Pilihan Citarasa Antarabangsa Pernah anda membeli perfume sebelum ini? Baik lelaki mahupun wanita, masalah yang sering dihadapi mer...



Pilihan Citarasa Antarabangsa



Pernah anda membeli perfume sebelum ini? Baik lelaki mahupun wanita, masalah yang sering dihadapi mereka ialah kesukaran memilih minyak wangi sesuai disebabkan kemunculan pelbagai jenis aroma di pasaran dalam perisa berbeza. Ditambah pula bentuk botol yang menawan sehingga menyebabkan pelanggan terkeliru mengenai wangian yang sesuai dengan personaliti dan bau badan mereka.


Jika dilihat di dalam pasaran terdapat pelbagai jenama dan jenis perfumes yang dikeluarkan, tapi tidak kesemua perfumes tersebut mempunyai aroma yang berpanjang. Laura Hana merupakan satu-satunya perfumes yang mempunyai aroma memikat hati malah botolnya yang exclusive sesuai juga dibuat hantaran untuk perkahwinan atau diberi hadiah untuk yang tersayang.





"WANGI SAMPAI KE PETANG!"


"Terpaksa usung botol berat2, sebab nak kerap sembur..tapi sejak guna LH, sembur sebelum pi kerja dah cukup untuk wangi sampai petang!"


Specialnya Perfumes Laura Hana ini,
 perfumes ni hanya ada 1 pilihan sahaja dan mempunyai kelebihan yang perfumes lain tidak ada iaitu aromanya sangat sesuai untuk semua wanita. So, tidak perlu pening kepala kerana Laura Hana adalah perfumes khas yang didambakan setiap wanita kerana aromanya yang lembut dan tahan lama sememangnya memikat hati.



Laura Hana adalah perfumes bentuk pati tanpa campuran alkohol atau air. Harumannya lebih tahan lama berbanding kebanyakan minyak wangi dipasaran. Anda hanya memerlukan setitik sahaja untuk kekal harum sepanjang hari.


KELEBIHAN PERFUMES LAURA HANA :

 Saiz 35 ml SENANG bawa kemana-mana.
 Molekul biru menyamankan memberi aura POSITIF
 Bau dicipta aroma yang menghilangkan MENGANTUK.
 Membangkitkan SENSASI kewanitaan.
 Wangian TAHAN lama, tak perlu sembur banyak.
 Menghilangkan MASALAH bau badan. wangian bertindakbalas dengan peluh anda.
 Bau wangian TIDAK menyerupai mana-mana wangian.
 Didatangkan kotak SWEET sesuai untuk hadiah & hantaran
 Membuatkan baju bertambah WANGI walaupun sudah dibasuh.
 HALAL. Boleh dibawa SOLAT.




Sesuai dengan citarasa fara yang unik


Tip memakai minyak wangi :

Bagi mengekalkan ketahanan aroma wangian yang dipakai, terdapat beberapa teknik yang boleh diamalkan. Sebaiknya letakkan minyak wangi pada nadi, pergelangan tangan, siku dan belakang telinga.  




HARGA PENGENALAN
RM60.00 - seunit
RM115.00 - 2 unit
RM170.00 - 3 unit

Harga Perfume : RM60.00



Kos Pos Laju

Semenanjung : RM 7.00
Sabah & Serawak : RM 9.00





PEMBELIAN BOLEH JUGA DIBUAT SECARA ONLINE MELALUI WEBSITE LAURA HANA

www.mylaurahana.com



HUBUNGI SEGERA untuk dapatkan Perfumes Exclusive ini!!



whatsapp/telegram/sms : + 60 12-602 2477

InstagramLAURA HANA





MAHAR - LADIES HAIR & BEAUTY SALON Assalamualaikum. hai!  Susah sangat nak jumpa kedai gunting rambut sebab kebany...


MAHAR - LADIES HAIR & BEAUTY SALON





Assalamualaikum. hai! 

Susah sangat nak jumpa kedai gunting rambut sebab kebanyakannya tidak menyediakan tempat, terutamanya bagi muslimah. Kadang kita yang muslimah ni terpaksa sorok dipenjuru kedai untuk berselindung daripada terlihat lelaki ketika nak potong rambut kan? haaa.. Sekarang tidak perlu bimbang lagi kerana MAHAR Ladies Hair & Beauty Salon merupakan satu-satunya kedai gunting rambut yang diKHASkan untuk WANITA sahaja!!


So, Kaum hawa tidak perlu tersorok-sorok lagi nak potong rambut. Anda bebas nak potong pelbagai style pon MAHAR Ladies Hair & Beauty Salon boleh buat untuk anda. Bukan boleh gunting rambut sahaja malah, MAHAR Ladies Hair & Beauty Salon juga turut menyediakan pelbagai treatment lain seperti relaxing,hair treatment, blow dan banyak lagi. Sangat mudah hanya dalam 1 tempat sahaja anda boleh dapat kesemuanya!!




Jangan lepaskan peluang untuk menikmati special promotion dari MAHAR Ladies Hair & Beauty Salon :


SPECIAL PROMOTION

 Rebonding/Relaxing : RM95
 Hair Wash, Cut & Blow : RM39
 Hair Treatment & Free Hair Cut : RM85
 MakeUp, Wedding & etc : RM100
 Rebonding/Relaxing+Treatment+Cut : RM170


Opening Hour
9.00am - 7.00pm
Tuesday - Sunday






Others Services

 Hair Cut Kids : RM15
 Hair Cut Adult : RM25
 Henna & Trim : RM125
 Hair SPA : RM95
 Scalp Detox/Hair Treatment


RM10 rebate for using our services more than RM60




Service Make Up Artist : 

Selain menyediakan treatment untuk rambut, Mahar Ladies Hair & Beauty Salon juga menyediakan khidmat Make Up. Pada anda yang mencari Make Up artist/MUA/Mak Andam untuk majlis hari special anda bolehlah guna khidmat dari Mahar ladies Hair & Beauty Salon. Kelas Make Up juga disediakan disini. 










Jom lihat antara hasil treatment dari MAHAR Ladies Hair & Beauty Salon : 


 .


Bagi anda yang ingin berkunjung ke sini bolehlah datang ke alamat yang tertera dibawah :


Alamat MAHAR Ladies Hair & Beauty Salon

MAHAR Ladies Hair & Beauty Salon AURORA SPA, Kedai 1 (NOB-1-01), Pangsapuri Perkhidmatan Suri Puteri,Jln Singa F 20/F, Seksyen 20,40300 Shah Alam, Selangor

 Instagram maharladiessalon_makeup
 Facebook : mazemdzin
 Page FB : Mahar Ladies Salon

 CALL : 012 2297 896



Orang shah alam dan klang jangan lepaskan peluang okay untuk dapatkan treatment terbaikkk di Mahar Ladies Hair & Beauty Salon!


Jualan Raya Meletop 2016 Tekan untuk lihat : http://www.nile.com.my/page.php?cd=111 Assalamualaikum. hai! seronok sangat bi...





Jualan Raya Meletop 2016


Tekan untuk lihat : http://www.nile.com.my/page.php?cd=111


Assalamualaikum. hai! seronok sangat bila dapat tahu Nile.com.my buat sale meletop kebabom sempena raya tahun ni. Fara memang selalu shopping dress dengan handbeg di Nile. Selain daripada murah, servis penghantaran dari Nile memang terbaik. Hari ini Fara order, esok barang dah sampai depan rumah. Sangat puas hati shopping di Nile. Kualiti barang dari Nile juga sangat bagus dan memuaskan. So, bila Nile ada buat free delivery sempena Raya ni fara tak lepaskan peluang shopping di Nile. Fara dah grab 3 helai dress taw sempena Raya. hehe.



Online shopping Malaysia iaitu www.nile.com.my nak bagi korang duit raya tau ! Diorang ada buat satu giveaway untuk para blogger dan hadiahnya wang tunai sehingga RM1000 ! Wow !!



Ini senarai hadiah untuk 6 orang pemenang :-


RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang





Jika diberi peluang untuk shopping sakan di Nile, fara teringin 5 barang ni sahaja. Tapi, kalau ikutkan nafsu nak je shopping sampai penuh almari dengan koleksi dari Nile. haha. Manalah tahu Nile nak sponsor fara dress long sleeve untuk stok setahun? cewahhhh! berangan gitu.



OK, jom lihat wishlist fara 5 barang dari nile :





JLM2016 Sales price: RM8.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only




JLM2016 Sales price: RM14.50
Date: 28/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only






JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only




JLM2016 Sales price: RM42.90
Date: 20/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only



JLM2016 Sales price: RM18.90
Date: 30/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only





Mudah kan ? Lepas dah siap, email terus kepada give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuk : Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016

Link blog :
Nama penuh :
No. Telefon :


Tarikh tutup : 30/06/2016 , 11.59 pm.

Result will be posted in at 4.30pm 04/07/2016.


Result boleh check >> DI SINI << .


Simple je barang yang fara suka untuk jualan raya meletop dari Nile. 2 barang workout tu nak bagi suami. hehe. Korang kalau nak shopping online fara sangat rekemen di Nile! terbaikkkk! 


Good Luck! ;)




Dikuasakan oleh Blogger.