Home My Story Travel Review Contest Tutorial

LUNAVIE DELUXE NAIL CLIPPER WITH MAGNIFIER

Assalamualaikum.. hai!

Bila ade anak kecil mak ayah jadi excited nak buat semua bende untuk mereka kan? Termasuklah nk potong kuku simanja. Biasa mak atau ayah yang berani potong kuku simanja yang halus tu? Haa.. macam fara lebih berani potong kuku simanja berbanding suami. 

Tips nak potong kuku simanja pon perlulah mak ayah fahami agar tidak tersalah potong nanti. Sakit pula jari jemari halus simanja jika tersilap langkah masa nak potong kuku mereka.

Tips mudah potong kuku simanja :

🔹 Potong kuku ketika simanja sedang lena tidur
🔸 Guna penyepit kuku Khas untuk Bayi sahaja

Waktu simanja tidur lena paling mudah untuk mak ayah memotong kuku simanja kerana tidak banyak pergerakan. 


Lunavie Deluxe Nail Clipper With Magnifier

Fara menggunakan penyepit kuku dari lunavie ni kerana ianya memudahkan proses pemotongan kuku simanja. Kanta pembesar yang ada dibahagian hadapan penyepit memudahkan fara untuk nampak lebih jelas kuku simanja dan kuku simanja dapat dipotong dengan kemas dan rapi. Simanja jadi selesa sepanjang sesi pemotongan kukunya. 

Kelebihan Deluxe Nail Clipper With Magnifier

🔹Sesuai untuk kuku kaki dan tangan simanja
🔸 Mempunyai Kanta pembesar
🔹Reka bentuk yang mudah untuk dipakai dan ditutup.
🔸Kanta pembesarnya boleh dialihkan mengikut keselesaan
Mempunyai dua warna yang boleh dipilih samada pink atau biru. 



Kalau dulu kecik besar je mata masa nak potong kuku simanja, sekarang sejak ade Deluxe Nail Clipper with Magnifier ni pantas dan menyenangkan proses pemotongan kuku simanja fara. Hanya perlu ekjas kanta pembesar dan potong kuku simanja dengan hati senang. 

Harga penyepit kuku ini pon sangat murah dan berbaloi. Dapatkan segera penyepit kuku bersama kanta pembesar pertama dari Lunavie ini untuk memudahkan proses pemotongan kuku bayi anda sekarang! 


Untuk sebarang pembelian produk ini sila layari laman sesawang berikut : 

Website :
https://www.lunavie.com/baby-essentials/deluxe-nail-clipper-w-magnifie

Facebook page :
https://www.facebook.com/mylunavie/

Instagram :
https://www.instagram.com/lunavie_com/






2 ulasan:

Raihanah Ahmad berkata...

senang la nak guna if pakai ni. siap ada magnifier

Umminani berkata...

la ni macam.kan alat yg ada. bertuah