Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016





Jualan Raya Meletop 2016


Tekan untuk lihat : http://www.nile.com.my/page.php?cd=111


Assalamualaikum. hai! seronok sangat bila dapat tahu Nile.com.my buat sale meletop kebabom sempena raya tahun ni. Fara memang selalu shopping dress dengan handbeg di Nile. Selain daripada murah, servis penghantaran dari Nile memang terbaik. Hari ini Fara order, esok barang dah sampai depan rumah. Sangat puas hati shopping di Nile. Kualiti barang dari Nile juga sangat bagus dan memuaskan. So, bila Nile ada buat free delivery sempena Raya ni fara tak lepaskan peluang shopping di Nile. Fara dah grab 3 helai dress taw sempena Raya. hehe.



Online shopping Malaysia iaitu www.nile.com.my nak bagi korang duit raya tau ! Diorang ada buat satu giveaway untuk para blogger dan hadiahnya wang tunai sehingga RM1000 ! Wow !!



Ini senarai hadiah untuk 6 orang pemenang :-


RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang





Jika diberi peluang untuk shopping sakan di Nile, fara teringin 5 barang ni sahaja. Tapi, kalau ikutkan nafsu nak je shopping sampai penuh almari dengan koleksi dari Nile. haha. Manalah tahu Nile nak sponsor fara dress long sleeve untuk stok setahun? cewahhhh! berangan gitu.



OK, jom lihat wishlist fara 5 barang dari nile :





JLM2016 Sales price: RM8.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only




JLM2016 Sales price: RM14.50
Date: 28/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only






JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only




JLM2016 Sales price: RM42.90
Date: 20/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only



JLM2016 Sales price: RM18.90
Date: 30/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only





Mudah kan ? Lepas dah siap, email terus kepada give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuk : Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016

Link blog :
Nama penuh :
No. Telefon :


Tarikh tutup : 30/06/2016 , 11.59 pm.

Result will be posted in at 4.30pm 04/07/2016.


Result boleh check >> DI SINI << .


Simple je barang yang fara suka untuk jualan raya meletop dari Nile. 2 barang workout tu nak bagi suami. hehe. Korang kalau nak shopping online fara sangat rekemen di Nile! terbaikkkk! 


Good Luck! ;)




1 ulasan:

Ayu Barbydol berkata...

saya join...

http://ayubarbydol.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html