Eversoft UV White - 5 Step Starter Kit

2/26/2016 Fara Lumière 0 CommentsAssalamualaikum...


Hari ini Fara nak share serba sedikit mengenai produk Eversoft Skinz UV White. Fara memang pengguna tegar produk Eversoft tapi sebelum ni fara hanya menggunakan cleanser eversoft sahaja. Boleh Klik Sini untuk lihat cleanser yang fara gunakan sejak zaman sekolah hingga sekarang.Kali ini, fara cuba produk skincare Eversoft Skinz UV White dengan memilih starter kit atau pek permulaan untuk mencuba. Dalam pek permulaan ini, ada 5 jenis produk yang disediakan iaitu FACIAL FOAM, CLARIFYING TONER, INTENSIVE WHITENING SERUM dan juga WHITENING DAY MOISTURISER SPF20 PA++. Night cream dan juga BB cream tidak termasuk dalam starter kit ye.


Kelebihan UTAMA Eversoft Skinz UV White :
CLEANSE to awaken the senses

PURIFYING FACIAL FOAM (Daily) 99% berasaskan tumbuh-tumbuhan aktif. Buih pembersih perlahan-lahan membersihkan dengan mengeluarkan kekotoran, sementara mengekalkan keseimbangan kelembapan kulit agar lebih segar 

TONE for balance

CLARIFYING TONERToner mengekalkan kulit yang berseri dan menutup liang-liang roma yang terbuka. Dipertingkatkan dengan Aloe Vera dan likuoris untuk menyegarkan dan menenangkan kulit anda, Penyerapan yang optima dalam terapi pemutihan kulit. Mengembalikan keseimbangan optimum pH kulit anda untuk lebih kelihatan segar.


WHITEN for radiance

INTENSIVE WHITENING SERUMSerum berfungsi untuk pemutihan aktif dan dipertingkatkan dengan Hesperidin untuk meningkatkan proses pemutihan kulit. Membantu mengurangkan berjeragat dan tompok-tompok hitam secara cepat –kulit lebih cerah dan lebih berseri.MOISTURISE to nourish

WHITENING DAY 

MOISTURISER 

SPF20 PA++


(Day Cream)


Krim yang menyerap dengan cepat dan berkesan untuk Memutihkan wajah, melindungi dan melembapkan kulit anda pada waktu siang. Perlindungan yang lengkap daripada UVA/UVB sinar untuk mengurangkan lagi pancaran matahari dari terkena wajah anda.
Harga Eversoft Skinz UV White Starter Kit :

Harga Untuk Pek permulaan tidak terlalu mahal dan mampu milik dalam RM16++ sahaja. Boleh beli di watson, guardian, tesco atau giant.
Cara penggunaan/Penjagaan Eversoft SKinz UV White :STEP 1 :
Basuh muka anda menggunakan CLEANSER

STEP 2 :
Apabila muka sudah dikeringkan, sapu TONER pada muka dan bahagian leher. Gosok dengan perlahan-lahan

STEP 3 :
Kemudian, sapukan pula WHITEN pada muka

STEP 4 :
Dan diikuti dengan moisturise. Sapu perlahan dan urut lembut pada wajah.

STEP 5 :
JIka ada BB CREAM sapukan akhir sekali dan ratakan dibahagian muka dan juga leher.


Siap! 5 Langkah yang sangat mudah penjagaan MAXIMUM untuk kulit anda kelihatan  berseri dan segar sepanjang hari! 
Yang ni muka fara selepas menggunakan facial foam

Yang ni pula selepas memakai cream siang uv white dan moisturiserFaktor UTAMA Eversoft menjadi pilihan hati fara kerana ianya menggunakan Formula dari Jepun dan sangat sesuai untuk kulit orang asia. Eversoft Skinz UV White juga merupakan antara top 10 dimension of Radiant Whitening yang sangat terbaik. Bagi mereka yang mempunyai tona muka tidak sekata, kulit berminyak, mengelupas atau kering sangat sesuai mencuba Eversoft Skinz UV white ni.

SELAMAT MENCUBA! ;)0 KOmen: