Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

LAURA HANA - Perfumes Exclusive Memikat Hati



Pilihan Citarasa Antarabangsa



Pernah anda membeli perfume sebelum ini? Baik lelaki mahupun wanita, masalah yang sering dihadapi mereka ialah kesukaran memilih minyak wangi sesuai disebabkan kemunculan pelbagai jenis aroma di pasaran dalam perisa berbeza. Ditambah pula bentuk botol yang menawan sehingga menyebabkan pelanggan terkeliru mengenai wangian yang sesuai dengan personaliti dan bau badan mereka.


Jika dilihat di dalam pasaran terdapat pelbagai jenama dan jenis perfumes yang dikeluarkan, tapi tidak kesemua perfumes tersebut mempunyai aroma yang berpanjang. Laura Hana merupakan satu-satunya perfumes yang mempunyai aroma memikat hati malah botolnya yang exclusive sesuai juga dibuat hantaran untuk perkahwinan atau diberi hadiah untuk yang tersayang.





"WANGI SAMPAI KE PETANG!"


"Terpaksa usung botol berat2, sebab nak kerap sembur..tapi sejak guna LH, sembur sebelum pi kerja dah cukup untuk wangi sampai petang!"


Specialnya Perfumes Laura Hana ini,
 perfumes ni hanya ada 1 pilihan sahaja dan mempunyai kelebihan yang perfumes lain tidak ada iaitu aromanya sangat sesuai untuk semua wanita. So, tidak perlu pening kepala kerana Laura Hana adalah perfumes khas yang didambakan setiap wanita kerana aromanya yang lembut dan tahan lama sememangnya memikat hati.



Laura Hana adalah perfumes bentuk pati tanpa campuran alkohol atau air. Harumannya lebih tahan lama berbanding kebanyakan minyak wangi dipasaran. Anda hanya memerlukan setitik sahaja untuk kekal harum sepanjang hari.


KELEBIHAN PERFUMES LAURA HANA :

 Saiz 35 ml SENANG bawa kemana-mana.
 Molekul biru menyamankan memberi aura POSITIF
 Bau dicipta aroma yang menghilangkan MENGANTUK.
 Membangkitkan SENSASI kewanitaan.
 Wangian TAHAN lama, tak perlu sembur banyak.
 Menghilangkan MASALAH bau badan. wangian bertindakbalas dengan peluh anda.
 Bau wangian TIDAK menyerupai mana-mana wangian.
 Didatangkan kotak SWEET sesuai untuk hadiah & hantaran
 Membuatkan baju bertambah WANGI walaupun sudah dibasuh.
 HALAL. Boleh dibawa SOLAT.




Sesuai dengan citarasa fara yang unik


Tip memakai minyak wangi :

Bagi mengekalkan ketahanan aroma wangian yang dipakai, terdapat beberapa teknik yang boleh diamalkan. Sebaiknya letakkan minyak wangi pada nadi, pergelangan tangan, siku dan belakang telinga.  




HARGA PENGENALAN
RM60.00 - seunit
RM115.00 - 2 unit
RM170.00 - 3 unit

Harga Perfume : RM60.00



Kos Pos Laju

Semenanjung : RM 7.00
Sabah & Serawak : RM 9.00





PEMBELIAN BOLEH JUGA DIBUAT SECARA ONLINE MELALUI WEBSITE LAURA HANA

www.mylaurahana.com



HUBUNGI SEGERA untuk dapatkan Perfumes Exclusive ini!!



whatsapp/telegram/sms : + 60 12-602 2477

InstagramLAURA HANA





MAHAR - Kedai Gunting Rambut KHAS untuk WANITA


MAHAR - LADIES HAIR & BEAUTY SALON





Assalamualaikum. hai! 

Susah sangat nak jumpa kedai gunting rambut sebab kebanyakannya tidak menyediakan tempat, terutamanya bagi muslimah. Kadang kita yang muslimah ni terpaksa sorok dipenjuru kedai untuk berselindung daripada terlihat lelaki ketika nak potong rambut kan? haaa.. Sekarang tidak perlu bimbang lagi kerana MAHAR Ladies Hair & Beauty Salon merupakan satu-satunya kedai gunting rambut yang diKHASkan untuk WANITA sahaja!!


So, Kaum hawa tidak perlu tersorok-sorok lagi nak potong rambut. Anda bebas nak potong pelbagai style pon MAHAR Ladies Hair & Beauty Salon boleh buat untuk anda. Bukan boleh gunting rambut sahaja malah, MAHAR Ladies Hair & Beauty Salon juga turut menyediakan pelbagai treatment lain seperti relaxing,hair treatment, blow dan banyak lagi. Sangat mudah hanya dalam 1 tempat sahaja anda boleh dapat kesemuanya!!




Jangan lepaskan peluang untuk menikmati special promotion dari MAHAR Ladies Hair & Beauty Salon :


SPECIAL PROMOTION

 Rebonding/Relaxing : RM95
 Hair Wash, Cut & Blow : RM39
 Hair Treatment & Free Hair Cut : RM85
 MakeUp, Wedding & etc : RM100
 Rebonding/Relaxing+Treatment+Cut : RM170


Opening Hour
9.00am - 7.00pm
Tuesday - Sunday






Others Services

 Hair Cut Kids : RM15
 Hair Cut Adult : RM25
 Henna & Trim : RM125
 Hair SPA : RM95
 Scalp Detox/Hair Treatment


RM10 rebate for using our services more than RM60




Service Make Up Artist : 

Selain menyediakan treatment untuk rambut, Mahar Ladies Hair & Beauty Salon juga menyediakan khidmat Make Up. Pada anda yang mencari Make Up artist/MUA/Mak Andam untuk majlis hari special anda bolehlah guna khidmat dari Mahar ladies Hair & Beauty Salon. Kelas Make Up juga disediakan disini. 










Jom lihat antara hasil treatment dari MAHAR Ladies Hair & Beauty Salon : 


 .


Bagi anda yang ingin berkunjung ke sini bolehlah datang ke alamat yang tertera dibawah :


Alamat MAHAR Ladies Hair & Beauty Salon

MAHAR Ladies Hair & Beauty Salon AURORA SPA, Kedai 1 (NOB-1-01), Pangsapuri Perkhidmatan Suri Puteri,Jln Singa F 20/F, Seksyen 20,40300 Shah Alam, Selangor

 Instagram maharladiessalon_makeup
 Facebook : mazemdzin
 Page FB : Mahar Ladies Salon

 CALL : 012 2297 896



Orang shah alam dan klang jangan lepaskan peluang okay untuk dapatkan treatment terbaikkk di Mahar Ladies Hair & Beauty Salon!


Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016





Jualan Raya Meletop 2016


Tekan untuk lihat : http://www.nile.com.my/page.php?cd=111


Assalamualaikum. hai! seronok sangat bila dapat tahu Nile.com.my buat sale meletop kebabom sempena raya tahun ni. Fara memang selalu shopping dress dengan handbeg di Nile. Selain daripada murah, servis penghantaran dari Nile memang terbaik. Hari ini Fara order, esok barang dah sampai depan rumah. Sangat puas hati shopping di Nile. Kualiti barang dari Nile juga sangat bagus dan memuaskan. So, bila Nile ada buat free delivery sempena Raya ni fara tak lepaskan peluang shopping di Nile. Fara dah grab 3 helai dress taw sempena Raya. hehe.



Online shopping Malaysia iaitu www.nile.com.my nak bagi korang duit raya tau ! Diorang ada buat satu giveaway untuk para blogger dan hadiahnya wang tunai sehingga RM1000 ! Wow !!



Ini senarai hadiah untuk 6 orang pemenang :-


RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang





Jika diberi peluang untuk shopping sakan di Nile, fara teringin 5 barang ni sahaja. Tapi, kalau ikutkan nafsu nak je shopping sampai penuh almari dengan koleksi dari Nile. haha. Manalah tahu Nile nak sponsor fara dress long sleeve untuk stok setahun? cewahhhh! berangan gitu.



OK, jom lihat wishlist fara 5 barang dari nile :





JLM2016 Sales price: RM8.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only




JLM2016 Sales price: RM14.50
Date: 28/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only






JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only




JLM2016 Sales price: RM42.90
Date: 20/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only



JLM2016 Sales price: RM18.90
Date: 30/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only





Mudah kan ? Lepas dah siap, email terus kepada give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuk : Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016

Link blog :
Nama penuh :
No. Telefon :


Tarikh tutup : 30/06/2016 , 11.59 pm.

Result will be posted in at 4.30pm 04/07/2016.


Result boleh check >> DI SINI << .


Simple je barang yang fara suka untuk jualan raya meletop dari Nile. 2 barang workout tu nak bagi suami. hehe. Korang kalau nak shopping online fara sangat rekemen di Nile! terbaikkkk! 


Good Luck! ;)




Senarai Sample PERCUMA Susu, Diapers, Tuala Wanita, Kecantikkan dan Pelbagai Lagi

Assalamualaikum.. hi

Kebiasaannya, kalau ingin mencuba produk baru, sebagai pengguna akan meminta sampel percubaan produk tersebut bukan?

Jika anda tidak tahu bagaimana untuk dapatkan sample tersebut jangan risau. Hanya klik link dibawah kemudian daftarkan serba sedikit butiran diri termasuk alamat penghantaran untuk menerima sample tersebut.

Antara sample yang boleh anda dapat secara percuma seperti susu anak, diapers, tuala wanita wanita, sample produk kecantikkan dan banyak lagi.



Antara FREE sample barangan : 


SUSU/CEREAL

1. Anmum free sample
http://www.anmum.com.my/request-for-sample/

2. Friso Gold free sample
https://www.frisogold.com.my/en/get-a-free-sample

3. Wyeth Nutition free sample
https://www.wyethnutrition.com.my/en/products/free-samples

4. Enfagrow free sample
http://www.enfagrow.com.my/get-your-free-sample-now-my

5. Dutch Lady Nutri plan free sample
http://en.smartmoments.com.my/public/product/sample_page

6. Dumex Mamil free sample
http://www.mamil.com.my/try-it-for-free

7. Dugro Soy free sample
http://www.dugro.com.my/dapatkansampel/

8. Karihome free sample (yang ni kena call yea)
http://www.karihome.com.my/sample-request/

9. Sample anlene
 https://www.anlene.com.my/claim-sample-registration...claim-sample-registration

10. Mom & Me
https://www.startwell.nestle.com.my/ms/sampel-percuma-mom-mer-350g

11. Susu kambing syamil
http://www.susukambingsyamil.com/index.php/sampel-percuma

12. susu kambing Suffy Malaysia
http://www.suffy.com.my/sampelsususuffy/

13. Nestle bijirin bayi carelac
https://www.startwell.nestle.com.my/ms/brand/cerelac?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=gif2

14. Nankid
https://www.startwell.nestle.com.my/free-sample-nankidr-optipror-3-150g?utm_source=Facebook&utm_content=Social%5E%5B20170120-0225%5DPPA_NewLook%5E%5B20170120-0225%5DPPA&utm_campaign=Nankid_Architect#

15. Lactokid
https://www.startwell.nestle.com.my/free-sample-now-lactokidtm-1-3-150g

16. Lazz Susu Kambing
http://Lazzsusukambing.com

17. susu kambing i-sunnah
https://www.i-sunnah.com/susu-sample/

18. susu kambing wildan
http://susuwildan.com/

19. susu kambing labana
wasap Dan taip sawanah memang wow 👉 http://susukambinglabana.wasap.my/60192886246

kopi/makanan

1. kopi ah huat
http://www.ahhuat.com/ahhuat-coco/index.php

DIAPERS


1. Whoopee free
 sample (yang ni kena email whoopee@peoplengrit.com )

2. Huggies free sample
https://www.huggies.com.my/try-a-sample

3. Drypers free sample
https://www.drypers.com.my/drypers-sample-request/

4. Diapex free sample
http://www.ntpm.com.my/sampleRequest.html

5. Mamypoko free sample
http://www.mamypoko.com/my/en/sample_request/index.html

6. Kao Merries free sample
https://sampleform.kao.com/form/33101-14

7.  Fitti Malaysia
http://fitti.com.my/sample/

8.  TENA
http://www.tena.com.my/english/looking-after-loved-ones/product-pavilion/free-sample/?teasercmp=lalo:looking-after-loved-ones:Test-Image-Tout

9. certainty
http://certainty.com.my/?page=free-sample

10. Pet Pet
http://www.petpet.com.my/sample-request.html

11.GENKI

👉 Send your email at : genkiconsumercare@ojiasiahp.com

WITH

Subject : REQUEST FREE SAMPLE

Compose email :

NAME :
BABY'S GENDER :
CURRENT DIAPER SIZE :
MAILING ADDRESS :
CONTACT NUMBER :
CURRENT BRAND USED:

SAMPLE BEAUTY 

1. LANEIGE
http://laneigecampaign.com.my/goodmorningskin#get-sample

2. Shiseido
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154880781925000&id=345880994999

3. sf beauty
https://www.sfbeautyskin.com/m/

4. Sulwhasoo
http://www.sulwhasoomalaysia.com/firstcare/

5. Physiogel
https://my.freeinmyskin.com/Sample.aspx

6. DEWAMOR
https://dewamor.com.my/free/

7. New York skin
http://www.newyorkskins.com.my/redeem/

8. mask MegRhythm MY
http://web.kao.com/my/megrhythm/sample-request.html#

9. SHISEIDO
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154805999615000&id=345880994999

10. Carrie junior
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfdEO824n5QGZBhWZpdIEfxqVRIYMsnCmwaJTOl-SxxcnJMrQ/viewform?c=0&w=1

11.TESTER #magicblue..
Bolh whtsapp http://www.wasap.my/60145114769

bg detail
name
alamat
no fon

12. Clear Men
https://secure.clearparis.my/sampling

13. POLIDENT
https://www.mydenturecare.com/ms-my/free-sample/

14. Contact lens
https://www.acuvue.com.my/facebook/etrial

15.  Lancome
http://www.lancome.com.my/whats-new/la-vie-est-belle-sampling/

16. Lactacy teens
http://www.lactacydteens.com.my/home#tips

17. Biotherm
http://m.biotherm.com.my/whats-new/life-plankton-essence-8-days-sampling/#trynow

18. Kerastase
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLSU2XnBAHM-RQynJlaLGvd15ppI3pdisiJ5soKqar_27Wkg/viewform?c=0&w=1

19. Loreal Paris
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1222370851167402&id=125228040881694

20. Nutox
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexuNroPK6H5r6bNPL-4Kt5zcSDTDvGfWTLXCy_s_YB5eOVgQ/viewform?c=0&w=1

21. Kose
http://uvsolution.kose.com.my/

22. Botanics
http://www.mentholatum.com.my/botanics/sampling/

23. Biotherm
http://m.biotherm.com.my/whats-new/new-life-plankton-mask/trial.php

24. Lancome
http://www.lancome.com.my/whats-new/advanced-genifique-sampling/

SAMPLE BARANG LAIN

1. Barangan hp seperti botol air & towel
http://hpojproclub.my/ojclub/index.php?route=account%2Fregister

2. GSC wayang
hai Korg...nk tiket wayg free time besday Korg x...first Korg kne sign up dkt lmn web gsc sbg member.

lepas tu, Korg blh download Dan print  form gsc utk claim tiket wayg dkt kaunter tiket...jgn lupa isi form yg Korg download uh ok..

1)  http://www.gsc.com.my/

2) http://gsc.com.my/html/MemberReward/bday_coupon.aspx

3. MilkADeal
https://www.milkadeal.com/r/GB6K20

first register dpt rm5.00

Register sini Sape yg slalu beli brg Lazada Zalora Dan lain2....Nnti dpt duit Dr brg yg kite beli...Sikit2 lama2 JD bukit

4. Whiskas Malaysia
http://whiskaspercuma.com.my/register

 BARANG PERIBADI WANITA

1. Kotex Malaysia
https://www.kotex.com.my/get-a-sample.aspx

2. Libresse
http://www.libresse.com.my/our-products/order-samples/

3. Laurier
http://web.kao.com/my/laurier/try_laurier.html

4. intimate
http://www.myintimate.com.my/eClubJoin.php


EVE Fiber - Produk Buang Toksin Dalam Badan


Apa itu E.V.E FIBER ?


EVE FIBER secara ringkasnya membantu MEMBUANG TOXIN kotor dalam badan, MEMBAKAR LEMAK tepu dengan lebih pantas, MENAMBAH TENAGA ( buat kita sentiasa rasa kenyang ) dan MENCANTIKKAN KULIT .


Tanda-tanda badan penuh TOKSIN! AWAS!

 Orang yang ada toksin berlebihan dalam badan akan berasa letih tanpa sebarang sebab, susah bangun tidur dan bahagian keliling mata gelap.

 Bahagian-bahagian tertentu di permukaan kulit seperti di bahagian bawah lengah, celah paha dan sebagainya juga akan kelihatan gelap daripada warna asal kulit.

 “Banyak angin, alahan, inflamasi pada sendi, sinus, kehadiran kulit oren, masalah jerawat dan banyak lagi. Semua ini adalah tanda-tanda bahawa tubuh perlu menjalani proses nyah toksin bagi membersihkan ruang yang tersumbat.


Anda Perlukan E.V.E FIBER kerana?


E.V.E Fiber umpama "Agen  Pencuci" yang ‘Mengikis’ dinding usus yang terlekat dengan sisa buangan yang tidak pernah dibuang dalam tempoh yang sepatutnya.”

jika anda mempunyai masalah seperti diatas, disarankan mendetox diri menggunakan E.V.E Fiber bagi menyahkan segala kekotaran pada badan.


"KULIT KUSAM!! PERUT BUNCIT!!! SEMBELIT!!! SAKIT KEPALA!! JERAWAT!!! ANGIN!!! 

Semua ini adalah tanda-tanda bahawa tubuh perlu menjalani proses nyah toksin bagi membersihkan ruang yang tersumbat. “EF umpama ‘agen’ pencuci yang ‘mengikis’ dinding usus yang terlekat dengan sisa buangan yang tidak pernah dibuang dalam tempoh yang sepatutnya.” TAK perlu risau, pening kepala & susah hati sebab EVE sudah pun DISEDIAKAN di dalam sachet2 kecik.




EVE FIBER ini telah pun dapat kelulusan daripada KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM). 



Keistimewaan EVE fiber pada tubuh : 

 Minuman diet serat Eve Fiber ialah minuman serat paling tinggi dan minuman serat kesihatan terbaik.
 Membersihkan pengumpulan toksik dan logam berat dalam tubuh.
 Menjana lebih tenaga dan menjadikan kesihatan lebih baik.
 Mengawal tahap gula dalam darah
 Mengurangkan kolesterol
 Meningkatkan penghadaman serta metabolisme
 Mengurangkan kembung perut dan gas serta mempertingkatkan pengurangan berat badan
 Membasmi parasit,cacing dan telur-telurnya
 Meningkatkan keupayaan tubuh untuk menyerap nutrisi dari makanan
 Mengurangkan kesakitan dan membina sistem imunisasi yang kuat
 Meredakan masalah sembelit dan mengelakkan buasir



Bahan E.V.E FIBER



Kebaikan E.V.E Fiber pada tubuh :

 Membersihkan pengumpulan toksik dan logam berat untuk lebih tenaga dan kesihatan yang lebih baik.
 Meningkatkan penghadaman serta metabolisma, mengurangkan kembung dan gas.
 Mempertingkatkan pengurangan berat badan.
 Membersihkan parasit, cacing dan telur-telurnya.
 Membina sistem imunasi yang kuat.
 Meningkatkan keupayaan badan untuk menyerap nutrisi dari makanan.




Cara Pengambilan: 

Campurkan 1 paket Eve Fibre ke dalam 200ml air sejuk/biasa, Goncang menggunakan shaker dan minum. Di cadangkan minum waktu pagi atau malam (dalam keadaan perut kosong)



Tips :
minum sekurang-kurangnya 3liter – 4liter air sehari
elakkan makan malam (selepas pukul 7pm)


1 Kotak E.V.E Fiber ada 15paket X 10g






Beli Sekarang!!!follow instagram : @eve_fiber whatssap  013-2511810

SLIMMEWHITE - Kombinasi Kurus dan Putih dalam 1 botol sahaja



SW SLIMMEWHITE - DUAL EFFECT WEIGHT LOSS AND WHITENING TECHNOLOGY

Apa Itu SLIMMEWHITE?

👉SLIMMEWHITE adalah produk istimewa untuk membantu anda dapatkan kulit yang cerah berseri dan badan yang kurus ideal.
👉SLIMMEWHITE dirumus khas daripada 9 jenis herba + ejen pemutih dan tumbuhan berkesan untuk menurunkan berat dan mencerahkan kulit seawal 3 hari.
👉SLIMMEWHITE dihasilkan dalam bentuk jus. Mudah diminum di mana sahaja tanpa perlu bancuh.
👉SLIMMEWHITE sangat selamat di gunakan dan standard penyulingan yang diluluskan oleh KKM.




Apa Keunikan SLIMMEWHITE?


 đź’—SLIMMEWHITE merupakan satu-satunya produk yang menggabungkan teknologi formula untuk putih dan kurus dalam masa yang sama di Asia.
 đź’—SLIMMEWHITE sesuai untuk semua peringkat. Anggap sahaja macam minuman biasa. Bukan ubat. Rasanya sangat sedap.
 đź’—SLIMMEWHITE sangat mudah digunakan. Minum sahaja tanpa perlu bancuhan. Bawa sahaja ke mana-mana.
 đź’—SLIMMEWHITE juga sangat sesuai untuk lelaki & perempuan..
Lagi UNIK, tiada kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SLIMMEWHITE.
đź’— SLIMMEWHITE dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya.



10 Bahan Utama Dalam SLIMMEWHITE?

đź’™Garcinia Cambogia- Herba terbaik menghalang lemak
đź’™ Gymnema Sylvestre- Menahan rasa lapar dengan konsisten.
đź’™Flaxseed- Pembakar lemak & Menyihatkan kulit dan rambut
đź’™White Kidney Bean- Kaya dengan fiber dan memberi tenaga.
đź’™Stevia- Kawal diabetes dan pemanis semulajadi yang tidak mengandungi kalori.
đź’™Green Tea- Meningkatkan proses pembakaran lemak.
đź’™ Guarana- Membantu mengurangkan berat badan.
đź’™Aloe Vera- Mencerah dan merawat masalah kulit.
đź’™Gingko Biloba- Bertindak sebagai antioksidan.
đź’™Glutathione- Agen pemutih kulit.


Cara Pengambilan SLIMMEWHITE

Hanya 2 langkah mudah.

1. Minum 5 ml sebelum sarapan dan sebelum makan malam.
2. Ulang setiap hari.


Kenapa Pilih SlimmeWhite?

👉6x membakar lemak, membuang toksin & racun di dalam badan
👉4x detox
👉Berkesan untuk menyekat gula & karbohidrat
👉Mengawal nafsu makan, sentiasa kenyang & bertenaga
👉Memutihkan & melembapkan kulit
👉Merawat kulit dari jerawat, parut, kedutan & luka
👉Meningkatkan imunisasi badan
👉Melancarkan peredaran darah
👉Tiada cirit birit, sembelit atau kesan yang tidak menyenangkan
👉 Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali perut, lengan, pinggul dan bawah dagu
👉Tak perlu diet ketat
👉Tak perlu bersenam
👉Tak perlu bancuh, hanya minum begitu sahaja & rasa yg sangat sedap !
 Disamping itu, SlimmeWhite dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya seperti ; jantung, asma/ pernafasan, kanser payudara/ prostat, parkinson, saraf/ gaot, masalah keputihan, ekzema, masalah cacing, buasir, diabetis, darah tinggi, tulang/ osteoporosis, kidney stone, batuk, strok & kerosakan gigi
👉 Sesuai utk lelaki & perempuan
👉Tiada kesan kembali gemuk selepas stop SW


Tidak sesuai bagi golongan :

 Wanita mengandung, berpantang & menyusukan anak
 Berumur kurang dari 18tahun & melebihi 65 tahun
 Pesakit jantung & diabetes
 Gastrik teruk
 Migrain

Sebotol 250ml untuk sebulan penggunaan
Anda akan dapat rasai perbezaan seawal 3 hari !!!



Beli Sekarang!!!
Whatsapp/Call  NURUL : 016 202 4755




Berjuta Testimoni berjaya dengan SlimmeWhite :















Beli Sekarang!!!Whatsapp/Call  NURUL : 016 202 4755