Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

ARISA HAIR GAIN - Serum penjagaan rambut


Assalamualaikum...
Tidak kira rambut anda jenis yang lurus, ikal atau kerinting semuanya mempunyai kelebihan tersendiri. Rambut lurus mudah dirapi, jenis ikal pula tampak seksi dan menawan. Manakala si rambut kerinting sering dikatakan unik, dan penampilan mereka mencuri tumpuan ramai. Namun ianya perlukan penjagaan rapi agar ia kekal sihat dan bersinar

Anda inginkan rambut yang sihat dan cantik atau anda ingin merawat sebarang masalah rambut yang sedang dihadapi, anda tidak perlu menghabiskan wang yang banyak dengan membuat rawatan di salun-salun rambut yang eksklusif. 

Kini, Arisa Hair Gain mampu menyihatkan kembali rambut anda supaya lebih bersinar malah dapat merawat juga rambut yang bermasalah.
Mungkin ada dikalangan kita yang mempunyai masalah rambut nipis, rambut berlopong di sesetangah bahagian kepala, rambut tidak bermaya dan sebagainya bukan? Masalah ini sering mengganggu malah menjadikan anda kurang berkeyakinan untuk berjumpa dengan orang ramai.

Usah khuatir lagi kerana Arisa Hair Gain sememangnya produk khas yang direka untuk mengembalikan kembali rambut anda agar tampak lebih sihat, lebat dan bersinar. Produk ini telah mendapat kepercayaan orang ramai dengan keberkesanannya yang mampu baikpulih rambut anda.


KELEBIHAN PRODUK :

👉formulasi daripada Kanada membantu folikel rambut untuk tumbuh semula.
👉Kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia. Selamat digunakan.
👉Campuran tonik dan serum yang gabungan untuk meningkatkan penghasilan rambut.
👉Membantu menyihatkan rambut
👉Membantu melebatkan kembali rambut nipis
👉Menguatkan rambut agar tampak sihat dan bersinar
👉Mudah dan cepat. Spray saja kemudian urut kulit kepala. Urutan penting kerana mempercepatkan penyerapan nutrien.
👉Tidak melekat di kepala dan cepat menyerap.
👉Serta, 100% penghasilan daripada organik SEPERTI Olive, bahan utama Canadian Organic Pea Sprout.

ARISA HAIR GAIN ini di formula khas untuk rambut kembali kekal, kuat serta tumbuh semula.Cara Penggunaan Arisa Hair Gain :
Ingredients :

Aqua, Propylene, Cetrimonium Chloride, Cyclopentasiloxane, Hypro-lyzed keratin, Glycerin, Dimethicone, Pisum Sativum (pea), Sprout Extract, Olive leaf extract, Lawsonia, Inermis, Henna Leaf extract, Phenoxyethanol, fragrance

Kenapa ARISA HAIR GAIN ada OLIVE LEAF iaitu Daun Zaitun? Kerana ia adalah ANTIOKSIDAN yang berfungsi menjaga rambut daripada rosak.

Apabila rambut rosak, perkara buruk akan terjadi seperti kehilangan rambut yang serius.
Ramai tak tahu yang ARISA HAIR GAIN ni mempunyai daun inai yang difomulasikan untuk optimumkan proses penumbuhan rambut anda.

Khasiat serta kebaikan Daun Inai ini:
 Lindungi rambut dari sinaran matahari
 Kuatkan akar rambut
 Hilangkan uban
 Melembapkan serta rambut bercahaya
 Meningkatkan pertumbuhan rambutTestimoni :
HARGA : RM 150 
PERCUMA VOUCHER AEON JUSCO RM30
Hubungi : 018-274 8988


Untuk Maklumat Lanjut Sila Layari :
1 ulasan:

Nur Misnan berkata...

wow.. nampaknya serum ni bagus dicuba. lagi2 bila umur dah makin meningkat usia.. tapi kak no suka simpan uban. penyelamat masa di akhirat nanti.. hehehe