Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Cara ketatkan Faraj |V-TIGHT SENSUAL CREAM|AWAS!!!

JIKA ANDA MENGALAMI KENTUT VARGINA. ITU TANDA-TANDA ANDA MENGALAMI KELONGGARAN DIBAHAGIAN SULIT!!
Usah Risau kerana telah ada penyelesaian bagi masalah seperti ini....
Inilah dia V-TIGHT SENSUAL CREAM produk yang dikhususkan buat wanita (BERKAHWIN SAHAJA) yang mengalami masalah KEDINGINAN SEKSUAL, KEPUTIHAN BERBAU, KULIT GELAP serta KELONGGARAN bahagian SULIT.


KETAT dalam 5 minit – HARI PERTAMA PAKAI,DAH KETAT!!!


V-TIGHT SENSUAL CREAM mampu mengetatkan dan memulihkan otot-otot VAGINA hanya dalam masa  5 minit dan juga memberikan rasa kenikmatan semasa melakukan hubungan intim. Bukan sahaja mampu mengetatkan vagina tetapi turut mengurangkan rasa gatal atau sakit serta rasa tidak selesa semasa bersama. V-TIGHT juga bertindak sebagai pelincir selain melembab dan meningkatkan keanjalan bahagian faraj. Tiada lagi bunyi angin di saat bersegama. Menyegarkan dan meransang pasangan anda seakan-akan di malam pertama.  V-TIGHT telah membantu ramai pasangan menikmati perhubungan seperti baru berkahwin dan mengembalikan kenikmatan berahi.

V-TIGHT SENSUAL CREAM  khas untuk wanita yang berkahwin tidak kira tua atau muda. Sesuai digunakan setiap hari. Pemakaian yang konsisten akan membuat kulit di bibir FARAJ kelihatan lebih cerah hari demi hari selain mengurangkan masalah keputihan dan lendir berlebihan yang berbau. Menjadikan VAGINA lembab dan tidak terlalu kering, kesat, segar dan tidak berbau. Menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membuatkan tahap kemutan dan klimaks anda di tahap yang maksimum.

Kehebatan cengkaman kewanitaan seperti inilah yang sering didambakan oleh kaum Hawa dan akhirnya mereka akan merasa lebih percaya diri, tenang dan mantap, apalagi sewaktu melayani Sang Suami. Juga sesuai sebagai penjagaan harian untuk melambatkan kesan penuaan.


Bahan yang terdapat di dalam V-TIGHT SENSUAL CREAM  :


Aqua, Propylene Gylcol, Gilyceryl Stearate (and) PEG-100 Stearate, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Sodium Polyacryladimethyl Taurate, Hydrogenated Polydecene, Trideceth-10, Argan Spinosa Kernel Oil, Cyclopentasiloxane, Dl0Alpha Tocopheryl Acetate, Silk Amino Acids, Sodium Hyaluronate, Synthetic Fluorphlogopite, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Orchis Mascula Flower Extract, Ascorbyl Glucoside, Grapefruit Seed Extract (citrus Grandis), Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.Kelebihan V-TIGHT SENSUAL CREAM  :

*Menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum.

*Menyegarkan dan meransang pasangan anda seakan-akan di malam pertama.

*Mampu untuk mengatasi masalah berbagai penyakit kewanitaan seperti keputihan dan lendir yang berlebihan sehingga menjadikan vaginanya lembab dan tidak terlalu kering, kesat, segar dan tidak berbau.

*Memudarkan kesan gelap pada kulit faraj serta menganjalkan kembali.

*Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan kesan penuaan

*Merangsang otot-otot lingkar vagina untuk berkontraksi secara hebat. Gerakan yang dihasilkan mirip gerakan meramas dan mencengkam. Seorang wanita yang memiliki otot kewanitaan yang dahsyat seperti ini tentunya akan mampu memuaskan pasangannya.


 Keadaan kewanitaan seperti inilah yang sering didambakan oleh kaum Hawa dan akhirnya mereka akan merasa lebih percaya diri, tenang dan mantap, apalagi sewaktu melayani Sang Suami 
Harga Vtight

Semenanjung RM45
Sabah/Srwk RM55

­čô«Postage RM7.00Diluluskan kementrian kesihatan malaysia (KKM)
NOT150605686K
Whatsapp : 0133861404
Tiada ulasan: