Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Air laut biru di Crystal bay Melaka



Assalamualaikum... Hi! 

Jika datang ke Melaka jangan lupa singgah sebentar di crystal bay melaka yang terletak di Alai. Airnya yang biru sangat menenangkan hati sesuai jika ingin melapangkan fikiran yang kusut.

Disekitar crystal bay jugalah terletaknya medan ikan bakar yang paling popular dimelaka. Fara lupa nak amik gambar kedainya. Hehe. 



Kawasan laut di crystal bay ni tiada kawasan untuk bermandi mungkin sebab faktor air pasang besar yang selalu terjadi disini agak bahaya untuk bermain air. Masa fara tengok air di tepi ni memang dalam. Tidak mustahillah kawasan ini hanya dijadikan sebagai tempat untuk memancing atau beridah ringan je.



Air laut yang sangat cantik tapi sayang tidak sesuai untuk bermandian. Hanya mampu lihat je dari tepi sini. 



Disebabkan tiada kawasan untuk bermain air di cystal bay, suami bawak ke pengkalan balak sebagai ganti. This little girl excited dapat mandi laut! 





2 ulasan:

Normi Nieza berkata...

cantik model..:)

Liyana Anuar berkata...

jauh jugak dari alai ke pengkalan balak kan? huhu

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di mrs.fara92@gmail.com [PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.