Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

TABS - Bakar roti atas scooter


Assalamualaikum.. hi!

Waktu malam kalau tengah lapar tu apa kata pekena roti bakar atas scooter. Haa, ini serius punya cerita memang dorang bakar roti atas scooter beb. Style yang dibawa oleh TABS menggunakan scooter sebagai tarikan utama membawa kelainan yang sangat unik. 


Kat sinilah tempat roti tersebut akan dibakar. Layanan dari TABS sangat mesra dan peramah. 



Yang fara pilih ni bun charcoal dan chocolate. Rasa rotinya sangat lembut dan jam yang digunakan juga sedap. Masa fara datang agak lewat dalam pukul 11 malam, menu yang masih ada hanya roti sahaja. Walaupon dapat rasa roti je sudah memadai dan puas hati. Serius sedap.


Menu special di TABS adalah sandwish dan scooter set. Kene datang seawal mungkin kalau korang nak rasa sebab terlajak laris. 



Lokasi TABS terletak di Setia Taipan, Setia Alam. Waktu beroperasi dari pukul 7.30 hingga larut malam. Bakar roti atas vespa baru style! 

Untuk Info lanjut boleh layari laman sesawang TABS yang tertera dibawah :





3 ulasan:

PeRdU cINta berkata...

Menarik ni..comel je guna scoter berniaga..cute..

Normi Nieza berkata...

wah..menarik..:)

Abam Kie berkata...

kreatif tul cara mrka meniaga. mesti cuba ni.
BTW, abam kie folo sini. no 816. TQ.

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di mrs.fara92@gmail.com [PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.