Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

De'Xandra Perfumes - Tampil Berkeyakinan dengan wangian yang segarPernah anda membeli perfume sebelum ini? Baik lelaki mahupun wanita, masalah yang sering dihadapi mereka ialah kesukaran memilih minyak wangi sesuai disebabkan kemunculan pelbagai jenis aroma di pasaran dalam perisa berbeza. Ditambah pula bentuk botol yang menawan sehingga menyebabkan pelanggan terkeliru mengenai wangian yang sesuai dengan personaliti dan bau badan mereka.
Tips Memilih perfumes : 


Jika dilihat di dalam pasaran terdapat pelbagai jenama dan jenis yang dikeluarkan, Kali ini fara mencuba pula minyak wangi dari De'Xandra. Fara memilih minyak wangi De'Xandra disebabkan beberapa faktor yang sangat menarik tentangnya antara contoh, aroma yang tahan sepanjang harimesra solat, dan mesra pengguna. 3 perkara ni sangat penting untuk fara kekal berkeyakinan apabila berinteraksi di luar.


Setiap minyak wangi akan mencetuskan aroma berbeza apabila terkena kulit. Kali pertama fara mencuba De'Xandra  yang di inspirasikan dari "Salvatore Ferragamo Incanto Shine" terus jatuh cinta dengannya. Aromanya yang sangat lembut sememangnya memukau hati fara. Cara fara pakai dengan semburan pada kulit dan bukannya baju bagi memastikan aroma yang sesuai dengan tubuh.

Jika sebelum ni fara cuba pelbagai minyak wangi ada yang hanya tahan selama 2/3 jam memang terasa kerugian duit dan masa untuk sembur perfumes di badan apabila wangian telah hilang. Ciri-ciri long lasting pada perfumes amat sukar dicari tapi sejak kemunculan De'Xandra ianya menjadi pujaan hatiku selamanya!

CIRI-CIRI yang ada pada DE'XANDRA PERFUMES : 


1) 35ml , EDP perfume
2) Mudah di bawa TRAVEL
3) Produk bumiputera
4) Tahan lebih lama, lebih 8 jam
5) Setanding produk antarabangsa
6) Kesemua senarai perfumes adalah yang paling di cari penggemar perfume
7) Menepati citarasa & permintaan rakyat MALAYSIA


Perhatian! Jangan Jangan Jangan. . . . . . . 

Jangan hanya membeli disebabkan terpengaruh dengan jenama mahal sebelum benar-benar yakin wangian itu sesuai dengan diri kita. Ya! ramai dikalangan kita yang mudah terpengaruh dengan beranggapan perfumes yang mahal itu lebih bagus dan kekal lama tanpa memilih haruman yang bersesuaian dengan personaliti dan gaya hidup kita. 

Pastikan kita memilih minyak wangi beraroma segar yang mempunyai bau mengesankan. Ketika membeli, pastikan kita meminta pandangan rakan (sebaik-baiknya wanita) mengenai minyak wangi sesuai. Biasanya rakan akan memberikan pandangan berbeza mengenai apa yang sesuai dengan personaliti diri kita.


Bahan dan aroma Minyak wangi boleh dipilih berdasarkan bahan serta aroma digunakan. Misalnya, minyak wangi berperisa kayu, buah-buahan, bunga-bungaan, lautan, sayur-sayuran dan wangian Timur. Biasanya, setiap wangian mempunyai pengkelasan berbeza sama ada sesuai untuk lelaki atau wanita. Top 10 De'Xandra Perfumes untuk Lelaki dan Wanita :


Di atas menunjukkan antara pilihan 10 perfumes yang terbaik majoriti berpuas hati sehingga ade yang repear order kerana terpukau dengan wangian De'Xandra yang sangat memikat hati. Ramai kawan-kawan fara meminati wangian dari Gucci Floral dan VS Bombshell katanya sebijik wangian yang original. Long lasting dan bau yang kekal sudah semestinya menjadi pilihan utama pembeli. 

     


Bagi yang baru ingin mencuba De'Xandra perfumes fara boleh suggestkan anda memilih wangian Gucci Floral dan VS Bombshell untuk wanita. Untuk Lelaki pula, semestinya One million dan Hugo Boss Bottled terbaik buat anda.  Walau bagaimanapun, Top 10 yang lain juga anda boleh pilih ikot pilihan serta citarasa masing-masing. Senarai Penuh De'Xandra Perfumes "For Him dan For Her"
Sedikit info about Dexandra:

Nabil Raja Lawak dan wife Zira akan jadi Duta Dexandra pada bulan April ini. Mereka akan bawa Dexandra ke Meletop astro ria. .
How to buy/contact:Beli Sekarang!!


Fanpage: www.facebook.com/chettakiomey
Instagram: instagram.com/chettakiomey
Website: www.chettakiomey.com
Phone No: 0132644310 (LIA)2 ulasan:

Lea Azleeya berkata...

hohoho.. lama dah tak pakai perfume.. haha...

Gema Parfum berkata...

Terima kasih infonya gan.
Lumayan buat nambah elmu.

Gema Parfum
Minyak Wangi Pria Terfavorit.

----------