Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

One Drop Perfumes - Penaja Utama Anugerah Planet Muzik 2015


Kini anda tidak perlu menghabiskan wang beratus ringgit untuk membeli minyak wangi yang mahal. One Drop Perfumes memberikan anda pelbagai pilihan haruman yang diaspirasikan dari jenama terkenal antarabangsa, dalam bentuk pati tanpa campuran alkohol atau air. Harumannya lebih tahan lama berbanding kebanyakan minyak wangi dipasaran. Anda hanya memerlukan setitik sahaja untuk kekal harum sepanjang hari.


YA!! WANGIAN TERBAIK YANG TIADA BANDINGANNYA kerana : 

 Wangian asli tanpa alkohol, air ataupun campuran lain.
 Diinspirasikan daripada Wangian terbaik Antarabangsa.
 Wangian yang Tahan sepanjang hari.
 Perfume pelbagai pilihan aroma untuk anda
 Roll-On Bottles untuk kegunaan yang lebih selesa.
 Mudah disimpan dan dibawa
 Nilai terbaik untuk menyerikan diri anda tanpa perlu berbelanja lebih
Dengan lebih 100,000 pengguna One Drop Perfumes yang berpuas hati di asia dan semakin meningkat di seluruh dunia.One Drop Perfumes di dalam Aura Jelita, Keluaran Khas Kosmo !


Pekk baharu dari One Drop Perfumes juga sangat menawan hati, lebih cantik dan nampak lebih mewah sekaligus menarik perhatian untuk lebih ramai membelinya. One Drop Perfumes juga didatangi dengan pelbagai set dan pembeli boleh membeli mengikut kemampuan masing-masing. Pek baharu yang lebih ekslusif dan elegen mudah dibawa kemana sahaja malah sesuai juga dijadikan sebagai hadiah buat yang tersayang.  WOMEN'S PERFUMES
 NORMAL SETS 
 MEDIUM SETS 
 MINI SETS 
 SINGLE BOTTLES 
 SPRAY BOTTLES
 MEN'S PERFUMES 
 NORMAL SETS 
 MEDIUM SETS 
 MINI SETS 
 SINGLE BOTTLES 
 SPRAY BOTTLES


 Pek EXCLUSIVEAnda wajib memiliki One Drop Perfume jika : 

 Mahukan penampilan yang lebih elegan
 Mahukan personaliti tersendiri
 Ingin berasa lebih berkeyakinan
 Ingin menggoda pasangan anda
 Mahu meningkatkan hubungan suami isteri
 Ingin memberikan hadiah kepada pasangan anda
 Jika anda mahu Pasangan anda mengenangi andaOne Drop Perfumes adalah produk yang paling sesuai untuk mereka yang gemar bertukar wangian berlainan dalam sesuatu masa jangka pendek dan apa yang lebih PENTING ialah One Drop Perfumes merupakan perfumes yang tiada kandungan alkohol maka pengguna yang beragama Islam boleh menggunakan One Drop Perfumes tanpa was-was walaupun ketika menunaikan solat.


Anda turut Berpeluang menyaksikan konsert ANUGERAH PLANET MUZIK 2014 DI SINGAPURA!!

Berita baik buat peminat One Drop Perfumes. One Drop Perfumes, selaku satu-satunya syarikat tempatan yang telah mengembangkan sayap ke persada serantau dengan menjadi penaja utama Anugerah Planet Muzik 2015 (APM2015kali ke -14 yang bakal berlangsung pada 9 Oktober 2015 di Suntec Exhibition & Convention Centre di Singapura.


APM 2015 yang dianjurkan oleh One Drop Perfumes akan menyaksikan kongregasi para artis hebat dari Singapura, Malaysia dan Indonesia berentap untuk memenangi Anugerah tersebut. Artis no.1 Malaysia, Dato' Siti Nurhaliza yang tercalon dalam beberapa kategori seperti Artis Wanita Terbaik, Kolaborasi terbaik bakal menggegarkan Suntec dengan membuat persembahan pada malam anugerah tersebut. 
Pengagihan tiket percuma dengan hanya membeli minima 2 produk One Drop Perfumes iaitu set normal dan juga minyak wangi semburan 30 ml melalui laman web www.onedropperfumes.com ataupun call 011-1199 5535
Jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan artis kesayangan anda bersama One Drop Perfumes!
3 ulasan:

sha dhira berkata...

Sesuai sangat kalau buat gift ni.. :D

Raihanah Ahmad berkata...

dah lama tak dengar 1 drop perfumes ni

Nurzaliza Mohd Ali berkata...

Ooo... Dah new look eek...