Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Melaka Premium Outlet (MPO)

Assalamualaikum..



Alhamdulillah, Sempena birthday 7 Feb kemarin fara hanya request pada suami nak pergi Melaka sahaja. Teringin pergi Melaka Premium Outlet yang sana sini orang duk berkata tentang keindahannya yang ala-ala oversea. Dan akhirnya, berkesempatan jua jejakkan kaki disini.

Melaka Premium Outlet (MPO) terletak di Alor Gajah dan sangat berdekatan dengan A Famosa Resort. Fara sampai di MPO tepat jam 10 pagi dan masih belom ramai pengunjung malah paking juga masih banyak. Parking di MPO Free tidak perlu bayar. Masuk juga adalah Percuma. Masuk sahaja dipintu utama terus tidak sabar nak jelajah 1 MPO.

Keadaan dalam MPO sangat redup dan sejuk mata memandang. Banyak kedai makan dan shopping disediakan disitu. Jika singgah di Melaka, fara sangat galakkan anda datang berkunjung disini.





























Jangan lupa singgah di Melaka Premium Oulet jika singgah di Melaka okay!


Selamat tahun baru 2016






4 ulasan:

Aienienka Peter berkata...

nice~ mcam kat luar negara la pulak.. ^^

Farahain ZFA berkata...

wah bestnyaaa... ain xsampai lagi ke sini .. insyallah nak pergi jugak sini nanti ,

Sop Nama Saya berkata...

hari tu g melaka lalu je MPO tu
xda duit nak singggah shopping.. hahaha

Ahmad Hasif berkata...

ooo xpernah lg sampai sana.. nampak menarik.. btw selamat hari jadi..

semoga berjaya..

jemput join GA saya

https://www.biskutsemperit.my/2016/02/giveaway-cash-rm30-feb-2016-by-ahbar.html

Tarikh tutup 17/2/2016 11.59pm

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di mrs.fara92@gmail.com [PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.