Assamualaikum... Hi! Cantik kan bantal handmade untuk Aimi ni? It's a gift from auntie eymasu. Bertuah si Aimi ni selalu dapat...

Eymasuworldcraft - bantal cute handmade dan pelbagai lagi

/
1 Comments



Assamualaikum... Hi!

Cantik kan bantal handmade untuk Aimi ni? It's a gift from auntie eymasu. Bertuah si Aimi ni selalu dapat gift dari kawan-kawan Fara. Mommy die yang blogging die yang banyak dapat barang! Haha


Icon yang ada pada bantal ni semua timbul dan Fara tak risau pon kalau Aimi nak tanggalkan sebab icon tersebut kesemuanya digam dengan kuat. Fara try nak cabut pon susah! 

Kalau nak tempah dan customize sendiri pon boleh. Bagi details yang korang nak nanti eymasu tolong buatkan. Sebelum tempahan dipos, eymasu akan bagi korang tengok lagi sekali untuk check sama ada tempahan tersebut mengikut citarasa korang atau tidak. Boleh bawak berbincang ye. 


Antara craft lain yang eymasu buat seperti gelang tangan, charm, keychain, kotak tisu, rak benang dan pelbagai lagi.



Yang ni juga gelang tangan tempah khas dari eymasu. Fara just tunjuk contoh dan eymasu akan buatkan seperti yang fara minta. 

Untuk melihat hasil kerja eymasu atau sebarang tempahan boleh Klik link dibawah : 

Eymasu FB 








You may also like

1 ulasan:

Uncle Zuan berkata...

wahhh comelnya :D

Dikuasakan oleh Blogger.