Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Make Up Artis - Mak Andam Pahang/KL/Bangi


Assalamualaikum....





Sambungan dari PART | 
.
.
.
.
.
.
.

Dan inilah dia hasil tangan yang sangat meletops dari hakak gojes yang Make Up kan Fara untuk Photoshoot PART |. Dari pandangan fara, kakak Nana sangat best dan mesra dengan client. Dapat pulak dengan fara yang agak cerewet masa make up kejap menyandar, duduk, teleng sana sini kak Nana sabar je layan make up kan.. hehe.. LOVE u kak!!  



Gambar tanpa lighting




Tanpa membuang masa, jom lihat hasil kak Nana Make up untuk Photoshoot Fara :


Gambar with lighting











Cantik tertarik menarik memang daa bomm!! Make up nya sangat TAHAN LAMA dan jika berpeluh make up tak cepat comot. Bagi yang inginkan khidmat make up Pengantin. Tunang, Dinner, Photoshoot, dan etc boleh la contact kak Nana. Kak Nana MUA area RAUB, BENTONG, LIPIS, dan PAHANG. Jangan risau area KL, BANGI dan PUTRAJAYA juga kak Nana terima. 

Ini baru make up untuk photoshoot. Kalau untuk wedding mesty lagi gempak! Bagi yang tercari-cari mak andam hebat ni boleh la contact sendiri kak Nana 



Boleh lihat hasil tangan kak Nana di instagram atau fb :



Call : 014 526 6699
Instagram : put3ratnasari
Facebook : izna.zuan



Lihat Part 1 Disini Photoshoot Part 1


4 ulasan:

Mila Hilas berkata...

orgnye pn dh cntk...klo mekap lg cntk hihi

Lea Azleeya berkata...

samtekknyeeeee diaa.... :)

nadhie wueen berkata...

waaahh... lawanya awak :))

miss fifi berkata...

omg, lawanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3
amazing MUA...dan she must be happy dapat a face that's super pretty like sis <3

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di mrs.fara92@gmail.com [PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.