebersihan ‘dalaman’ dan banyak lagi yang memberi impak bukan sahaja kepada batin kecantikan tetapi juga zahir. RX DARA adalah penyelesaiannya dengan berjuta testimoni berjaya.




FACEBOOK :  RX DARA HQ
ORDER dengan fara Whatsapp : 0133861404








[PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.