Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Kitchen set - Set mainan dapur untuk simanja



Assalamualaikum... Hiii!

Nampak tak betapa excited dan berlagaknya muka aimi dapat parcel besar macam ni.  Gift from someone ye. Mak dia dah malas nak belikan pape. Hehe.



Tadaa!! Kitchen set yang aimi idam-idamkan akhirnya dapat juga dia merasa.


Dah bukak parcel, kenalah mak dia pasangkan kitchen set ni. Jenuh mak dia dok fikir macam mana nak pasang. Jumpa juga cara nak pasangkan walaupon terkial-kial berjaya juga pasang.



Diharap lepasni aimi rajin kedapur untuk masak. Dah ada dapur sendiri jangan kacau dapur mommy okay! 




2 ulasan:

yaya cendana berkata...

selamat tahun baru!!! :D


jemput jenguk sini dan komen . tq :D http://www.yayacendana.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-3.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Wahhh... Dah ada dapur nih boleh ler Acik order makanan nanti...