Ieha Arshad Merupakan fesyen impian setiap insan yang ingin mempraktikkan kebaikan dalam hidup mereka dan menyebarkan kepada masyar...

Instant Shawl Couple (Ibu+Anak)

/
0 Comments
Ieha ArshadMerupakan fesyen impian setiap insan yang ingin mempraktikkan kebaikan dalam hidup mereka dan menyebarkan kepada masyarakat dan dunia.
Sesuai dengan fitrah semula jadi yang sukakan kebaikan, cintakan kebaikan, ingin melakukan dan meyebarkan kebaikan, maka kami rasa bertanggungjawab untuk membantu memberikan anda medium mudah menyediakan tempat untuk anda mengorak langkah menjadi insan yang baik dan lebih baik.
Mulakan dengan cara yang mudah.
Bagaimana?
Biarkan Ieha Arshad menyediakan anda fesyen pemakaian sopan dan menutup aurat.
Sesuai dengan cita-cita dan hasrat kami untuk 'berdakwah secara santai', kami ketengahkan fesyen-fesyen yang membolehkan anda yakin kelihatan cantik,segak,sopan dan dalam masa yang sama anda kelihatan seperti insan yang memiliki keperabadian yang hebat. InsyaAllah
Ieha Arshad menjadikan anda sebagai model bergerak kami untuk sebarkan kebaikan ke seluruh dunia.
Yakin lah, kita adalah insan yang terbaik untuk menyampaikan kebaikan.

-berdakwahlah secara santai-
ihar arshadBegitulah yang ditekankan oleh Owner tudung Ieha Arshad dalam perniagaan tudungnya yang senang dipakai disamping memastikan rekaan tudung sentiasa sopan dan menutup aurat. Bila zaman dah super moden tudung dari Ieha Arshad tidak pernah mengecewakan pelanggan kerana fesyen-fesyen tudung yang dikeluarkan sentiasa 'up to date' dan memenuhi kehendak serta citarasa pengguna.

Specialnya tudung dari Ieha Arshad ni, ianya sangat mudah dipakai hanya perlu sarung dan siap! Material kainnya yang tidak perlu digosok sangat mudah dibawa kemana sahaja dan sesuai bagi mereka yang suka travel.

Bagi mereka yang suka sedondon dengan anak juga boleh dapatkan tudung dari Ieha Arshad. Jom lihat antara koleksi tudung sedondon ibu dan anak :

Selain koleksi sedondon ibu dan anak, Kalau nak beli secara single pon boleh. Jom lihat antara koleksi tudung instant Ieha Arshad :Earphone atau stethoscope dapat diselitkan ke telinga anda dalam tudung Koleksi Kuntum oleh iehaarshad ini juga ye. Tidak perlu selak sana sini untuk masukkan earphone atau stethoscope kedalam tudung bila pakai tudung instant shawl kuntum ni, anda hanya perlu selak sedikit sahaja dibahagian luar tudung. Contoh boleh lihat di bawah :

Semudah ABC sahaja bila mengenakan instant shawl kuntum dari Ieha Arshad ni kan. Sangat menepati dan memudahkan citarasa pengguna. Oh ye, awning tudung kesemuanya sangat lembut dan mudah dibentuk. Fara sendiri dah pakai dan berani recommend pada semua peminat instant shawl bolehlah dapatkan tudung dari Ieha Arshad ni sekarang.Sebarang Pembelian Atau pertanyaan boleh hubungi :


Ieha Arshad : 012 305 9414
FB Page : Ieha Arshad


You may also like

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.