Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Promosi "Prinsipessa Love Set Promo".


Assalamualaikum....

Hai!

Kebanyakan lelaki agak sukar untuk memilih hadiah untuk diberikan kepada wanita. Mereka merasa takut jika hadiah yang diberikan tidak disukai oleh kekasih hati. 


Memberikan hadiah di hari istimewa tentu sudah menjadi hal yang umum dilakukan para pasangan. Selain hari ulang tahun perkahwinan, hari lahir, dan sebagainya juga akan menjadi saat yang tepat untuk memberi hadiah.


Mendapat hadiah dari orang tercinta akan membuat wanita merasa bahagia. Untuk itu, bagi anda yang masih tiada idea untuk memberikan hadiah kepada pasangan, anda sangat bertuah kerana tidak perlu berhabis beratus ringgit untuk pasangan lagi kerana 2 dalam 1 hadiah ini sangat menarik dan sangat disukai wanita iaitu Shawl dari Prinsipessa dan minyak wangi dari One Drop Perfumes.
Prinsipessa Hydrangea shawl + One Drop Perfumes Mini Set Hanya RM70 Sahaja!!
Promo valid from 8th February - 14th February 2016.Set super duper jimat RM70 ini sudah pasti boleh membuatkan pasangan anda gembira sepanjang hari. Pasangan anda boleh menggayakan tudung hadiah dari anda dihari bahagia malah kekal wangi ketika bersama anda.For more info, please visit http://www.prinsipessa.com/ or SMS/Whatsapp 017-541 2948
    Tiada ulasan: