Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Cara Masukkan Code Drypers Baby Club


Drypers Baby Club!


Hai! Selalu mommies beli pampers pernah claim mata ganjaran dari drypers tak? Jom ambil peluang beli pampers sambil kumpul mata ganjaran di Point Shop Drypers. Bila mata ganjaran dah cukup boleh redeem pelbagai hadiah menarik! yang penting Sentiasa kekal aktif dan nikmati manfaat daripada keahlian anda di Drypers Baby Club.


Bagi pengguna drypers yang belum mendaftar diwajibkan dahulu mendaftar. Daftar di website drypers  https://www.drypers.com.my. Sorry fara tak tunjukkan cara daftar/sign up. Sign up melalui fb adalah lebih mudah.




Selepas daftar, sila log in kembali ke dalam website drypers dan masukkan email dan password yang telah didaftarkan.





Untuk masukkan code mata ganjaran klik pada drypers point shop dan klik pula register a new code to earn point. Kemudian, masukkan code anda untuk register code. 





Dan taraaaa!! Mata ganjaran telah siap di masukkan... 


Mana nak dapatkan point drypers?

Terbalikkan sahaja pampers yang telah habis diguna seperti contoh dibawah. Cari code drypers di tepi bahagian dalam.






Nikmati keistimewaan anda Drypers Point Shop

Kumpullah mata ganjaran untuk menebus hadiah menarik yang dipilih khas berdasarkan prinsip perkembangan menerusi permainan. Antara hadiah yang ditawarkan adalah :






Hadiah yang sangat menarik! Jom kumpul mata ganjaran untuk nikmati kelebihan dan hadiah dari drypers. 








3 ulasan:

nor nazliana berkata...

rupanya ada code kat dlm tu nohh hihii duk beli berapa kampit dah..ruginyaaaaaaaaa

Mrs FaRa berkata...

next time sis daftar la. kumpul point dan redeem bila point dah cukup :)

khaty ikhsan berkata...

Ala...org smpan kod yg kt luar...ptot lah xbleh...ruginyer