Assalamualaikum... Haiiii!! Sangat tak sangka Aimi terpilih masuk majalah mingguan wanita edisi oktober dalam ruangan "Telah si ...

Aimi masuk Majalah Mingguan Wanita 2015

/
12 Comments

Assalamualaikum... Haiiii!!

Sangat tak sangka Aimi terpilih masuk majalah mingguan wanita edisi oktober dalam ruangan "Telah si Manja". Alhamdulillah rezeki aimi.


Asalnya, fara cuma suka-suka masukkan aimi dalam peraduan "telatah si manja" dan tak sangka pula terpilih dalam masa terdekat. Oh ye, fara send gambar Aimi melalui instagram sebab waktu ni majalah mingguan wanita tengah open contest di instagram.



"Telatah si manja" khusus untuk si kecil berusia bawah enam tahun yang suka bergaya dan melakukan aksi-aksi yang lucu.




Bagi mommies yang ingin mencuba, sangat dialu-alukan kerana Syarat untuk menyertai peraduan telatah si manja tidaklah sukar mana. Cara manual hanya perlu beli majalah mingguan wanita dan isikan borong tersebut besertakan gambar aksi lucu simanja dan pos kealamat yang tertera.




Alhamdulillah, bukan dapat masuk majalah je malah Aimi dapat hamper bernilai RM100 dari Lunatots Malaysia sebab gambar Aimi ada tanda "STAR". Rezeki Aimi mencurah-curah ke dalam gandum gitu. Hehe. Syukur alhamdulillah.




Terhibur hati melihat telatah manja yang lain dengan pelbagai ragam diruangan ni. Seronok tak terkata melihat senyuman anak lebih-lebih lagi dapat melihat anak membesar sihat depan mata.



Fara baca satu persatu details sicomel yang menyertai peraduan ni, tiba-tiba mata fara terpandang muka sicomel berbaju kuning. Lama fara tenung sebab muka familiar tengok details nama ibunya fadzillah A Razak macam nama blogger fadzi razak. Yesss!! Anak fadzi razak pon keluar majalah oiiii. Oh Aneeq glamour la u sayang. Hehe.







Hai kawan-kawan jomlah kita membaca. Nanti fara akan updates perkara menarik tentang majalah mingguan wanita yang fara suka baca k! Nantikan. 





You may also like

12 ulasan:

Nieyl berkata...

Singgah pagi isnin...
Ala..comey nyer...

Ajuya Rashid berkata...

Aimi comey!!tahniah dear

rubiah kadir berkata...

Alolo aimi.. tomey nya..tu yg rezeki berstar..dpt hadiah hamper lagi tu..insyaAllah nk try jugak la pos picture anak2 ruby kt MW

Sha berkata...

comelnya aimi...macam mama dia la kan..

Amie berkata...

Tahniah...buat Aimi dan mamanya! Comelnya....

sedutzone berkata...

Tahniah Aimi... nak sainnnnn......

sedutzone berkata...

Tahniah Aimi... nak sainnnnn......

PeRdU cINta berkata...

Syukur..tahniah ye...Assalammualaikum Aimi..

Naza Raman berkata...

cutenya Aimi =)

Rachmat Tubagus berkata...

Congratulation Taniah untuk Aimi...looks so comel

tiga lalat berkata...

tahniahnyerr ;p

Diya Hanun berkata...

Comeynye aimi tu..hehe >_<

Dikuasakan oleh Blogger.