Assalamualaikum.... Alhamdulillah, Berkesempatan untuk memeriahkan photoshoot di Snappix Studio tempoh hari untuk para gadis...


Assalamualaikum....



Alhamdulillah, Berkesempatan untuk memeriahkan photoshoot di Snappix Studio tempoh hari untuk para gadis menceburi bidang permodelan. Sambil menyelam minum air so, kita buatlah Comcard sekali. Comcard ni perlu dan WAJIB ada jika korang nak jadi model. Kebiasaannya, jika vendor butik/produk perlukan model mereka akan suruh korang sendkan comcard pada mereka. 


Fara datang buat kacau tu perkara biasa dan sahaja fara kacau kerana sahaja-sahaja. haha! Dah datang kacau tu join sekali la shoot merasa sikit jadi ala-ala model gitu. aaaww!! 





Secara jujurnye, Snappix Studio merupakan pilihan UTAMA fara kalau nak buat Photoshoot produk, shawl, jubah, comcard, maternity shoot, convocation, wedding, dan etc segala shoot sangat rekemen buat di Snappix Studio. Sebab pertamanya adalah tempat yang sangat SELESA. Keselesaan semasa shoot sangat penting baru client berasa tenang dan mudah untuk bekerjasama dengan photographer semasa shoot. Selain keselesaan, gambar yang diambil sesangat tip top 5 BINTANG fara bagi!

Pelbagai Prop juga turut disediakan di Snapix Studio (prop : objek yg boleh digunakan utk shoot contoh topi, kerusi, bunga,etc. bergantung pada founder punya barang yang disediakan) 




Disini merupakan tempat untuk para MUA make up model. Bagi model yang berhijab tu pastikan korang pakai inner tudung yang tutup sampai dileher ye. Aurat tetap kene jaga. Kemudahahan lain seperti surau, bilik persalinan, dan juga toilet juga turut disediakan. 



Barisan model dan MUA yang super sporting. Pada yang nak lihat hasil kerja MUA yang hebat ni boleh la follow instagram mereka. Mana tahu korang perlukan khidmat MUA ini untuk hari pernikahan, pertunangan, event, dinner, etc, boleh la contact sendiri MUA ni ye :


 Kak Rose Instagram byrmroses
 Kak Fadzilah Instagram fadzilah.fadzil
 Kak Nana Instagram put3ratnasari
 Kak Mary wearemarymary





Daripada tak kenal terus jadi kawan kepada kakak yang cun ni Aini Nurhaliza. Model top yang fara suka usha dari jauh. Mesra dan sporting je kakak gojes ni uoollsss. Love u kak!  




pinjam sebentar prop yang ada di Snappix Studio. hik! :p





Inilah dia founder Snappix Studio abam Arezam Rahman



Hasil Tangkapan shoot di snappix studio
Jubah Humaira by H&H boutique (instagram)
Radha Shawl by delfirastyle (instagram)



Hasil lain dari  Snappix studio


















Fuhh!! terancam tak tengok hasil shoot dari snappix studio? Ape tunggu lagi pada yang sedang mencari photographer tu bolehlah contact sendiri En.Arezam okay!


Bagi yang ingin membuat sebarang photoshoot boleh la datang di alamat yang tertera dibawah.:

D-2-2,Alam avenueJalan serai wangi h 16/hPersiran Selangor40000 shah Alam(Berhmpiran jpj shah alam / Padang jawa )
Or call En. Arezam 017-357 2223


Instagram Photographer  arezamrahman
Instagram Snappix Studio Snappix Studio
Facebook page Snappix Studio


Segalanya berjalan dengan lancar sekali. Opss! sebelum tu mesti ada yang tertanya antara MUA yang terlibat siapa yang make up fara kan? jeng jeng jeng... Nantikan sambungannya uolss.. SERIUS CANTIK MUA NI MAKE UP FARA! 






HARUM MALAM "Supplement Dalaman Mewangikan Tubuh Sepanjang Hari" Sesiapa pun pasti tidak berasa selesa apabila mengalami b...

HARUM MALAM
"Supplement Dalaman Mewangikan Tubuh Sepanjang Hari"


Sesiapa pun pasti tidak berasa selesa apabila mengalami bau badan samada ia berpunca daripada kita ataupun orang lain. Dengan adanya Harum Malam, supplemen dalaman mewangikan tubuh sepanjang masa dapat membantu mengatasi bau yang kurang enak daripada badan.

Hasilnya tubuh akan kekal wangi secara semulajadi. Berterusan membantu menyihatkan badan dan mencegah masalah dalaman wanita di samping menambahkan stamina untuk aktiviti harian. Yang paling bagusnya, produk ini turut merapatkan organ intim wanita dan berperanan mengembalikan keintiman rumahtangga.

Masalah bau badan memang masalah biasa tak kira LELAKI atau WANITA...haaaaa....jangan tak tau, malahan ada juga tak sedar pun mereka mempunyai masalah bau badan ni...parah dah tu!!!Jadi disini fara share kelebihan HARUM MALAM yang dapat membantu anda menyelesaikan masalah bau badan. Tak perlu dah nak susah payah cari daun sireh, tukar sabun mandi, kerana dengan adanya HARUM MALAM ni segala masalah anda dapat diatasi! Bukan sahaja dapat mewangikan badan anda malah, kalau anda ada masalah dalaman seperti miss v berbau, keputihan yang melampau, badan mudah letih dan sebagaimya, HARUM MALAM turut dapat membantu anda mengatasinya...


Ramuan:

Ekstrak Ros, Sirih, Buah Tin, Kismis, Madu, Goji, Limau Purut, Kayu Serapat, Buah Delima, Manjakani, Pueraria Lobata, Pueraria Mirifica.

HARUM MALAM juga boleh diamalkan bagi mereka yang sudah berkahwin tetapi anak dara juga boleh mengamalkannya tanpa was-was.






Kelebihan dan khasiat minuman kesihatan Harum Malam:


 Membantu menyegar dan menyihatkan badan.
 Mencantikkan dan menaikkan seri wajah.
 Membantu menghilangkan bau badan dan mulut.
 Melegakan panas badan.
 Menegangkan payudara.
 Memulihkan rasa rapat.
 Mengencang otot kewanitaan.
 Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
 Menambah keharmonian suami isteri.
 Menyihatkan rahim.
 Mencantikkan payudara agar sihat dan montok.
 Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
 Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
 Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
 Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
 Mengurangkan tekanan dan tension
 Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan




Cara pengambilan:

Pagi : 1 sudu sebelum sarapan
Malam : 1 sudu sebelum tidur

*boleh diminum terus
*Pastikan guna sudu plastik kerana Harum Malam mengandungi madu,dikhuatiri kalau guna sudu besi akan hilang khasiatnya.boleh simpan dalam peti sejuk .Produk Harum Malam Halal dan lebih 7 tahun dalam pasaran..




Pantang Larang Harum Malam:

 Elakkan minuman berais
 Ibu mengandung tidak dibenarkan
 Minum ikut sukatan yang dibenarkan sahaja ( Tidak digalakkan mengambil lebih dari sukatan )
 Untuk kesan yang maksimum,amalkan setiap hari.


Cara melihat Botol Harum Malam Yang Original :



Harga Harum Malam

RM33(WM) RM39(EM)
Isi Kandungan = 250ml




Company: Millennial Gen Sdn Bhd







Alamat :

11G, Jalan Keluli AL7/AL, Pusat Perniagaan Bukit Raja,
Section 7, 40000 Shah Alam, Selangor


Untuk Order Sila Hubungi :

HP: 010 404 2769
Office: 03 3358 5344


Atau boleh lihat sendiri segala testimoni di sini :

(Kelab Ibu Cantik - Millennial Gen)


Testimoni Harum Malam :


















Dikuasakan oleh Blogger.