Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Eymasuworldcraft - bantal cute handmade dan pelbagai lagi




Assamualaikum... Hi!

Cantik kan bantal handmade untuk Aimi ni? It's a gift from auntie eymasu. Bertuah si Aimi ni selalu dapat gift dari kawan-kawan Fara. Mommy die yang blogging die yang banyak dapat barang! Haha


Icon yang ada pada bantal ni semua timbul dan Fara tak risau pon kalau Aimi nak tanggalkan sebab icon tersebut kesemuanya digam dengan kuat. Fara try nak cabut pon susah! 

Kalau nak tempah dan customize sendiri pon boleh. Bagi details yang korang nak nanti eymasu tolong buatkan. Sebelum tempahan dipos, eymasu akan bagi korang tengok lagi sekali untuk check sama ada tempahan tersebut mengikut citarasa korang atau tidak. Boleh bawak berbincang ye. 


Antara craft lain yang eymasu buat seperti gelang tangan, charm, keychain, kotak tisu, rak benang dan pelbagai lagi.



Yang ni juga gelang tangan tempah khas dari eymasu. Fara just tunjuk contoh dan eymasu akan buatkan seperti yang fara minta. 

Untuk melihat hasil kerja eymasu atau sebarang tempahan boleh Klik link dibawah : 

Eymasu FB 






1 ulasan:

Uncle Zuan berkata...

wahhh comelnya :D

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di mrs.fara92@gmail.com [PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.