Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Rahsia Kecantikkan Artis bersama "Lets Cantik Skincare"


Sering mengalami masalah masalah kulit wajah yang tiada penghujungya?
Putus asa dalam mencari produk yang mampu merawat permasalahan kulit wajah anda?
Hilang keyakinan disebabkan keadaan kulit berminyak dan berjerawat?
Masih mencari produk asas solekan yang sesuai dengan tona kulit anda?Memperkenalkan produk penjagaan kulit wajah dari Let's Cantik. Dengan menggabungkan dwi fungsi solekan dan agen penyembuhan, produk ini mampu menyelesaikan segala permasalahan kulit wajah anda. Diformulasikan dengan ramuan istimewa dan penghasilan berteknologi tinggi, Amazing Cleanser Gel, BB Cream SPF 30 dan Fabolous Night Serum merupakan solusi terbaik sebagai penjagaan harian kulit wajah dan mampu memberi pengalaman yang ternyata berbeza bagi setiap penggunanya.

Semestinya Produk Let's Cantik Skin Care Mendapat kelulusan KKM dan Halal digunakan. Pastinya buatan Malaysia 100%.


Didatangkan lengkap di dalam satu set yang mudah, Let's Cantik menawarkan senarai produk penjagaan yang mampu memberi kesan yang menyeluruh serta merawat permasalah kulit wajah akibat terdedah kepada penceraman dan pancaran sinar UV. Ia juga sangat sesuai untuk digunakan bagi mereka yang mengalami masalah kulit berminyak dan jerawat serta amat sesuai digunakan oleh wanita Asia.


Set penjagaan kulit terbaik dari Let's Cantik Skin Care :

Image result for Lets Cantik Skincare : Gorgeous BB Cream 15GM

Georgeous BB Gream 15GM

Melindungi kulit daripada sinaran matahari.
Memberi kelembapan pada kulit muka,
Mengecilakn pori-pori.
Mengembalikan keremajaan kulit, 
Merawat kulit berminyak 
Membantu mengurangkan jerawat.


BB Cream SPF30 dari Let's Cantik bertindak sebagai bahan asas solekan dan dalam masa yang sama akan bertindak sebagai agen penyembuhan untuk merawat permasalahan kulit wajah. Dengan struktur bahannya yang ringan, ia mampu untuk memberikan hasil solekan yang menyeluruh dan sekata mengikut tona kulit wajah.


Amazing Cleanser Gel 50ML

Melembutkan kulit muka 
Menghaluskan dan melicinkan kulit muka 
Membantu menghilangkan bekas jerawat dan kedutan kulit. 
Kulit lebih berseri dan bermaya.


Amazing Cleanser Gel juga diformulasikan sebagai medium anti kedutan yang berupaya untuk mengembalikan keremajaan kulit wajah dan mampu memberikan kesan optimum untuk mencerahkan kulit, menaikkan seri serta menghasilkan kulit wajah yang sentiasa sihat dan segar.

Fabulous Night Serum

Anti kedutan
Memberi kelembapan pada kulit muka
Mengecilkan pori-pori
Mengembalikan keremajaan kulit 
Mencerahkan kulit muka, 
Membantu mengurangkan jerawat dan jeragat.
Produk ni berfomulasikan dengan bahan-bahan semulajadi :

Tea Tree 
Ekstrak betik
Minyak Kelapa
Ekstrak Vitamin E piper bettle
Stem Cell
Microcitrus Australasisca Fruit Extract
(dipercayai mampu menegekalkan kecantikan kulit secara keseluruhan)Selain daripada penjualan produk Lets Cantik Skincare, NurSajat Beautician juga ada menyediakan pelbagai perkhidmatan lain di pusat kecantikannya yang terletak di Galaxy Ampang Shopping Mall dan Bandar Baru Uda Johor Bahru.

Antara perkhidmatan yang disediakan adalah Facial Treatment, Injection IV Drip, IV Drip, Drip, Facial, Nano Treatment dan banyak lagi. Jika anda ingin kelihatan cantik seperti emma maembong boleh cuba perkhidmatan yang disediakan oleh NurSajat Beautician di pusat kecantikannya. Pusat kecantikan yang dimilikinya juga sering dikunjungi oleh wanita-wanita korporat, pelakon, penyanyi, pereka fesyen, peragawati, suri rumah dan pelajar-pelajar.


Berita Baik!!

Pendaftaran Stokis Lets Cantik dari NurSajat Beautician telah DIBUKA! Jom rebut peluang untuk menjadi agen yang sah disamping dapat menjana kewangan yang lebih besar.
Cara Order/Pertanyaan :

“Instagram” milik Nur Sajat dan NurSajat Beautician.
Laman web rasminya www.letscantik.com.my

Tiada ulasan: