Assalamualaikum.... Alhamdulillah, Berkesempatan untuk memeriahkan photoshoot di Snappix Studio tempoh hari untuk para gadis...

Snappix Studio - The Best Studio Photoshoots in Shah Alam

/
5 Comments

Assalamualaikum....



Alhamdulillah, Berkesempatan untuk memeriahkan photoshoot di Snappix Studio tempoh hari untuk para gadis menceburi bidang permodelan. Sambil menyelam minum air so, kita buatlah Comcard sekali. Comcard ni perlu dan WAJIB ada jika korang nak jadi model. Kebiasaannya, jika vendor butik/produk perlukan model mereka akan suruh korang sendkan comcard pada mereka. 


Fara datang buat kacau tu perkara biasa dan sahaja fara kacau kerana sahaja-sahaja. haha! Dah datang kacau tu join sekali la shoot merasa sikit jadi ala-ala model gitu. aaaww!! 





Secara jujurnye, Snappix Studio merupakan pilihan UTAMA fara kalau nak buat Photoshoot produk, shawl, jubah, comcard, maternity shoot, convocation, wedding, dan etc segala shoot sangat rekemen buat di Snappix Studio. Sebab pertamanya adalah tempat yang sangat SELESA. Keselesaan semasa shoot sangat penting baru client berasa tenang dan mudah untuk bekerjasama dengan photographer semasa shoot. Selain keselesaan, gambar yang diambil sesangat tip top 5 BINTANG fara bagi!

Pelbagai Prop juga turut disediakan di Snapix Studio (prop : objek yg boleh digunakan utk shoot contoh topi, kerusi, bunga,etc. bergantung pada founder punya barang yang disediakan) 




Disini merupakan tempat untuk para MUA make up model. Bagi model yang berhijab tu pastikan korang pakai inner tudung yang tutup sampai dileher ye. Aurat tetap kene jaga. Kemudahahan lain seperti surau, bilik persalinan, dan juga toilet juga turut disediakan. 



Barisan model dan MUA yang super sporting. Pada yang nak lihat hasil kerja MUA yang hebat ni boleh la follow instagram mereka. Mana tahu korang perlukan khidmat MUA ini untuk hari pernikahan, pertunangan, event, dinner, etc, boleh la contact sendiri MUA ni ye :


 Kak Rose Instagram byrmroses
 Kak Fadzilah Instagram fadzilah.fadzil
 Kak Nana Instagram put3ratnasari
 Kak Mary wearemarymary





Daripada tak kenal terus jadi kawan kepada kakak yang cun ni Aini Nurhaliza. Model top yang fara suka usha dari jauh. Mesra dan sporting je kakak gojes ni uoollsss. Love u kak!  




pinjam sebentar prop yang ada di Snappix Studio. hik! :p





Inilah dia founder Snappix Studio abam Arezam Rahman



Hasil Tangkapan shoot di snappix studio
Jubah Humaira by H&H boutique (instagram)
Radha Shawl by delfirastyle (instagram)



Hasil lain dari  Snappix studio


















Fuhh!! terancam tak tengok hasil shoot dari snappix studio? Ape tunggu lagi pada yang sedang mencari photographer tu bolehlah contact sendiri En.Arezam okay!


Bagi yang ingin membuat sebarang photoshoot boleh la datang di alamat yang tertera dibawah.:

D-2-2,Alam avenueJalan serai wangi h 16/hPersiran Selangor40000 shah Alam(Berhmpiran jpj shah alam / Padang jawa )
Or call En. Arezam 017-357 2223


Instagram Photographer  arezamrahman
Instagram Snappix Studio Snappix Studio
Facebook page Snappix Studio


Segalanya berjalan dengan lancar sekali. Opss! sebelum tu mesti ada yang tertanya antara MUA yang terlibat siapa yang make up fara kan? jeng jeng jeng... Nantikan sambungannya uolss.. SERIUS CANTIK MUA NI MAKE UP FARA! 








You may also like

5 ulasan:

Lea Azleeya berkata...

wahh wahh... cantiknyaa dia... hikhik..!!

Azura Rahman berkata...

waa..blh ambil gambar family di sini

nunungdi tarakan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Fikaa Bella berkata...

Assalamualaikum sis...Sy student and blom prnah wt comcard...If sy nak wt comcard kt studio snappix krna byar brape....?Mahal ke..?

Fikaa Bella berkata...

Assalamualaikum sis...Sy student and blom prnah wt comcard...If sy nak wt comcard kt studio snappix krna byar brape....?Mahal ke..?

Dikuasakan oleh Blogger.